Şimdi Ara

Olafsonun bu modelleri nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be forum halkının ilgilenmesi için illede creative veya logitechden bahsetmek gerek herhalde

Orjinalden alıntı: armagaan

Vay be forum halkının ilgilenmesi için illede creative veya logitechden bahsetmek gerek herhalde

Orjinalden alıntı: tylor

genelde forumdakilerin gelir seviyesi düşük oldugu içn bu tipk onularda sessiz kalması gayet dogal
    maddi acıdan banada cok uzak oldugu için hi-fi hiç ilgimi cekmez
    quote:

Vay be forum halkının ilgilenmesi için illede creative veya logitechden bahsetmek gerek herhalde

Bu setler pek hi-fi sayılmaz arkadaşım px-322yi 440ytlye almıstı bu paraya hi-fi setin anca kablosunu alırsın herhalde Sitede fiyatlar yazmıyor yazsa ona göre yorum yapıcam ama px-322 en fazla 500liradır ondan belki ilgisini ceken olur diye actım konuyu ama yokmus

• dediğim gibi ilgimi çekmediği için o kadarını bilemiycem,fiyatınıda belirtirsen ilgi çekebilir
    +tepe frekans düşük gibi geldi
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

genelde forumdakilerin gelir seviyesi düşük oldugu içn bu tipk onularda sessiz kalması gayet dogal
    maddi acıdan banada cok uzak oldugu için hi-fi hiç ilgimi cekmez
    quote:

Bu setler pek hi-fi sayılmaz arkadaşım px-322yi 440ytlye almıstı bu paraya hi-fi setin anca kablosunu alırsın herhalde Sitede fiyatlar yazmıyor yazsa ona göre yorum yapıcam ama px-322 en fazla 500liradır ondan belki ilgisini ceken olur diye actım konuyu ama yokmus

• 84db düşük mü ya normal bir değer bence arkadasım zs ile kullanıyor 10 dilimlik sesin 9u geçtiinde seste bozulma başlıyor yavaş yavaş ama gene de set güzel bence
    Bu saç modeli nasıl?
    14 yıl önce açıldı
    sizce nasıl bu parçalar.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osawa, Koda ayarında hoparlörler.Dinleme şansım olmadı.Ama Eskişehir'de bir kaç mağazada gördüm.Fiyatlarıda bahsettiğim markalar düzeyinde.Eğer para kısıtlı ise multimedya o paraya alınabilecek multimedya setlerden daha iyi iş yapar.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Hmm bu arada Kill hocam hep sana PM atıcak oluorm mod olayını tebrik etmek için unutuyorum Acaba almaya kalksam bu xp-288 modelini mi alayım yoksa 474 t ya da s modelini mi ?Bir de trident diye bir markanın setleri var ben bunu gözüme kestirdim forumdan tamerim adlı arkadas kullanıyor okullar bir bitsin dolaşmaya gidicem tamer abimi bi sesini duyayım şu setin http://www.trident.com.tr/default.asp?lng=0&id=85&page=products_details bunun yanına bir de anfi gerekiyor tamer abi tridentin kendi anfisini almış 100liraya filan idare ediyor diyo bakalım gidip bi dinliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997A734D0 -- 4 Haziran 2006; 11:45:20 >

• Evet arkadaslar xp 474 modelinin fiyatını buldum buyrunhttp://www.megabilgi.com/products.asp?Prod=755&Cats=16 bir de rakip cıktı xp 474e rakip de zayıf sayılmaz ama olafson daha iyi gibi sankihttp://www.megabilgi.com/products.asp?Prod=657&Cats=16

474 t ya da s modelini alabilirsin.Ben ikisi arasında fark göremedim.Diğerleri bunlardan daha kötü.Bu iki
    model arasında sadece renk farkı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 4 Haziran 2006; 12:13:11 >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Sağol hocam o zaman kredi kartına taksit yapan ve olafson 474 t ya da s satan bir yer bulmak ve almak gerek
  • ayni parti mallar oldugundan kalite bakımından bence Trident. resimlerde cok ufak duruyor estetiklik bakımından olsun istiyorsan OLAFSON OSAWA iyi markalar. ama gel görki hayvani kasasıyla Trident..
    ben yinede Trident'in av801 av668 modelini tercih etmeni onericem.
    cunki sana tum özelliklerini artılarını eksilerini soyledim.
    karar senindir. bas namına bunlara cok iyi diyorsan gel benim seti dinle demiştim her zaman beklerim
    ayrıca dahili amfiden harici anfi daha iyidir kontrol açısından. yinede sen bilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 4 Haziran 2006; 15:00:49 >
  • Tamer abi senin anfi eski kalıyor biraz olafsonun yanında arkadasın olafsonda optik cıkıs filan var hem px-322 düşük bir model onu da hesaba katmak lazım , bir de trident arka uydularda sorun yapıyor senin setten biliyoruz bunu olafsonda böyle birşey yok senin seti dinlemedim ama olafson 20lik dilimden (aslında 10 dilim ama sesi 1 dilim açmak için iki kere basmak lazım) 18den önce distorsiyonun "d"si yok 19 20de midlerde hafif bozulmalar oluyor (tabi audigy 2 zs ses kartında durum böyle onboarda bağlarsan yazık olur sete) Senin setin distorsiyon potansiyelini bilmiyorum ayrıca kaç db onu da bilmiyorum set ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım bilgi bulsam karşılaştırıcam ama YOK Buna karşın senin setin frontlarda 2 tane 8" bass ve boyutunu bilmediğim 2 tane mid var olafsonla tek fark bu ama ne derece etkiler bilmiyorum özellikle tridentin kendi anfisi ile Şu okullar bitsin bi geleyim dinliyeyim seti bakalım ona göre karar vericez

• anfinin eski kaldıgını soyledim cozuculeri ses kartına biraktik beraberce biliyorsun.
    arka uydularda sorun yapması belki çözülür bir olaydır stereo dinlerken vermiyorum arkalara sesi Frontlar ve centerdan dinliyorum bence daha iyi oluyor hem ses bozulmuyor. arkaların gücü ne kadar zati. onları sinemada kullanıyoruz. 20 dilim volume var demişsin sanırım. veya ben oyle anlıyorum. Trident te Volume 64 e kadar ve 2 li dilimler mevcut. 64/2 = 32 yapar. buda yeterli bi kademe. set 89db frontlar center 86db rearlara bakmadım şuan biliyon yukardan indirmek ölüm :) ama aynı setler genelde 86 db frontları var dikkat ettim. bu 89db iyi bi değer. ama tabiki hi-fi için yetersiz. bu tür setler için konuşuyorum. her zaman soyledim hi-fi setler bambaşka tabiki. ama düşünüyorsan kötü değil hem o cızırtı olayı bu kart takıldıktan sonra başladı biliyorsunki. bu kart tan önce bişi yoktu. belki kart ayarlarındandır şuan onu çözemedik beraberce bakacaz insallah. onlar sorun degil o kadar buyutme. almaya geldimi iş değişir. OLAFSON bana gore kucuk bi set geldi. o gosterdigim fotodan bunu anladım. yanından bile geçmez diyorum. onda bass varsa bizimki düğün salonu :) neyse okulun bitsinde gelip dinlersin beraber bakarız begenirsen alırsın begenmezsen almazsın :) ama sen kafayı taktıysan bu iş olur gibime geliyor hadi bakalim. her zaman bekliyorum. kapım açık.

• Koda çin malı olmakla-en fazla 100-200milyon hop. için osawa alınacağına koda öneririm.- beraber piyasada ki ucuz osawa, trident, bots vs. markaların speakerlerinden bir basmak yukarıda.
    olafson da bots sınıfına girer. fiyatına bir bakalım sonra değiniriz çünkü birazcık daha düzgün bunlar. linkin birinde amfi gördüm olafson sanırım işe yarayabilir. yahut dp2, dd, dts decoder, kumandalı düzgün bir ucuz set arasan olafson'un ürünleri var onlar işinize yarar-özellik açısından- mesela premier, korax, mikado zodak modak nazaran neyse işte...
  • Birazdan arkadasımın ewine gidicem babamdan arabayı alabildim:) olafsonları bizim ewe taşıcam bi deneme yapıcam ona göre artık bakıcam ne olursa şu okullar bitsin tamer abimin kapısını bir calayım ona göre karar verip alıcam böyle bir set
    l'Amplifıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.