Şimdi Ara

T E M A_______G A L E R İ S İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
25.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://****.de/files/20186121/Vista_Temalari.rar.html bu linke basınca açılmıyor acaba yıldızların yerine ne yazacağız
  • rapid share ( boşluk yok )
  • quote:

Orjinalden alıntı: arama07

http://****.de/files/20186121/Vista_Temalari.rar.html bu linke basınca açılmıyor acaba yıldızların yerine ne yazacağız

Yazman gerekenle ilgili pm attım.
  • http://****.de/files/21100701/turkiye.rar.html linki tıklıyorum ama açılmıyor sayfa.ne yapacağım abiler
  • * YERINE rapidshare YAZACAKSIN
  • rapidshare

olacak, ancak bazi dosyalar cok eski olduklarindan rapid tarafindan silinmis.
  • anneme uzun süreedir tema arıyodum sonunda doru düzgün bişey buldum acaba 7610 a uyar mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

arkadaslar size sunlari soylemek istiyorum. paylasim yapiyorsunuz ve de bence guzel yapiyorsunuz. yukarida ilk dikkatimi ceken ise Ataturk temasi cok guzel bir paylasim. Ben sunu dusunuyorum arkadaslar birakin artik su yabanci somuru uploadlari, linklerden, onlari biz somuruyoruz gibi gorunuyor, ama oyle degil, hepiniz adiniz gibi biliyorsunuz o sitelerin reklam amacli bir suru madde uyguladigini, (saat+upload+kota++..) dosya paylasimi degil eziyetten ote birsey. hicbirine karsi degilim ama eger uyanirsak bu sacmaliklardan kurtulacagiz. ben inceledim sizde bakin istiyorum "hemnpaylas" adamlar tarih tarih kendilerinin ne kadar faydali oldugunu yayinlayan basin kuruluslarinin duyurularini yayinlamislar. keske bu tur siteler artsa ve de bizde kendi insanimizla kalkinsak. bu ne bir reklam ne de baska birsey, yaptigim gozlem ve uzerime alindigim gorev. arkadaslar bir yerden baslar diyorum, bunu baslatalim olurmu, ilginize..

bunlarda benden..

T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________
     T  E  M  A_______G  A  L  E  R  İ  S  İ__(ÖNİZLEMELİ)_______________________________________________

bu da linki..
    http://www.****.com/download/854840/Lamour.rar.html

****>>>>hemnpaylas

• bi de tele yüklediğimde tr olur demi
  • yagmur_ygmr

bu temalar 7610 a tabiki uyar ve dil degismesi de olmaz.
  • wAllpaperlarıma bi göz atın arkadaşlar bunları ben yaptım kesip biçip küçültüp..

http://forum.donanimhaber.com/m_10010607/tm.htm
  • ben n 72 aldım yeni tema yüklemek istiyorum forumdaki linlleri tıklıyorum ama ya açılmıyor açılanıda inderemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

komutanlarıma arz olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arama07
    ben n 72 aldım yeni tema yüklemek istiyorum forumdaki linlleri tıklıyorum ama ya açılmıyor açılanıda inderemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim
    komutanlarıma arz olunur.

yaramiza parmak bastin kardes.

topic nasil guzel dimi, gayet kaliteli ve seviyeli temalarla dopdolu.

ama gel gorki paylasim yapilan site kapandi ve linklerde beraberinde tarih oldu.

kisa zamanda bir el atmak gerekecek ama, zor olacak.
  • ya ben tema yükledim telede attım ama tel güvenilir değil diyo yinede çalıştırayım mı:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr
    ya ben tema yükledim telede attım ama tel güvenilir değil diyo yinede çalıştırayım mı:S

o hep oyle bir uyari verir, vermesinin amaci cok basit.
    aslinda guvenilir olup olmadigini telefon bilemez, o sadece nokia nin yayimladigi birsey ise uyariyi vermez, bir baska firmanin ise uyari verir.
    burada onemli olan indirdigin yerin guvenilir olmasidir.
    e, hepimizde bu temalari zamaninda defalarca yukledigimiz icin bir sorun cikacagini sanmiyorum.
  • ok saolllll
  • saolun arkadaşlar
  • artık yeni yeni ekleyelim... ve mümkünse de kapanmayacak sitelere... galiba türke güven olmayacakmış... hemen paylaştık ama sonrasında paylaşamadık...
  • arkadasım bu yazdığın temalar hangi telofonlara uyuyor ve ön izleme olmadan nasıl indirelim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

artık yeni yeni ekleyelim... ve mümkünse de kapanmayacak sitelere... galiba türke güven olmayacakmış... hemen paylaştık ama sonrasında paylaşamadık...

Katılıyorum sana dostum onca güzel ve kaliteli tema hemenpaylaş ta hapis kalmış, gavur felan deniyor ama rapid e bi bakın kale gibi sağlam hiç bişey olmuyor nasıl bi serverları var bu adamların? buda ayrı bi merak konum olmuştur hep.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword2011
    quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
    artık yeni yeni ekleyelim... ve mümkünse de kapanmayacak sitelere... galiba türke güven olmayacakmış... hemen paylaştık ama sonrasında paylaşamadık...

Katılıyorum sana dostum onca güzel ve kaliteli tema hemenpaylaş ta hapis kalmış, gavur felan deniyor ama rapid e bi bakın kale gibi sağlam hiç bişey olmuyor nasıl bi serverları var bu adamların? buda ayrı bi merak konum olmuştur hep.....

Öncelikle foruma hoşgeldin. Doğru paylaşımlar dilerim.
    Hapis kalan temaları başka yere taşıyıp serbest bıraktık
    Forumdaki ilk mesajın olması sebebi ile dikkat etmemiş olabilirsin ama 6 ay önceki mesaja cevap yazmışsın

Tema arıyorsan işte adres :
    http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.