|
3 Mobil
-
-
Peki hocam siz ACC modunda mı yoksa 24 h modunda mı kullanıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Arkadaşlar kameranın lensini neyle siliyorsunuz? Gözlük mendili ve gözlük ıslak mendilleri var ya onları kullansak lensi çizer miyiz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
OBD uzerindeki switch ACC modunda ama park modu da kameradan 12h olarak aktif.
O switchin anlamini cozemedim acikcasi.
Bir de seyir halindeyken kamera kendi kendine park moduna geciyor bazen, ayni durumu yasayan var mi?
Konu ile ilgili yapay zekanın asagidaki yorumu oldu;
“Alternatör voltajı düşük (örneğin 12.4–12.8 V civarında)
BMW F25’lerde akıllı şarj sistemi (Smart Alternator / IBS) vardır.
Bu sistem yakıt tasarrufu için sürüş sırasında bile voltajı 12.5 V civarına düşürebilir.
DDPAI’nin voltaj algılama eşiği 12.6 V civarında olduğundan, sistem:
“Araç çalışmıyor” → park modu.
özelliğini yanlış tetikler.
🔧 Çözüm:
• Park mod voltaj kesme eşiğini (APP üzerinden) 12.0 V veya 11.8 V seviyesine düşür.
• “24h Parking Mode Sensitivity” kısmını Low konumuna getir (voltaj dalgalanmasına duyarlılığı azalır).”
Bir sure 12V ile deneme yapayim, bakalim duzelecek mi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 25 Ekim 2025; 20:21:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kamera lensini nadiren silerim.Bulabilirseniz izopropil alkol genelde gözlük, lens temizliğinde kullanılır. Lens jelatinini çıkardığınızı yazmıştınız geçenlerde. Fakat gece görüntülerinde hala diyagonal ışık saçılması var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlar Ay'a benzer.Herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır. -
Yapay zeka halt etmiş...
Voltaj kesme switch ini 11,8v a düşürürsen şimdiden akü fiyat araştırmasına gir derim. Akü voltajı 12 altina indığinde aküde sülfatlaşma yoğunlaşır ve aşırı kristalleşme hücreleri tıkamaya başlar. Bu da akü için ölümcüldür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 25 Ekim 2025; 23:1:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlar Ay'a benzer.Herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır. -
Ön iç camı bir türlü istediğim gibi silemedim hocam. Bugün aracı yıkadım iç dış. Camı da hem içeriden hem dışarıdan detaylıca silmeye çalıştım, cam güzel olmadı hala buharlı gibi gözüküyor. Bezler de temizdi halbuki. Herhalde bu yansıma biraz da bundan kaynaklı. Bu iç camı ayna gibi nasıl yapabiliriz acaba Olmazsa yıkamacıya gideceğim sadece iç ve dış camı sildireceğim 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 25 Ekim 2025; 20:34:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ İnsanlar Ay'a benzer.Herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır.
-
12,4’den 12’ye çekip kullanacağım bakalım bir süre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ihtimale karşı aracınızda akü takviye kablosunu hazır bulundurun
_____________________________ İnsanlar Ay'a benzer.Herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır. -
Bence riske etmeyin. Benim aracın aküyü yedi. Araç çalışmadı. Ölçüm yaptık akü 10.02 ye kadar düşmüş. Sıfır akü aldım. Şimdi ACC moduna aldım. Bakalım nasıl olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı