Şimdi Ara

Xbox için çalışan bir emulator var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dxbx diye bir emulator buldum ancak Red Dead Revolver oyununu açmaya çalışınca program sonlandırılıyor kendi kendine. Çalışan bir Xbox emulatörü biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Temmuz 2013; 14:52:58 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    ingilizcesini gönder yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

ingilizcesini gönder yardımcı olmaya çalışayım

Hacı başka yerden indirdim dosyayı düzeldi. Emulatör bomba yalnız, Wii oyunları bile çalışıyor. Monster Hunter Tri açtım dün bayağı sağlam duruyor. Var mı Wii ve Gamecube oyun tavsiyen?
    olmaz olur mu

şu geçen bahsettiğin emulatör değil mi bu?
  • quote:

olmaz olur mu

şu geçen bahsettiğin emulatör değil mi bu?
    Evet Dolphin 3.5.
    müsait bir vakitte deniycem onu

Wii'de oyun çeşidi çok var, aklıma gelen birkaçını sayayım

super mario galaxy 1-2

donkey kong jungle beat

mario sports mini mix

don king boxing

tatsunoko vs capcom

king of fighters: orochi saga

metal slug: anthonology

g.i.joe

house of dead overkill (bunun için tabanca lazım yoksa keyfi çıkmaz)

resident evil (çok serisi var, ama pc'de oynamak daha zevkli)

Monster jam

Monster 4x4

Call of duty modern warfare 3 (pc'den emulatörle oynadığın için bence pc versiyonunu oyna.. bu oyunun zevki wii zapper'la çıkıyor çünkü, grafik olarak pc'nin çok gerisinde ama tüfekle oynaması asıl zevk)

mad world

sonic all stars racin

need for speed nitro

spiderman: shattered dimensions

spiderman: friend or foe

the incredible hulk

şimdilik aklıma gelenler bunlar

• quote:

müsait bir vakitte deniycem onu

Wii'de oyun çeşidi çok var, aklıma gelen birkaçını sayayım

super mario galaxy 1-2

donkey kong jungle beat

mario sports mini mix

don king boxing

tatsunoko vs capcom

king of fighters: orochi saga

metal slug: anthonology

g.i.joe

house of dead overkill (bunun için tabanca lazım yoksa keyfi çıkmaz)

resident evil (çok serisi var, ama pc'de oynamak daha zevkli)

Monster jam

Monster 4x4

Call of duty modern warfare 3 (pc'den emulatörle oynadığın için bence pc versiyonunu oyna.. bu oyunun zevki wii zapper'la çıkıyor çünkü, grafik olarak pc'nin çok gerisinde ama tüfekle oynaması asıl zevk)

mad world

sonic all stars racin

need for speed nitro

spiderman: shattered dimensions

spiderman: friend or foe

the incredible hulk

şimdilik aklıma gelenler bunlar
    Çok teşekkürler hocam. Mouse desteği de var terbiyesizde, taş gibi emulatör yapmış adamlar. Dövüş oyunları ilgimi çekti ilk etapta. Birde bu konsola çıkan mario oyunları çok övülüyordu, deneyeceğim kesinlikle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    rica ederim.. dediğim gibi fps oyunları sarmaya bilir.. klavye mouse ile oynayacksan grafikler çok kotu gelecektir. biliyorsun wii'nin olayı motion controller ve aparatları.. araba yarışlarıda öyle.. hani bazılar diyor ya wii'nin grafikler kötü, kötü ama tv başına geçip elinde tüfekle oynamanın veya direksiyonla yarışmanın zevki çok başka..

ama platform ve dövüş oyunlarında pek bir kayıp yaşamazsın diye düşünüyorum
  • quote:

rica ederim.. dediğim gibi fps oyunları sarmaya bilir.. klavye mouse ile oynayacksan grafikler çok kotu gelecektir. biliyorsun wii'nin olayı motion controller ve aparatları.. araba yarışlarıda öyle.. hani bazılar diyor ya wii'nin grafikler kötü, kötü ama tv başına geçip elinde tüfekle oynamanın veya direksiyonla yarışmanın zevki çok başka..

Başlık ve içeriği değiştiriyorum.
  • quote:

Üstat iki gündür Super Mario Galaxy 2 oynuyorum acayip sardı oyun. Super Mario Bros Wii iniyor şu an. Yalnız o oyun epeyi zor galiba senin bir konunu gördüm epeyi boşaltmışsın içini. Birde Madworld ve Red Steel 2 oyunları iniyor bakalım bu gece Madworld'ü deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Üstat iki gündür Super Mario Galaxy 2 oynuyorum acayip sardı oyun. Super Mario Bros Wii iniyor şu an. Yalnız o oyun epeyi zor galiba senin bir konunu gördüm epeyi boşaltmışsın içini. Birde Madworld ve Red Steel 2 oyunları iniyor bakalım bu gece Madworld'ü deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Dostum bu arada tam olarak nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ancak oyunda ki yılan bossla karşılaştım( hani şu kırmızı bombelerini patlattığımız) ve grand star'ı aldım. Yalnız aldıktan sonra oyun siyah ekran kalıyor. Neyse, çözümü buldum ama İngilizce, daha doğrusu bendeki sürüm Türkçe olduğundan yapamıyorum. Şunu Türkçeye uyarlayabilir misin ne diyor burada? Hangi ayarları kapamam gerekiyomuş?

"When playing Super Mario Galaxy 2 using Dolphin emulator, the following settings will need to be unchecked to prevent the blank screen problem after getting the Grand Star. This applies for any Grand Star level.

- Plugins->DSP: Dolphin DSP-HLE Plugin
    - [unchecked] Enable HLE Audio
    - [unchecked] Enable DTK Music
    - [unchecked] Enable Audio Trottle
    - Audio backend:
    - No Audio Output

- Disable Save State!"

dostum o sıeladığı şeyler yüzünden emulatör hata veriyor.. grand star aldıktan sonra boş ekran hatasının giderilmesi için ordaki ayarların işaretlerinin kaldırılması lazımmış.. hepsini kaldıracaksın yani
  • quote:

dostum o sıeladığı şeyler yüzünden emulatör hata veriyor.. grand star aldıktan sonra boş ekran hatasının giderilmesi için ordaki ayarların işaretlerinin kaldırılması lazımmış.. hepsini kaldıracaksın yani
    Yalnız şöyle bir şey var ki orada bahsedilen bir eklentiymiş ve kurduktan sonra şu fotodaki ekrana gidip bahsi geçen ayarları kapatacakmışız.

Eklentiyi buldum (daha doğrusu bulduğumu sanıyorum, Plugin_DSP.dll adında bir dosya indi sadece) ancak kuramadım. Dosyayı nereye atarsam atayım program görmedi.

• malesef dostum, emulatörü kurmadığım için onu bilemiyecem.. soniczeki diye bir arkadaş var, o emulatoru kullanıyor. birde ona sor istersen
  • quote:

malesef dostum, emulatörü kurmadığım için onu bilemiyecem.. soniczeki diye bir arkadaş var, o emulatoru kullanıyor. birde ona sor istersen
    Peki teşekkürler.

Bu arada Dsp LLe'ye geçiş yapınca ses atlamalı olarak geliyor. Ek olarak fps 20'lere düşüyor. Soniczeki hocaya mesaj attım bu arada konuya gelecek mi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 25 Temmuz 2013; 10:05:41 >
  • quote:

Peki teşekkürler.

Bu arada Dsp LLe'ye geçiş yapınca ses atlamalı olarak geliyor. Ek olarak fps 20'lere düşüyor. Soniczeki hocaya mesaj attım bu arada konuya gelecek mi bakalım.

Geldim :D Orda işaretli yere tıkla no sound'u seç. Tiklerin hepsini kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 25 Temmuz 2013; 15:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Peki teşekkürler.

Hocam o ekran bende çıkmıyor ki. Eklentiymiş bu, nasıl kuracağım bu eklentiyi?
  • quote:

quote:

quote:

Peki teşekkürler.

Config de bu ekran yoksa at çöpe o emulatoru.

Not: SMG2 de müzik çalmıyor :D ses açık olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 25 Temmuz 2013; 22:19:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki teşekkürler.

Config de bu ekran yoksa at çöpe o emulatoru.

Not: SMG2 de müzik çalmıyor :D ses açık olsa bile.

Yok. Bendeki 3.5. Hangi sürümü indireyim? Birde save dosyalarını aktarabilir miyim?

TÜM sürümlerde var bu yer. İyi bak :D
    Aktarırsın ama nasıl olur denemedim henüz. Gerçek wii den bile alabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.