Şimdi Ara

Kaleciyim çok heyecanlıyım lütfen yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ramisporda oynuyordum. amatör bir klüp rami. u17 liginde maçlarda oynuyordum.amatör lig olmasına ragmen maç esnasında hep içimden biri hatalı gol yiceksin diyodu ve bende buna inanıyodum evet yicem biliyordum diyorum ve her maç olmasada hatalı gol yiyodum. maç esnasında okadar heyecanlı ve stresliyimki kaleye top gelmesin die dua ediyordum resmen. ama reflekslerim çok iyi bütün hocalar ilerde bir noktaya geleceğimi ama heyecan ve stresten uzak durmazsam amatörde dahi oynayamayacagımı sölüyolardı. geçen hafta ramispora Eyüpspor U16 Takımından benim için transfer teklifi gelmiş klüpte bana söledi bende nihayetinde eyüpspor profosyenel bir takım büyük bir heyecanla kabul ettim. ramide lig bitti diye 2 ay idman yapmamıstık. cumartesi günü yeni klübumle ilk idmanıma çıkıcam suan kalbim çok hızlı atıyor ellerim buz kesiliyor. yine o içimdeki canavar cumartesi günü birsürü hatalı gol yiceksin diyo ve benim içimde yine korku basladı tabiki. düşünün okul takımı için beden hocamız bana yalvarıyordu takıma gel die ben sırf idmanda ve ligde hatalı gol yerim diye okul takıımına dahi gitmedim nasıl yenicem bu korkuyu lütfen yardım arkadaşlar

• Sanki profesyonel kaleciler çok mükemmel. Stresin azalırsa zaten korkun azalır. Hep topa odaklan, başka bir şey düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Her türlü kız meselesi olursa pm
  • forvete geç
  • Hocam düşüncelerini izle her geldiğinde içinden dur de.Bir süre sonra gelmeyecekler zor olacak başta ama her olumsuz cümlede dur de.
    Kendine güvenin yok kendine güvenmezsen bir yerlere gelemezsin ne demek kalecisin top gelmesin diye dua ediyorsun.Kendine güven ve top gelsinde çıkartayım ne kadar harika bir kaleciyim göstereyim de kendine böyle düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güngörenin altyapısında kaleciydim. gol yiyince defansa kız o zaman susuyolar denedim
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Sanki kimse gol yemedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Sanki profesyonel kaleciler çok mükemmel. Stresin azalırsa zaten korkun azalır. Hep topa odaklan, başka bir şey düşünme.

teşekkürler. dediğin doğru çoğu prof kaleci ne goller yiyor buda özgüven için bi neden benim için.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.