Şimdi Ara

Çamaşır makinesi hızlı program hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
39.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Hotpoint - Ariston ARXGD 1291 (TK)/S 9 Kg çamaşır makinesi aldım. kuruldu bugün yalnız hızlı programı aklımıza takıldı. Kendi programları en düşük 1 saatten fazla, haricen bunun 15 dk ve 30 dk programları var. Bu 15 dk da max yük 1,5 kg ve 30 dklıkta ise 3,5 kg yazıyor. Bu ağırlık neye göre acaba biz 9 kiloluğun yani makinenin aldığı kadarının hepsini renkli doldurup 30 dklıkta çalıştırmak istiyoruz bir sakıncası olur mu? Benim tahminim max yük dediği 30 dkda temizlenebilecek çamaşır. Yoksa tamamını doldurup kısa programda çalıştırmanın bir sakıncası yoktur değil mi ne dersiniz? Bunun ağırlık tartan sensörleri varmış ona göre yıkıyormuş her programda bunu göz önünde bulundurur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 16 Mart 2013; 18:59:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesi Hızlı Programı: Kısa Sürede Mükemmel Temizlik

Modern çamaşır makineleri, farklı kumaş türleri ve kirlilik seviyeleri için çok çeşitli programlar sunar. Bunlardan biri de kısa sürede çamaşırları temizleyen hızlı programdır.

Hızlı program, hafif ila orta kirli, renk solmayan sentetik veya pamuklu kumaşlar için idealdir. Bu program, normal bir yıkamadan önemli ölçüde daha hızlıdır ve genellikle 30-45 dakika sürer.

Çamaşır makinesi hızlı programı, yoğun bir programınız olduğunda veya küçük bir çamaşır yükü yıkamanız gerektiğinde faydalıdır. Kısa süresi, enerji ve su tasarrufu sağlar.

Hızlı program kullanırken, birkaç noktaya dikkat etmelisiniz:

• Çok kirli veya lekeli çamaşırlar için uygun olmayabilir.
    • Hassas kumaşları veya yünlüleri yıkamak için kullanılmamalıdır.
    • Çamaşırları aşırı doldurmamaya özen gösterin.

"Çamaşır makinesi kısa program" özelliğini kullanarak, günlük çamaşır işlerini hızlandırabilir ve yine de mükemmel temizlik sonuçları elde edebilirsiniz. Bu program, zamandan tasarruf etmek, enerji ve sudan tasarruf sağlamak isteyenler için idealdir.

Kullanılan Anahtar Kelimeler:

• Çamaşır makinesi kısa program
    • Hızlı program
    • Kısa süre
    • Hafif ila orta kirli
    • Sentetik veya pamuklu kumaşlar

Önemli Not: Bu metin, yukarıda belirtilen anahtar kelimeleri kullanarak SEO uyumlu bir şekilde yazılmıştır. Ancak, bu anahtar kelimelerin yoğunluğunun doğal olması ve metnin alaka düzeyini ve okunabilirliğini bozmaması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben bu makinede miktar otomatiği olduğuna inanmıyorum. Miktar otomatiği olan bir cihazda yarım yük yıkama fonksiyonu olmaz.

30dk programın tam kapasite çamaşır doldurursanız temiz yıkamama ve iyi durulamama probleminiz olacaktır. Yoksa makineye zararı olmaz. Çok su emen çamaşır yüzünden ısıtma süresi uzayacağından program bir miktar uzayabilir belki.

Aceleniz olmadığı sürece her zaman uzun yıkama programlarını kullanın.
  • bence kısa programda miktar belirtmesinin sebebi daha temiz olması açısındandır.ama benim çamaşır makinesince en çok kullandığım program kısa program beyazlar dışında her çamaşırı kısa programda yıkıyorum ve gayet iyi temizliyor ama tabi çok doldurmamak lazım o doğru
  • o makinayı tam kapasite doldurmayın mazallah uçar falan

kısa programlarda mümkün oldukça az kirli va en fazla kazanın yarısına kadar doldurun daha fazlası canında dediği gibi yıkamama gibii problemlerle karşılaşırsınız sonra tekrar yıkarsınız bir anlamı yok.
  • anlaşılan temizlikle alakalı Bu yarım yük de mantıksız geldi bana da hayırlısı bakalım. Beyazları zaten uzun süre çalıştırırız da renklilere 2 saate gerek yok bence. Sentetikler var 1saat 15 dakika yada azsa 30 dk diye düşünüyorum bakalım kullana kullana deneyim kazanacağız. Ağırlık sensörü inşallah vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.