Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iOS Developer

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaileratik

Alıntıları Göster
  • An itibari ile aktivasyon ekranını geçtim ve iTunes'tan yedeğimi aldım.Hala sorunu çözülmeyen arkadaşlar sabır diliyorum yeniden deneye yılmadan basın. :)
  • İpad 2 ile ipad mini aynı sürüm yükseltme ile yükseltilebilirmi arkadaşlar.
  • ios7ye gectim lakin guncellemeler gorunmuyor elle facebook diye aratinca cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu değil diyor ya ipad mini için. 16 gb wifi olandır diye fi-fi yazanı indirdim de itunes bu değil arkadaşım çok da fifi diyor

Yardıııııııııııııııııııııııııııııım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Uyumlu değil diyor ya ipad mini için. 16 gb wifi olandır diye fi-fi yazanı indirdim de itunes bu değil arkadaşım çok da fifi diyor

Hocam fifi yazilmis olan ipad 4 wi-fi.

• arkadaşlar bu etkinleştirme işi nasıl oluyor. yani ben yaptım mı yapmadım mı bilmiyorum. şu an ios7 kurulu kullanabiliorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Uyumlu değil diyor ya ipad mini için. 16 gb wifi olandır diye fi-fi yazanı indirdim de itunes bu değil arkadaşım çok da fifi diyor

Hocam fifi yazilmis olan ipad 4 wi-fi.

bende ipad 4 A1460 var. hangi sürüm uygundur? Gsm mi, cdma mı?

• acaba 7.0.1 niye çıkarıldı 5c ve 5s'de sıkıntı mı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

acaba 7.0.1 niye çıkarıldı 5c ve 5s'de sıkıntı mı vardı

yüklediğimiz 7.0 değil mi ? 7.0.1 ne zaman çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadawra055

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

acaba 7.0.1 niye çıkarıldı 5c ve 5s'de sıkıntı mı vardı

yüklediğimiz 7.0 değil mi ? 7.0.1 ne zaman çıktı ?

5c ve 5s için çıkmış 7.0.1
    biz 7.0 yüklüyoruz.
  • Arkadaslar internetten indirdigim tam surum 7 yi yukleyip, GM surumunde aldigim backup i yukleyince surum tekrar GM oldu. Safarideki bookmarklardan anlayabildim olayi. Ipad deki gibi bir bookmark ekrabi gelirken tam surum ios7 de, Gm de ise betalardaki safari bookmark menusu geliyor. Aklinizda bulunsun

• quote:

Arkadaslar internetten indirdigim tam surum 7 yi yukleyip, GM surumunde aldigim backup i yukleyince surum tekrar GM oldu. Safarideki bookmarklardan anlayabildim olayi. Ipad deki gibi bir bookmark ekrabi gelirken tam surum ios7 de, Gm de ise betalardaki safari bookmark menusu geliyor. Aklinizda bulunsun

tam anlayamadım ama şunu söyleyim apple hesabınıza şunlar kesinlikle çakılıdır ve ayrılmazdır: anımsatıcılar notlar rehber safari sekmeleri bookmarkları.

yani 100 defa restore etsen bile apple hesabını giriyorsan bunlar gelmek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Eylül 2013; 3:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Arkadaslar internetten indirdigim tam surum 7 yi yukleyip, GM surumunde aldigim backup i yukleyince surum tekrar GM oldu. Safarideki bookmarklardan anlayabildim olayi. Ipad deki gibi bir bookmark ekrabi gelirken tam surum ios7 de, Gm de ise betalardaki safari bookmark menusu geliyor. Aklinizda bulunsun

tam anlayamadım ama şunu söyleyim apple hesabınıza şunlar kesinlikle çakılıdır ve ayrılmazdır: anımsatıcılar notlar rehber safari sekmeleri bookmarkları.

yani 100 defa restore etsen bile apple hesabını giriyorsan bunlar gelmek zorunda.

Hocam geliyor zaten bookmarklarda degisiklik yok, arayuzde degisiklik var

• şunun az yakan dizelini falan yapsalar da onu alsak 1,30 saatte %25 nedir yav :D
  • GM sürümünü yüklemiştim

yeni çıken update'i yüklemesem sorun olur mu?

aralarında fark var mıdır?

diğeri developerlar falan için olabilir

süresi dolma gibi bir sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

GM sürümünü yüklemiştim

yeni çıken update'i yüklemesem sorun olur mu?

aralarında fark var mıdır?

diğeri developerlar falan için olabilir

süresi dolma gibi bir sorun olur mu

Sorun olmaz. Zaten final surumuyle gm surumun versiyon kodlari bile ayni aralarinda hicbir fark yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulum yapmaya calisiyorum suan 6.1.4 yuklu. Geri yukle yapmak istedigimde 3014 hatasi alip duruyorum..

Yok mu bunun bir cozumu googleda yazilanlari da yaptim fakat sonuc ayni. Ne yapmam gerek temiz kurulum icin? Alternatif bir yol var mi

• Bende ios7 beta 6 yüklü. Bir sonraki sürüm için güncelleme gelmedi (golden master) ne yapacağım?
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.