Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arnold34 , Tetexos , Maestro26 , oktay1910 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü7 Mobil
5 sn
25.374
Cevap
842
Favori
2.300.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de 1 alışverişimi saydı diğerini saymadı. Aradım bana şunu söylediler. 1 alışveriş fiziki kart il bir alışveriş sanal kart ile yapılmış. Ben sadece fizikikart ile kampanyaya katılmışım. Sanal kart için ayrıca kampanyaya katıl butonuna basmam gerekiyormuş. Ama şöyle bir durum var sizde de yle mi bilmiyorum " Herhangi bir kartı bonusflash tan seçip kampanyaya katıl tıkladığımda diğer tüm sanal ya da fiziki kartlar için de kampanyaya katılmış oluyorum. Buton diğer kartlarda aktif görünmüyor, katılmış görünüyor. İstesem de ayrıca diğer kartlar için kampanyaya katılamıyorum. Derdimi anlatamadım müşteri hizmetlerine. Sizde de durum böyle mi?

• Merhaba.
    Bonus ile yurt dışı internet alışverişlerine 250 TL bonus diye bir kampanya var.
    Playstation network ( psn oyun alımı) üzerinde deneyen ve puan kazanan oldu mu ?
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Real_Spawn R kullanıcısına yanıt
    Bende fiziki ile katildim. Kampanya takipte sanalin altinda gozukmuyor sadece fizikide var. Ayrica sanal icin katilim secenegide yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazanılan Money diyor da bu nereden kazanılmış ve nerede harcanır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4H1T kullanıcısına yanıt

Bu banner bana da gözüktü. Bonuslar ne zaman yatacak? Açıklama kısmına bakmayı unuttum. Bu arada ilk önce hesaptan verdim sonra 2-3 dakika ara ile talimatları düzelt seçeneği ile kredi kartı ile ödeme talimatı verdim. Umarım arıza çıkarmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 hangi sektör olarak geçiyor? Teşekkürler.

• GlaDiAaToR kullanıcısına yanıt

Ağustos ta yatacak yazıyor bakalım bekliyorum

Faiz işliyor diye yazıyor sitesinde, erken kapama vs de yokmuş. 3 faturam 500 tutuyor, diğeri elektrik bakalım ne faiz işleyecek. Zaten ilk 10 ay içinde sadece 5 fatura ödeme zorunluluğu var. Bir de talimatı iptal edilmesi, 5 fatura ödesin sonra manuele dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 16 Temmuz 2025; 0:14:9 >
  • C4H1T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim üstad

• myqueen kullanıcısına yanıt

denedim sayar. sizdeki 750/150 ise sayaç da var. saydığını görebilirsiniz. provizyondan çıkınca sayaç da ilerliyor. silin, ertesi gün tekrar ekleyin. uygun şekilde harcama yapın, sayar.

• HGS kampanyasına katılıp bonusu yatırılan var mı

• Otomatik ödeme faizinden kurtulmak için ne yapmak lazım? Faturanin ödendiği gün ödeme yapsak olur mu mesela

• chessmania kullanıcısına yanıt

Sırf bu yüzden Garanti ve Paraf a fatura vermiyorum ,Qnb nin kampanyasına katılıyorum. Mantık olarak fatura kesildiği gün ya da ertesi gün manuel öderseniz, son ödeme günü çekmemesi lazım. Denemek lazım. Olursa buradan yazarsanız diğer arkadaşlara da faydalı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 15 Temmuz 2025; 11:11:54 >
  • ItsYaO kullanıcısına yanıt
    Evet yattı

• Aracım sekmesinden aracı ekleyip 3 taksit mtv ödemesi yaptım ilk başta ayın 12 sinde işlemi yaptığımda sayaç işledi şuan baktığım da sayaç işlememiş gözüküyor sebep ne olabilir ilk başta provizyondaydı sonra provizyondan çıkıp taksitli olunca mı saymadı acaba sartlarda taksitli olmaz gibi bir ibare yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başar123 B kullanıcısına yanıt

bana hala yatmadı kayıt oluşturdum ama dönüş olmadı

• desnaper kullanıcısına yanıt
    Banada bu şekilde kampanya geldi ama ne bonusflaşta nede garanti mobil de göremiyorum kampanyayı nasıl bulabilirim

• ttgg44 kullanıcısına yanıt

4 Temmuzda bildirim olarak gelmiş, Garanti BBVA uygulamasında bildirimlerden ulaşabiliyorum. Bende de başka bir yerde görünmüyor.

• Hpay bakiye yüklemesi 2000e125e sayıyor peki 10000e500olanada sayıyor mu deneyen var mi yoksa ben deneyip sonucu yazcam

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Aynı durumu mh arayıp anlattım. Taksit olunca tutar azaldığı için kampanya silindi muhtemelen dedim. Öyle şey olmaz vs bir sürü şey anlattı sözümü keserek. Sistemsel arıza var puanınız yatar dedi.

Puan yatacağı tarihi bekliyorum. Bence yatmayacak. Tekrar mh arayıp o gün görüştüğüm kadın hakkında şikayet kaydı oluşturacağım. Herkes ayrı triplerde çözemedim bunları.

• 
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.