Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.527
Cevap
7
Favori
280.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda bu konuyu ve Psg'yi ipleyen yoktu ama Tsubasa tüm konulara dadanıp yaptığı trollükle cerrahpaşalı halit'ten daha fazla hasım edinmeyi başardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbappenin neden ısrarla sağ kanatta oynatıldığını anlayamıyorum, bu adamın orijinal mevkisi sol kanat monaco onu 4 4 2 de forvette oynattı takım aktı kendi de aktı ve sonunda 180 milyon euroya transfer oldu. mbappe bence bilekten çalım atamıyor hızıyla rakip eksiltiyor neymar ve mbappeye bakarsak bu net bir şekilde ğözüküyor. bence mbappe direkt forvet oynamalı boyu hızı cüssesi müsait mbappeden bir messi neymar olmayacağı açık kendi için en uyğun aday cronaldo oyununu ğol üzerine kurmalı çünkü diğer mevkilerde hiçbir zaman en iyi seviyesine ğelebileceğini düşünmüyorum. ben paris başkanı olsam cavani + 10 15 milyon euro verip chelsea den kanteyi alırım her 2 takım içinde win win olur. kante çelsi sistemine uymuyor takımı bozuyor çelsiye forvet lazım +++ psğ ye kante cuk oturur o işleri yapabilecek kimse yok psğde takım direk 2 3 seviye atlar. ben teknik direktör olsam takımı şöyle kurardım ; verratti kante rabiot neymar mbappe x , barça dembeleyi almasa orayı dembeleyi isterdim iyi bir hoca ile şu ileri 6 lı bence üst seviye takımlar arasındaki en üst seviyeye yakın takım olurdu. rabiot ğiderse bile sağ kanata potansiyeli yüksek bir kanat alınırsa di maria da 4 3 3 de ortada iş ğötürür bence realdeki performansı çok iyiydi

• kimseyi alıntılamadan yazdığım mesajımı alıntılayıp ''beni rahatsız etme'' diyor, sen beni rahatsız etme asıl uzaklaş bakayım

bir de kısaltmalı ifade kullanıp silmiş, mantığı da ''görmesi gereken gördü''

öyle bir hayal dünyası var ki insanların bunun yazdığı her mesajı saniyesi saniyesine takip ettiğini sanıyor, ''çöp, rezil''e hakaret diyen birinin kısaltma olarak ne yazdığını da merak ettim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 25 Ekim 2018; 17:1:2 >
  • Katılıyorum. Mbappe hep aynı bilek hareketini yapıyor, daha sonra birden hızlanıyor. Geçtiği zaman durdurulmaz ama bu hareketi yapacağını bilmeyen kalmadı artık. Rakipler yemiyor. Ronaldo gibi çalım olayını minimuma indirip, bitiricilik, kafa topu olaylarına daha çok yönelmesi lazım. Çünkü Messi ve Neymar'ın oyun tarzını beceremez. Neymarın eksi tarafı biticiliğinin zayıf olması. Ama, free kick ve penaltı konusunda iyi.

Cavani, Di Maria, Meunier, Rabiot bunları sat gitsin. Özellikle Cavani bu takıma hiç uygun bir oyuncu değil. Draxler yedekte kalabilir. Buffon niye alındı ben onu hala anlamadım. Juan Bernat iyi gidiyordu ama dünkü maçta en kötülerin başındaydı. Saçma sapan işler yaptı. Bu PSG'nin kadrosu bana çok saçma geliyor. Araplarda para çok aldı aldı aldı sonunda ortaya çorba bir takım çıktı. Oyuncular bireyselde iyi olsada, uyumsuzlar ve sistemleri yok.
  • son 5 yilda slden en fazla para kazanan takimlar

1-juve 406 milyon avro

2-real 360

3-psg 299

4-munih 284

5-m.city 279

6-barca 277

monaco 47

• Fransızlar futbolun yüz karaları
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • ilk 12 maci kazanarak 5 buyuk ligde en iyi baslangici yaptik.

bizle ilgili okuduklarim arasinda bir sey yok henuz. sarkozy var. onunda psgyle alakasi yok.bizim seyh melek gibi adamdir. uefa bizim sponsorlari 4/3oraninda azaltti, m.cityninkileri azaltmadi. onlar hakkinda iddialar cok buyuk.

m.city 2011 ve 2013 arasinda 233 milyon zarar etmis.

ffp sorusturmasindan 1 gun once, al mubarak, soriano infantonoyla gizlice bulusmus.

8 mayis 2014te.

Psg yata yata şampiyon olacak bu yıl.

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Hocam FBI gibi adamsın valla takdir ettim. Her şeyi ayrıntısına kadar araştırıyorsun.
    bendeki merak cok kotu. her seyi merak edip arastirmazsam icim rahat etmiyor.

PSG ve Man City çok fena ifşalanmış. Yalan olma ihtimali çok düşük.

https://theblacksea.eu/stories/football-leaks-2018-tr/hileli-oyun/

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

Mbappe'de bugün iyi koşular yapıyor. İyi oynuyor.

Bakalım maç nasıl bitecek..
  • Cavanin olmayışı çok etkilemiş takımı ileride top tutmakta çok zorlanıyorlar, lakin resmen napoli oyuncuları parislilere dayak atıyor hakemde gıkını çıkartmıyor.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Hakem PSG'nin kaybetmesi için elinden geleni yapıyor.

• şu entry çok net haklı, şeyh psgyi elden çıkarıp yatırımlarına pl de devam etmeli , come to spurs şeyh

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.