Şimdi Ara

İzmir'e 4 yeni stat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alsancak ve Atatürk yenileniyor, Örnekköy, Yalı ve Kaynaklar'daki statlar yapılıyor.

Kaynak:http://****/YtFiav

Ayrıca Göztepe Stadı da yapılacak...

Kaynak:http://****/101VyzF

"Yaş Ortalamamız 18,Ne Avrupa Zaferleri,Ne Birinci Lig Göremedik,Ama Önemli Değil,Efsane Göztepe'yi Biz Atalarımızdan Dinledik."
  • Göztepe'ye yapıcaklarını dedikleri stad 12.500 kişiliktir büyük ihtimal 12.500 kişilikse hiç yapmayın yapmışken adam gibi yapın en 25-30 bin kişilik stad yapılmalı Göztepe'ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Alsancak Stadı yıkılacak. Yeni yapılacak yapı için zeminden örnek bile alındı.

tepki gösterilince geri adım atıldı. Ama gizli gündem varsa bilemeyiz.

Ayrıntılı bilgiler içinwww.alsancakstadi.org

http://www.facebook.com/AlsancakStadiYokEdilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: umuts35

quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Alsancak Stadı yıkılacak. Yeni yapılacak yapı için zeminden örnek bile alındı.

tepki gösterilince geri adım atıldı. Ama gizli gündem varsa bilemeyiz.

Ayrıntılı bilgiler içinwww.alsancakstadi.org

http://www.facebook.com/AlsancakStadiYokEdilemez

Sanırım geçen hafta okumuştum o haberi.En fazla 2 hafta önce.Ondan sonra yeni gelişmeler olduysa haberim yok.Umarım yıkılmaz.O kadar anımız var orada.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 tane yapacaklarına 1 tane 60 bin kişilik modern bir stadyum yapsınlar. mümkünse güzelbahçe tarafına bana yakın yapsınlar, ulaşım kolay olsun.
    Kendimizde beslediğimiz, kendimizde büyüttüğümüz, kendimizde saklı duran bir şeydir sevmek. O hep bizdedir, bizledir, usul usul biriktiririz onu, içimizde yığılı durur.Ve günün birinde ansızın karşımıza biri çıktığında sanırız ki içimizden boşalıveren bu duyguları o taşımıştır bize. Sevmek, kendi kendimizi büyülemektir; kendi kendimize yaptığımız bir büyü.
  • Örnekköy de yapacakları yer dağın başı sayılır ama çevresi iyidir, gidis sıkıntı olabılır.(Dolmuş ve otobüs var sadece) Karsıyaka sahilde ki stadı ise 12.500 kısıye cıkarcaklar dıye duymustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.
    Kendimizde beslediğimiz, kendimizde büyüttüğümüz, kendimizde saklı duran bir şeydir sevmek. O hep bizdedir, bizledir, usul usul biriktiririz onu, içimizde yığılı durur.Ve günün birinde ansızın karşımıza biri çıktığında sanırız ki içimizden boşalıveren bu duyguları o taşımıştır bize. Sevmek, kendi kendimizi büyülemektir; kendi kendimize yaptığımız bir büyü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

gereksiz.

Herşey İstanbula yapılsın zaten biz 90 ve 60 yıllık stadlarda 4 takım oynayalım.
  • bugun bi arkadasim cigliye 25.000 kisilik karsiyaka stadi yapilcak demisti.ne kadar dogru bilmiyorum

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.

Onun yenilenmesi daha pahalı Atatürk stadını yıkacaklarını sanmam olimpiyat stadı bulunma zorunluluğu var galiba şehirlerde.

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

gereksiz.

Herşey İstanbula yapılsın zaten biz 90 ve 60 yıllık stadlarda 4 takım oynayalım.

Bırak hocam şöyle trolleri...

Türkiyede yeni stad yapılacaksa İzmir'e ve Eskişehir'e yapılmalıdır başta. Çünkü iki şehirde de stadlar hiç bir zaman boş kalmadı.

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

aslında şu anda beton yığını olarak duran Atatürk stadının zemini aşağı indirilse ve tribünler sahaya yaklaştırılsa 80-90 in kişilik bir stadyum olur ve üstü de kapatılırsa manyak bir stadyum ortaya çıkar.

Onun yenilenmesi daha pahalı Atatürk stadını yıkacaklarını sanmam olimpiyat stadı bulunma zorunluluğu var galiba şehirlerde.

Hacı, Ankara gibi İzmir'den büyük şehirde (hatta başkent) olimpiyat stadı mı var ? doğru dürüst futbol stadı bile yok.

• Taraftarı olmayan şehirlere mis gibi stadlar yapılıyor. Taraftarı olan , stad yapılınca dahada artacağını inandığım İzmir'e adam gibi stad yapılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.