Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cacaron41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.737
Cevap
858
Favori
6.927.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Arkadaşlar sizce en iyi cam hangi oyuncu? Hızlı olması önemli götze ile istediğim verimi alamadım. Bir de alaba 100 bini hak eden bi oyun oynuyo mu yoksa yerine baiens aynı işi yapar mi

Gerektiğinde adam geçecek kadar çevik olacak, ama en önemlisi pas yeteneği çok yüksek olacak. Ara pas attığında defans daha ne oluyoruz diyemeden golu pozisyona girmiş olacağım

Inıesta, SIF Isco, SIF Sneijder şu ana kadar oynayıp en çok verim aldıklarım.

Hocam en iyisi iniesta mıydı sizce birde di maria ya ne diyorsunuz

Bence di maria boş. Geçen sene rw olarak çok kullanmıştım. Bu sene bana iki kere pack'ten çıktı. İkisinde de dayanamadım sattım. Verimli değil. Bu arada 2 CM 1 CDM yapıp CM bölgesine iniesta ve götze'yi koyarsan çok faydalı olur. Top alış verişleri, dribblingleri yüksek olduğu için orta sahada çok pas yaparsın. Ancak bu oyuncularla sürekli boş bölgelere doğru topu sür ve rakibin sana fazla yaklaşmasına izin verme. Bir kaç pas yaptıktan sonra emin ol çok ciddi boşluklar oluşacaktır rakipte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahatto

Ya arkadaşlar 9600 den tevez aldım 10250 ye sattım ne kadar kesinti oluyo zararda gözüküyorum ben.kesinti %5 diye biliyorum yanlış mı biliyorum

Zarar yok. 112 coins kardasın

Xbox Live: Yigitcen
  • Kac gundur dadandim buraya ama fifa 14e coins lazim baska konu da bulamadim eger varsa 20 30 k sonra geri ödemeli sekilde biri verebilir mi

Orijinalden alıntı: kronikdonguselloser

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Bu kadroyu şiddetle tavsiye ediyorum. Benim gibi düşük bütçeli kadrolar ile oynamaktan zevk alanlar bu kadroyu sevecektir :)
    EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Edit:

Paylaştığım ss div.1 de aldığım title ın ss idir. Paylaştığım kadro ile; orta şekerli bir oynayışa sahipseniz bile div.1 e kadar çıkarsınız. Title almak sizin elinizde :)

Hocam title alınca insanın başı göğe ermiyor. Pace takımı kurmuşsun. Halbuki bir takımda her özellikten oyuncu bulunmalı bence. Yani ball control'ü yüksek pirlo bile olabilir. Senin takım ile standart yardır oyundan başkası oynanmaz maalesef. O da bir iki title aldıktan sonra sıkar insanı yani

Bu senin görüşün.. 4 oyuncu dışında yüksek pace adam yok. Onlarda 90 pace den düşük pace takımı dediğin bence 90+ pace li oyunculardan kurulu takıma denir. en basit örnek ben yedder.Ben yedder denilen vatandaş; chiellinilerin,ramosların,t.silvaların yanından kafa vuruşu ile gol atıyor. Pace takımı kurmuşsun demeden önce oyuncuların etkilerini araştırıp, deneseydin keşke. Kaldı ki oyun çıktığından beri bu kadro mevcut bende, defalarca kadro kurdum her halli bütçe ile ama bu kadrodan aldığım zevki alamadım.

Edit:

Ha bu arada; title alınca başın göğe ermiyor belki ama özellikle div.1 de title almak yüksek bütçeli,hileli vb unsurlu vatandaşlara karşı title almak ciddi özveri ve sabır istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 6 Şubat 2015; 1:57:26 >

• Arkadaslar PS3 kullaniyorum. Iki tane PSN hesabi actim. Bildiginiz uzere her hafta PSN Store'de PSN Plus uyelerine bir oyun ucretsiz veriliyor.

Birde 15 gunluk deneme amacli bedava PSN Plus üyesi yapiyorlar. Simdi ben her hafta yeni PSN hesabi acarak surekli oyun indirebilirim degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dreameren

Arkadaslar PS3 kullaniyorum. Iki tane PSN hesabi actim. Bildiginiz uzere her hafta PSN Store'de PSN Plus uyelerine bir oyun ucretsiz veriliyor.

Birde 15 gunluk deneme amacli bedava PSN Plus üyesi yapiyorlar. Simdi ben her hafta yeni PSN hesabi acarak surekli oyun indirebilirim degil mi?
    Beyler kadro ve taktik nasıl ?
    EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• tr_emirhan kullanıcısına yanıt
    Pogba şartsa eğer Kompanyi sağa kaydırıp ortaya Koscielny alabilirsin chem için.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • İyi günler size bir soru soracaktım ben şimdi fifa 15 de ps4 den ps3 coins alışverişi yapabilir miyim ?

• 20k param var kar yapabileceğim oyuncu varmı acaba bu ğaralara ?

Orijinalden alıntı: tahatto

20k param var kar yapabileceğim oyuncu varmı acaba bu ğaralara ?
    Aguero ,Di maria ucuzlamaz mı ?

• Beyler jumpo premium gold pack gelmiş o mu yoksa gold upgrade pack mı sizce iyi oyuncu çıkarır?Yüksek olasılıkla tabii 10 tane acıcam

Beyler jumpo premium gold pack gelmiş o mu yoksa gold upgrade pack mı sizce iyi oyuncu çıkarır?Yüksek olasılıkla tabii 10 tane acıcam

jumbo pack geldigini haber verdigin icin cok tesekkur ederim arkadasim, 2.2k point aldim hepsine jumbo actim en iyi cikan oyuncu cerci oldu

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

quote:

Beyler jumpo premium gold pack gelmiş o mu yoksa gold upgrade pack mı sizce iyi oyuncu çıkarır?Yüksek olasılıkla tabii 10 tane acıcam

jumbo pack geldigini haber verdigin icin cok tesekkur ederim arkadasim, 2.2k point aldim hepsine jumbo actim en iyi cikan oyuncu cerci oldu

Çok üzüldüm hocam. Resmen kumar bu ya

• Ya şu oyunda o kadar komik goller yiyorum o kadar komik adamlara yeniliyorum ki inanın çileden çıkıyorum.bu kadar basit olmamalı yani.ps4 ü aldığım gün ps3 ümü kırarken video ya alıp ea a yollayacağım o kadar sinirlendim gece gece

• Lloris bence boşver. Bpl de oynattım chem 10 herifin. Hayatımda yediğim en saçma golleri bu adamda gördüm. Elinde top tutamıyor bile. Kaç kere topu tutup elinden falan düşürdü gol yedim. Kağıt üstünde iyi duruyor ama beş para etmez bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rata

Lloris bence boşver. Bpl de oynattım chem 10 herifin. Hayatımda yediğim en saçma golleri bu adamda gördüm. Elinde top tutamıyor bile. Kaç kere topu tutup elinden falan düşürdü gol yedim. Kağıt üstünde iyi duruyor ama beş para etmez bence

Hocam bende kararsız kaldım iyi görünüyo gibi aldım ama şuana kadar memnun değilim. Neuer vardı fakat satmak zorunda kaldım neymar için. 30-40 bin param var önerebileceğin kaleci var mı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.