Şimdi Ara

The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5

Ed ve Lorraine Warren doğaüstü, paranormal olayları araştıran bir çifttir. Bir gün Perron ailesinden bir telefon alırlar. Ailenin çiftlik evi nedeni bulunmayan karanlık bir varlık tarafından kuşatılmıştır; hayatları alt üst olmuştur. Bu vakayı çözebileceklerine inanan Warren çifti, ne kadar şeytani bir varlıkla karşı karşıya olduklarını çok geç fark edeceklerdir...

TV Spot:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ağustos 2014; 12:58:13 >

•  The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Ekim 2013; 7:37:16 >
  • Genç neslin korku ustalarından James Wan ismini görünce heyecanlandım doğrusu.. Umarım yine başarılı bir eser çıkartır ortaya..
  • Vera Farmiga oynuyormuş abi bu film sırf onun için izlenir. E zaten yönetmende çok iyi bir isim. Bu film olur diyorum ve yerimi alıyorum ben
  • fragman güzeldi
  • Klişelerin ötesinde bir film olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Klişelerin ötesinde bir film olur inşallah.

Ben son filminde olduğu gibi bu filminde de klişe yöntemlere başvuracağını düşünüyorum. Lakin Wan öylesine yetenekli bir yönetmen ki klişe dediğimiz sahneleri bile ağzımız açık irkilerek seyrettirebiliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    White Collar (2009) | IMDB:8.7/10
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu klasik ama güzel iş yapar bu film.
  • vera farmiga sevdiğim oyunculardan biri yönetmende iyi
    her türlü izlenir
  • filmin 2. fragmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Genç neslin korku ustalarından James Wan ismini görünce heyecanlandım doğrusu.. Umarım yine başarılı bir eser çıkartır ortaya..

Çin asıllı Malezya doğumlu Avustralyalı yapımcı, senarist, ve film yönetmeni.

adam 77 dogumluymuş resme baksan liseli dersin

bu arada adamın kariyeri saw serisinden ibaret

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Genç neslin korku ustalarından James Wan ismini görünce heyecanlandım doğrusu.. Umarım yine başarılı bir eser çıkartır ortaya..

Çin asıllı Malezya doğumlu Avustralyalı yapımcı, senarist, ve film yönetmeni.

adam 77 dogumluymuş resme baksan liseli dersin

bu arada adamın kariyeri saw serisinden ibaret

James Wan, 36 yaşında olmasına rağmen (bir yönetmen için çok genç sayılabilecek bir yaştır bu) Saw, Dead Silence, Insidious gibi kaliteli filmlerle kendini kanıtlayabilmiş bir isim.. Her yeni filmi de beklenir doğrusu..

• Klasik korku filmlerinden tek farkı bunda olayları araştıran birileri var.
  • filmin ilk tv spotu geldi

• Filmin ilk IMDb puanı 7.4http://www.hollywoodreporter.com/movie/conjuring/review/573656 İlk haberler olumlu yönde James Wan diğer filmlerinde'de olduğu gibi güzel birşey çıkarmışa benziyor. 3 ay sonra kısmetse görcez bakalım film ne kadar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Ekim 2013; 15:01:30 >
  • filmden 6 yeni klip:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Temmuz 2013; 20:32:54 >

• Adamlar 13 milyon bütçe ile daha şimdiden 41.5 milyon hasılat yaptılar Bu arada, IMDB puanı yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinek adam -- 22 Temmuz 2013; 19:46:24 >
  • 8,1 almış IMDb'de, hey maaşallah. Beklediğimizin üstünde gibi.
  • imdb 8.1 rt %85 james wan gene balığı yakalamış gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.