Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.527
Cevap
7
Favori
280.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymar hem orta saha hem hucum adam her yerde.. Bu takimda durmasi hata. Mbappe'yi 5.kez kaleci ile karsi karsiya birakirsa belki gol atar.. Mbappe'nin o adam gecme hareketi demode oldu, Napoli yemiyor. Abartmiyorum, su an Neymar tek oynuyor. Bu takimdan biran once kurtarsin kendini. Rabiot denen kazma'da net ataklari katletti. Neymar'i cikart bu beceriksizler Red Star B. i bile yenemezler.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Mertens fişi çekti, psg de ortalık karışır clde gidiyor.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Hadi çöp liginize dönün hadi

Gerçekten baydılar artık.
  • Psg Emery hocamı kovmakla hata etti. Bu adam Barcelona’ya 6-1 den maç verdi. Herkes bunu konuşuyor da ilk maçı 4-0 kazandığını neden konuşmuyor. O maçta hakem doğradı zaten doğramasa Psg elerdi. Ertesi sezon da sert kaya Real Madrid’e daha ilk turdan çarpması sonunu hazırladı takımın. Grup aşamasındaki tartışmasız en iyi takım Psg’ydi. Tuchel’la falan olmaz bu işler. Tuchel kim hangi takımla ne kazanmış, klasik futbol dünyasının abarttığı balon hocalardan biri daha. Her önüne gelen taktik dehası oluyor. Bi Dortmund’u çalıştırdı orda da başarısızdı. Psg hangi akla hizmet Emery gibi hocayı kovup bu stajiyeri getiriyor

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Psg Emery hocamı kovmakla hata etti. Bu adam Barcelona’ya 6-1 den maç verdi. Herkes bunu konuşuyor da ilk maçı 4-0 kazandığını neden konuşmuyor. O maçta hakem doğradı zaten doğramasa Psg elerdi. Ertesi sezon da sert kaya Real Madrid’e daha ilk turdan çarpması sonunu hazırladı takımın. Grup aşamasındaki tartışmasız en iyi takım Psg’ydi. Tuchel’la falan olmaz bu işler. Tuchel kim hangi takımla ne kazanmış, klasik futbol dünyasının abarttığı balon hocalardan biri daha. Her önüne gelen taktik dehası oluyor. Bi Dortmund’u çalıştırdı orda da başarısızdı. Psg hangi akla hizmet Emery gibi hocayı kovup bu stajiyeri getiriyor
    emery iyi hoca olmasa arsenalde seri yaptı adam sevillada neler yaptı. ama bu fransızları sanki anca pep pakler gibi fransızlarda cl kim gelirse gelsin alamıcaklar gibi messi gelse alırlar ama da neymar la nolmaz... bişey var bu takımda cl de sıkıntı çünkü ligleri leş gezerek oynuyorlar hep aga valla koşmuyorlar fazla cl de yemiyor oda

• Son anlarda olacak gibi değil! PSG 3.olursa fena dalga konusu olacak.

liverpoolla yarışmaya kalkıyor bir de bu çöpler. neymiş hayalleri varmış proje-hedefleri varmış, o yüzden büyük takımmış

15 yaşındaki mahalle bebelerinin de büyük hayalleri var, messi olacaklarmış tahtını sallayacaklarmış messinin, büyük hayali olduğuna göre büyük oyuncu olurlar kesin messiyi geçerler. aynı hesap bu psgli hayalperestlerin olayı da. alırsınız şlyi aynen, 20 sene daha yatırım yapın olur belki
  • son anda di maria takimi ipten aldi.

tuchel hocanin hatasi, ortasahayi bosaltip neymari ortada oynatmasi. ortasahayi verdik adamlara.

ortasahayi hep rakibe veriyoruz, oynat abi nkunkuyu verratti ve rabiotla birlikte.

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Kante ve Alex Sandro olsaydı Napoli'yi sahadan silerdik.
    Tuchel hocamın bu 2 ismi kenarda oturtması kabul edilemez. Şeyhimi göreve çağırıyorum. Gerekeni yapsın...

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

rezil psg yine mi zor kurtardı paçayı

liverpoolla yarışmaya kalkıyor bir de bu çöpler. neymiş hayalleri varmış proje-hedefleri varmış, o yüzden büyük takımmış

15 yaşındaki mahalle bebelerinin de büyük hayalleri var, messi olacaklarmış tahtını sallayacaklarmış messinin, büyük hayali olduğuna göre büyük oyuncu olurlar kesin messiyi geçerler. aynı hesap bu psgli hayalperestlerin olayı da. alırsınız şlyi aynen, 20 sene daha yatırım yapın olur belki
    proje nedir, vizyon nedir bilmeden 1-2 mac uzerinden yorum yapiyorsun, birde hakaret ediyorsun.

liverpool psgnin rakibi mi? hayir. liverpoolda psgdeki kapasite, guc ve vizyon var mi? yok.

bos bos mesajlarinla beni rahatsiz etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 25 Ekim 2018; 0:13:18 >

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.