Şimdi Ara

LİGE GİRİŞDE 10 DA 10 YAPMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fablable

quote:

Orijinalden alıntı: emruysl

biraz saçma soru olacak ama bu 3v3 haritasındaki maçlar elomuzu etkilemiyor değil mi

3v3/5v5/Solo şeklinde hepsinin ayrı puanlaması var. 3v3'te oynadığın maçlar solo queue'daki ligini vs. etkilemez.

normal oyunlar eloyu etkiliyormu ? normal oyunda elo kasıp dereceli girince pick olarak sıramız artarmı mesela

Orijinalden alıntı: Maca_As

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

quote:

Orijinalden alıntı: emruysl

biraz saçma soru olacak ama bu 3v3 haritasındaki maçlar elomuzu etkilemiyor değil mi

3v3/5v5/Solo şeklinde hepsinin ayrı puanlaması var. 3v3'te oynadığın maçlar solo queue'daki ligini vs. etkilemez.

normal oyunlar eloyu etkiliyormu ? normal oyunda elo kasıp dereceli girince pick olarak sıramız artarmı mesela

Pick sırası MMR'a göre yapılıyordu diye biliyorum, yanlışsam bilen düzeltsin. Normal oyunlar sadece W/L oranına göre gelen adamların iyi veya kötü olmasına etki ediyor.

Dofus ~ Rosal
    fablable

• 10 da 9 gold 5 , 10da 10 yaparsanda gold4 veya yne gold 5 den başlarsın

koca mention u görmemişim @mert_961 @fablable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezeg -- 8 Temmuz 2013; 16:21:31 >

Orijinalden alıntı: Advancensar

http://forum.donanimhaber.com/m_77398690/f_/key_boqe//tm.htm#msglink_77398690

o degilde boqe uzaklaştırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

o kadar zor ki 10da10 yapmak.büyük şans lazım

Katılıyorum. Oyuna ilk başladığım zamanki acemiliğimle milletin oyununu batırmıştım. Sonra doğu sunucusunu bırakıp, batı sunucusundaki hesabımda devam ettim. 30 oldum, biraz bekledim. İyice hazır hissedince girdim ve ilk 10 maçımın 9'unu kaybettim. Sanırım dün yediğim hurmalar (istemeden) geldi beni tırmaladı. Bronz lig falan yoktu o zaman. Bir ara 700 ELO'ya kadar düşmüştüm, sonra bir azimle 1192 ELO'ya çıktım. Ve o dakika yama geldi, yeni lig sistemi geldi. Beni otomatikman bronz 5'e attı. 1192 ELO'dayken bronz 5'e düştüm. O kadar emeğim boşuna gitti. Haksızlığa bakın. Ve tabii ki elimde hiçbir kanıt yoktu. Çünkü izlediğim vidyolarda bronz 1 ve gümüş 5 arası bir yerde olacağımı söylüyorlardı. Yani içim rahattı. Keşke zamanında itiraz etseymişim. 3 ay boyunca bronz'da süründüm.

Bazen takımıma öyle insanlar geliyor ki, lan bu oyunu kaybetmemem lazım ama bu herif benimle beraber yükseliyor, geleceği yeri haketmiyor ki, haketmediği halde ben kazanıyorum onu yukarıya taşıyorum, nasıl adalet?" diyorum. Gerçekten içime sinmiyor. Bu oyun, takım oyunu falan değil harbiden bireysel bir şans oyunu. Yetenek bu işin %10'u. Çünkü 10 kişinin içindeki 1 kişisiniz. Yeteneğiniz ancak sizi kurtarır. Kalan %90 için ne yapacaksınız? Hiçbir şey. Ne yapabilirsiniz ki?

SoloQ=YOLOQ dedikleri doğru. Kendinden mesulsün bu oyunda. Takım olarak girmedikçe şans faktörü, yetenekli oyuncuları hep geri plana atıyor.

Grooveshark bazı şarkıların telif hakları yüzünden bunları ekleyemiyor. Ayrıca daha önce sorunsuz açılan müzik ansızın sorun çıkartabiliyor. Misal yüklüyor ama ileri sarmadan oynatmıyor, yavaş yüklüyor, takılıyor ya da ortada kesiliyor. Lütfen takılmalar olursa bildirin. :)

• beni plat 5 atmıştı westte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 8 Temmuz 2013; 16:48:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Arkadaşlar bunun sabit bir olayı yok. Geçen seneki elo önemli burada. Mesela ben 6w / 4l yaptım gold 4 başladım. Başka bir hesapta 8w /2l yaptım gold 3 başlattı. Ama önceki sezon elosu yoksa büyük ihtimalle gold da bir yerde başlatacaktır. En iyi ihtimalle gold 1 atar.

Sanırım ilk kez ranked giren birinin ilk 10 maçı için konuşuyorlar

Orijinalden alıntı: eypkyaa

EGER 10 DA 10 YAPARSAK HANGİ KÜMEDEN BAŞLARIZ SİLVER MI GOLD MU ?

diamond -123124254543364465432234565432

Arkadaşlar bunun sabit bir olayı yok. Geçen seneki elo önemli burada. Mesela ben 6w / 4l yaptım gold 4 başladım. Başka bir hesapta 8w /2l yaptım gold 3 başlattı. Ama önceki sezon elosu yoksa büyük ihtimalle gold da bir yerde başlatacaktır. En iyi ihtimalle gold 1 atar.

Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dead man walkin'

Acaba?
  • 10-7 ile silver 4 başlattı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Yav he he.

Yav he he burada yanlış kullanılmış bence. Hatta alakası bile yok diyebilirim ne amaçla kullandınız acaba ?
  • ilk kez ranked deıl bılmedgımızden dolayı westte gırdım kafaya gore bronze 2 de asladım olamaz :D Ayrıca şans senın yanına gelece takım oyunu benımseyen adamlardan ıbarettır yeteneklı olur olmaz ama 30 level gelmıs bırı bı seyler bılıodur takım oyununu acıklarsan yaparız ama bunu da dınlemezlerse artık ıs ısten gecmıs %90 yenııldık ve bunu aıcklayınca bıde yapamazsa laf atar noob diye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.