Şimdi Ara

Uyku sırasında yaşadığım ilginç olay (uykuda uçma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tam rüya olmadığı için rüya değil de uyku sırasında yazdım.

şimdi ben gecenin bir körü bilincim kapalı uyku halindeyim. birden uçtuğumu hissettim ! resmen hissettim yani rüyada yaşanan olaylar genelde hissedilmez ama bu çok gerçekci bir duyguydu ! gözlerim kapalıydı uçtuğumu hissettiğimde. biliyordum ki rüya da değildi. tam o anda sanki bilincim yarı açık kendine geldi. dedim acaba astral seyahat mı ? demekki astral seyahat böyle birşeymiş. bu bana yaklaşık 1 yıl önce de olmuştu. nasıl anlatayım böyle sanki yukarıya çekiliyorsun da boşlukta süzülüyorsun gibi bir his oluyor o anda. yaklaşık 5-6 saniye sürdü ama güzel bir deneyimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 23 Nisan 2013; 19:50:17 >

Orijinalden alıntı: HTRK

tam rüya olmadığı için rüya değil de uyku sırasında yazdım.

şimdi ben gecenin bir körü bilincim kapalı uyku halindeyim. birden uçtuğumu hissettim ! resmen hissettim yani rüyada yaşanan olaylar genelde hissedilmez ama bu çok gerçekci bir duyguydu ! gözlerim kapalıydı uçtuğumu hissettiğimde. biliyordum ki rüya da değildi. tam o anda sanki bilincim yarı açık kendine geldi. dedim acaba astral seyahat mı ? demekki astral seyahat böyle birşeymiş. bu bana yaklaşık 1 yıl önce de olmuştu. nasıl anlatayım böyle sanki yukarıya çekiliyorsun da boşlukta süzülüyorsun gibi bir his oluyor o anda. yaklaşık 5-6 saniye sürdü ama güzel bir deneyimdi

Hayır. Ölecekmişsin ruhun çekilmiş. Sonra vazgeçmişler yerine koymuşlar.
    Yani öldün ve tekrar dirildin herkese nasip olmaz

• "Acaba astral seyahat mi" diyerek astrali doğrulamış adam

Orijinalden alıntı: İrem'

quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

tam rüya olmadığı için rüya değil de uyku sırasında yazdım.

Hayır. Ölecekmişsin ruhun çekilmiş. Sonra vazgeçmişler yerine koymuşlar.
    Yani öldün ve tekrar dirildin herkese nasip olmaz

dediğin doğru olabilir zaten 2 aydır namaza başlamaya niyetlenmiştim de bir türlü başlayamamıştım. dini sorumluluklarımı da yerine tam olarak getiremiyorum. uyarmak istediler heralde. bir an önce namaza başlamalıyım

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Hipnopompi

beyler az araştırdım hipnopompi diye birşey çıktı. yeni yeni şeyler öğreniyoruz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.