Bildirim
EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (809. sayfa)
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada
bugün en iyi #9
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter
İngiltere l liginden en iyi kafacı forvetler önerir misiniz
Lukaku, Benteke
Falcao ile zamanlamayi ayarlayip sutu cekersen cok guzel vuruyor ama boyu kisa oldugu icin ayarlamak zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Chemistry dusurme bence hic. Leno veya ter Stegen deneyebilirsin.
Cech var bende kalede. İdare ediyor işte. Lloris gibi saçmalıkları yok hiç değilse.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kalecilerin hepsi berbat oyunda ben hiçbir fark göremiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: YunusIEmre -
Bundesliga'da lewa hariç en iyi forvet kimdir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Xbox Live: Yigitcen -
Fifa 14ü silmiştim ama fut 14 takımıma girmek istiyorum. Tabletten yada cepten nasıl yaparım? ios kullanıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Platform: PS4
Psn: aykuteskalen -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
Bundesliga'da lewa hariç en iyi forvet kimdir ?
Bence en iyisi Ramos. Lewandowskinin biraz ucuzu olarak da benzer ozellikleri olan Immobile olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: guraycan23
Şöyle bir kadro kurdum İngiliz style..
Uyarı/Öneri her türlü dinlemeye hazırım. 6K param var :D Yolun basındayım :\
Daha bilgisiz oldugum icin Benteke'yi almıştım upgrade edilmiş özellikleriyle 5K ya..Ancak bir kaç maçlık up mış :(
RW: Willian
LW: Schurrle
CB: Mangala-Koscielny ikilisi guzel.
RB: Walker
Orta sahaya da Matic, Fer alınabilir.
Param oldugu anda dediklerini dikkate alacagım dostum..Saol_____________________________
-
Sif Neymar tahminen en üst seviye kaçı görür ? _____________________________ -
http://www.futhead.com/15/squads/21728798/ guzel oldu sanirim
_____________________________ -
Bu hafta kimin degeri artar soleyin onceden alalim kar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
robben lı bi rakip geldi tutamıyorum adamı yağ gibi akıyo mübarek
almak şart oldu artık bu herifi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter
İngiltere l liginden en iyi kafacı forvetler önerir misiniz
Sturridge
_____________________________ PSN:cavuch -
Bu oyunda momentumu yok eden bir custom tactics var.mac kaybediyorsunuz ama zevk alarak ve inanin parmaklarim agriyana kadar oynuyorum.div 6 dan 1 e kadar takilmadan ciktim oyuncularim her mac canavar.kadro kesinlikle bpl kadrosu olicak olucak.ve inanin oyunun en iyi forveti lukaku özellikle karsida kompany ve troure gibi develer varken olağan dişi bir fizikbgucune sahip.custom tactics de. Free- free- ofside olucak.pas short olucak 30 u geçmesin.diğerleri ise en az 68 olucak şekilde ayarlayin.bi deneyin özellikle hücumu seven arkadaşlar seri paslarla momentumun dibine vuracaktir inanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: burnll
Bu oyunda momentumu yok eden bir custom tactics var.mac kaybediyorsunuz ama zevk alarak ve inanin parmaklarim agriyana kadar oynuyorum.div 6 dan 1 e kadar takilmadan ciktim oyuncularim her mac canavar.kadro kesinlikle bpl kadrosu olicak olucak.ve inanin oyunun en iyi forveti lukaku özellikle karsida kompany ve troure gibi develer varken olağan dişi bir fizikbgucune sahip.custom tactics de. Free- free- ofside olucak.pas short olucak 30 u geçmesin.diğerleri ise en az 68 olucak şekilde ayarlayin.bi deneyin özellikle hücumu seven arkadaşlar seri paslarla momentumun dibine vuracaktir inanıyorum.
Sırasına göre yazarmısınız size zahmet karştırdım ben
_____________________________ PSN:cavuch
-
quote:
Orijinalden alıntı: burnll
Bu ayarları hangi sekmeden yapıyoruz hocam?_____________________________ -
Ps3 ile fut web app nasıl kullanılıyor birisi açıklayabilir mi? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

johnwayne
Konudaki Resimler

önceki

Hızlı