Şimdi Ara

EKRAN KARTI BOYUTUNU NASIL ARTIRABİLİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ARKLAR CRYSİS 3 İÇİN GREKLİ ÖZELLİKLER PC 'M DE YOK CRYSİS 3 İÇİN SİSTEM GEREKSİNİNLERİ ŞUNLAR;
    DirectX DirectX 11

Ekran Kartı
    DirectX 11 uyumlu 1 GB Nvidia GTS 450 ya da AMD Radeon HD5770

RAM

2 GB (Vista için 3 GB)

İşlemci

2,4 GHz Intel Core 2 Duo ya da 2,7 GHz AMD Athlon 64 X2

İşletim Sistemi

Windows Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8

benim özelliklerim DirectX 11 VAR eKRAN KARTIM 520 mB nvıdıa GeForce 1GB RAM INTEL CORE DUO 2 WİN VİSTA SP2
    BENİM SORUM ŞU CRYSİS 3 İÇİN EKRAN KARTI BOYUTUNU NASIL 1 GB YAPABİLİRİM VE NASIL PC RAM İNİ ARTIRABİLİRİM

• Bunun için özel dualar var dostum. Eğer doğru yer ve doğru zamanda okursan arttırabilirsin.
  • Yaş kaç
  • şaka yapıyor olmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Yaş kaç

Yaş 11 abi
  • arklar şimdi ben bios ayarlarından 102 mbden 250 mb ye çıkardım rami artırmayı biliyorum. AMA 250 MB DEĞİLDE 2 GB ye nasıl çıkarabilirim
  • Yazılımsal olarak bilgisayarın hiç bir özelliği artmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım Bilgisayarıma sağ tıklıyorum özellikler Glşmiş sistem ayarları Gelişmiş e gelip performans sekmesinden Ayarlara giriyorum Ordan gelişmişe gelip Sanal bellek yani RAM sekmesinden Değiştire basıp 4096 MB yaptım yani pc için kullanılan RAM 4 GB OLDU AMA özelliklerde 1 Gb yazıyor. Ona bakma Pc programlar (oyunlarda dahil) onlar için 4 Gb kullanıyor. Ama nasıl Bios ayarlarından veya başka bir ayarlarddan Ekran kartı boyutunu değişt,rebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

arkadaşım Bilgisayarıma sağ tıklıyorum özellikler Glşmiş sistem ayarları Gelişmiş e gelip performans sekmesinden Ayarlara giriyorum Ordan gelişmişe gelip Sanal bellek yani RAM sekmesinden Değiştire basıp 4096 MB yaptım yani pc için kullanılan RAM 4 GB OLDU AMA özelliklerde 1 Gb yazıyor. Ona bakma Pc programlar (oyunlarda dahil) onlar için 4 Gb kullanıyor. Ama nasıl Bios ayarlarından veya başka bir ayarlarddan Ekran kartı boyutunu değişt,rebilirim

hiç bir pc parçasının boyutnu falan artıramaz sın hele ki ram den bahsediyorsun
    daha çok ekmek yemen lazım çocuk
  • buraları unut evine dön çocuk
  • İyi güldüm
  • Bu nedir abi ya?
  • hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını süt içmesi için uyar.Belki boyutu artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.