< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1248. sayfa)

-
-
Eskiden daha yüksek bonus teklifi yaparlardı şimdi 250 üstünü görmedim ki biyometrik karta bile 250 TL bonus verdiquote:
Orijinalden alıntı: ririii
Babamın kart bonus flexi 870 tl verdiler 9 ay kapatmama sözüne
Aynı karttan bende var flexi 250 tl teklif ettiler kabul etmedim. Ne saçma işler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün aidatlı Bonus klasik karta 9 ay kapatmama karşılığı 750 TL aldım. Daha fazla teklif çıkmamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım kabul etmişsinizdir eğer kart yeni ise özellikle 12. Ekstrede alınıyor malûm kart aidatı artı 750 TL kâr olurduquote:
Orijinalden alıntı: glory34
Dün aidatlı Bonus klasik karta 9 ay kapatmama karşılığı 750 TL aldım. Daha fazla teklif çıkmamış.
Kabul ettim, kart 2 aylık henüz. Karlı iş oldu yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisini yapmışsınız kartta yeniymiş süre biter bitmez kapatırsınız aidat olayı da çıkmazquote:
Orijinalden alıntı: glory34
Kabul ettim, kart 2 aylık henüz. Karlı iş oldu yani.
Sende iyi fark fazla, bende 1428tl vergi, 1500 de şart koymuş, ama bana 200 bonus vermiş.
Fazla ödeyebilsek 75tl feda olsun da ödenmiyor ki
-
Bu bonuslar icin musteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mh aradım ama yukarıdaki arkadaşlar mesela uygulama üzerinden iptal talebi verildiğinde de arayabildiklerini söylüyorlar dün annemin kartına aynısını yaptık arayan eden yok bence en sağlıklısı mh arayarak şansınızı deneyinquote:
Orijinalden alıntı: Bazarov17Bu bonuslar icin musteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?
mhyi aramak en iyisi,kartı iptal etmek aklınızdaki yoksa teklif yoktur mesela size otomatik iptal ederler kartı durduk yere limitten olmayın mh en iyisi.
-
Amazon’dan tv alacağım yukarda arkadaşlar sektörün market olarak geçtiğini belirtmiş. Market kampanyaları var 5000 tl üstü 750 tl gibi market kampanyalarından bonus kazanabilir miyim?
Market gözüküyor ama e ticarete sayıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buraya yazınca gördüler mi nedir acep
Bonus flash değil de garanti mobil banka uygulamasına girdim şimdi. 4 faturaya 2000 teklif banneri çıktı, ayrıca sağ üstteki çan bildirim kısmın da bildirim olarak gelmiş. + Bonus flash kampanyası da dahil olursa 2500 kadar alırız gibi. Siz de bir banka uygulamasını kontrol edin.
Mevcut anlaşmalar bozulmadı ise ödeyebilirsiniz. İster bir kısmını ister hepsini kullanmak size kalmış.
Bunu müşteri destek hattına kampanya birimine yazmak gerekiyor. Böyle kampanya mı olur, vergi ise herkes aynı vermiyor sonuçta. Araba var araba var, yaptın bir vergi kampanyası düzgün yap bari herkes faydalansın.
Senin ki de sınıra çok yakın ve usta, birden aklıma 1 gün ile EYT i kaçıran şanssızlar geldi.
puan harca uygulamasına yükleyip amazon gift kart aldım,puan ile ödeme olsaydı gift kartı kendime alıcaktım komisyon ödemeyecektim durduk yere 17tlden oldu neyse.
-
Dün arayıp kayıt bıraktım, bugün baktığımda bonus gelmiş dün tarihli gözüküyor. Hâlâ gelmediyse mh arayıp kayıt bırakın inceleyip yatırırlar.
Yıllık kart ücreti 979.50₺ gelmiş...MH aradım 250₺ bonus teklif ettiler kabul etmedim...
Bu kredi kartı otomatik fatura ödemeden doğacak faizden kurtulmak için ne yapıyorsunuz. Fatura günü kredi kartı borç ödeme diye karta mı yüklüyoruz
Ara ara MH arayıp yüksek teklif beklicez...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X