Şimdi Ara

ios 7 ile Türkçe siri gelme ihtimali var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce gelir mi türkçe siri. Sonuçta samsung ta türkçe yazı yazdırabiliyorsunuz bence o kadar zor bişey olmasa gerek. Zaten siriyi türkçeye çeviren arkadaşlar var Apple yapamıyor mu bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence gelme ihtimal var cunku artik Turkce onemli bir dil haline geldi bence , cunku bazi oyunlarda bile adamlar Turkceyi koyuyor artik sizde dikkat etmissinizdir bilgisayar oyunlari olsun , telefondakiler olsun...

gelirse cok muhtesem olur ama bilmiyorum bakalim , zamaninda Apple a mail atmistik Turkce siri icin
  • Bak heveslendircekler benide kapatın bu konuyu

• NAsıııl yardıımcı olabiliriiim?

İiiyi günler efeendim

Alttaki ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KakaoluBiskuviCetesi -- 10 Haziran 2013; 17:16:54 >
  • Bende gelir diye düsünüyorum. Hatta bu konuda acaba biz Türkler neler sorariz siriye diye sormadan edemedim kendime iki gün önce Yazik o siriye
  • Açıkcası zannetmiyorum, daha sırada bir sürü ülke var. Apple'ın bize o kadar da önem verdiğini maalesef pek düşünmüyorum.
  • Pek sanmıyorum ama hayırlısı diyelim, umarım gelir. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmez, gelirse de güzel olur

• Bende pek ihtimal vermiyorum bizden daha öncelikli diller var ama belli olmaz aynı anda 3.5 dilde çıkabilir

• Gelirse ilk diyeceğimiz şey senin ananı ....

• Gelirse kesin Siriyi erkek sesi yaparlar.
  • O kadar feedback attık forumdan umarım gelir

• Svoice siri da türkce olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

O kadar feedback attık forumdan umarım gelir

sadece bu forumdan atılmadı bir kaç tane büyük forumda buna dahil oldu
  • Gelirse sanırım hani çok rezalet olmazsa direk geçerim Ama dikte özelliği ile gelmeliki anlamı olsun mesaj yazmaya üşeniyorum,birde trafikte falan sorun olmaz söylerim yazar alet güzel olur
  • gelme ihtimali yüksek bence. sonuçta mağaza açacaklar ve bu Türkiye ile ilgilenmeye başladıklarının kanıtı. Bu akşam yada en geç nihai sürümün tanıtılacağı eylül ayında türkçe siri haberini duymuş olacağız
  • Isvec'te apple store olmasina ragmen Isvecce siri destegi yok, bu istisna disinda apple store bulunan tum ulkelerin dilleri siri tarafindan konusulabiliyor. Turkiye'nin durumu umarim Isvec gibi olmaz ama %90 oyle olacak diye tahmin ediyorum, yani Turkce siri uzun sure hayal olarak kalir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Isvec'te apple store olmasina ragmen Isvecce siri destegi yok, bu istisna disinda apple store bulunan tum ulkelerin dilleri siri tarafindan konusulabiliyor. Turkiye'nin durumu umarim Isvec gibi olmaz ama %90 oyle olacak diye tahmin ediyorum, yani Turkce siri uzun sure hayal olarak kalir.

İsveççe ile Türkçe yi karıştırmamak lazım. İsveççeyi konuşan insan sayısı 10 milyonu bile bulmazken
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0sve%C3%A7%C3%A7e

• Ben bu sefer gelir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Gelirse kesin Siriyi erkek sesi yaparlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.