Bildirim
giriş seviyesi dslr tavsiye lütfen !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1000 tl civarına Canon 1100D Nikon D3100 ; biraz daha iyi bütçe içinse Canon 550D, 600D, Nikon D5100 hepsi giriş seviyesi güzel makinalar
_____________________________ -
cevabın için tesekkrler sizce canon mu iyidir yoksa nikon mu ayrica 1500 tl ye kadar limitim var 600d bu fiyati hakediyrmu yoksa bu paraya daha iyi bi cihaz varmidir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biri diğerinden daha iyi olsa, kötü olan batmaz mıydı sence :)
Değişir. Body kalitesi, tamamen sana kalmış bişey. Bazıları pamuktan huylanır mesela o biçim. Hoşuna gidebilir, gitmeye de bilir. Renkler canlı mı soğuk mu? Değişkendir insana göre.
600D dediğin cihaz çok tutulmuş bir cihaz. Fakat video, daha hızlı seri çekim gibi artılar istersen 650D bak. Ekranı da dokunmatiktir._____________________________ -
iki cihaz arasında kaldım 5100 mü 600d _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan0629
iki cihaz arasında kaldım 5100 mü 600d
Ben olsam 5100 alırdım mesela , neden diye sorarsan cevabı yok :D Çünkü neredeyse aynılar , birinin nikona sempatisi vardır birinin canona benim nikona sempatim var biraz :D
_____________________________ -
quote:
Bence d5100 al neden diye sorarsan cevabı yok :D çünkü ikiside aynı neredeyse , benim nikona sempatim var birazda açıkçasıhttp://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-D5100-vs-Canon-EOS-600D şuraya bakmanı da isterim d5100 vs 600d karşılaştırmasında d5100 açık ara önde :D_____________________________ -
quote:
Bence d5100 al neden diye sorarsan cevabı yok :D çünkü ikiside aynı neredeyse , benim nikona sempatim var birazda açıkçasıhttp://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-D5100-vs-Canon-EOS-600D şuraya bakmanı da isterim d5100 vs 600d karşılaştırmasında d5100 açık ara önde :D_____________________________ -
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 3 makina arasında tercih yapamıyorum. İnceledikçe kafam daha çok karıştı. Önce Canon 60D ile 650D arasında gidip geldim ve 60D almaya karar verdim. Fakat sonra Nikon D7000 dikkatimi çekti. Fakat diğerlerine göre biraz bütçemin üzerinde.
Sorun şu ki, 60D ile 650D yi karşılaştırdığımda genel kanı 60D nin daha iyi olduğu yönünde. D7000 ile 650D yi kıyasladığımda nikon önde ve yine D7000 ile 60D yi kıyasladığımda aynı şekilde D7000 önde fakat kıyaslama yapan sitelere göre D7000 60 D ye göre çok fazla üstünlüğe sahipken 650D ye göre daha az oranla üstün. Bu durumda 650D nin de 60D den bir hayli üstün olması gerekiyor. Ama biliyorum ki öyle değil.
Yazdıklarımın çok karmaşık olduğunun farkındayım. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ve anlayan birileri yardım etsin ben kafayı yemeden önce.
Şididen teşekkürler._____________________________
-
bence 650d al. bende var süper. =) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: littlewords
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 3 makina arasında tercih yapamıyorum. İnceledikçe kafam daha çok karıştı. Önce Canon 60D ile 650D arasında gidip geldim ve 60D almaya karar verdim. Fakat sonra Nikon D7000 dikkatimi çekti. Fakat diğerlerine göre biraz bütçemin üzerinde.
Sorun şu ki, 60D ile 650D yi karşılaştırdığımda genel kanı 60D nin daha iyi olduğu yönünde. D7000 ile 650D yi kıyasladığımda nikon önde ve yine D7000 ile 60D yi kıyasladığımda aynı şekilde D7000 önde fakat kıyaslama yapan sitelere göre D7000 60 D ye göre çok fazla üstünlüğe sahipken 650D ye göre daha az oranla üstün. Bu durumda 650D nin de 60D den bir hayli üstün olması gerekiyor. Ama biliyorum ki öyle değil.
Yazdıklarımın çok karmaşık olduğunun farkındayım. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ve anlayan birileri yardım etsin ben kafayı yemeden önce.
Şididen teşekkürler.
650D'nin karşılaştırma sitelerinde üstün gelmesinin sebebi ıvır zıvır birsürü özelliğinin olması (pek de gerekli olmayan)
D7000 ve 60D, 650D'nin bir üst sınıfı zaten. D7000 yada 60D'den birini gidin inceleyin hangisi hoşunuza gidiyorsa alın, inanın 2side sizi tatmin edip uzuun süre idare edecektir, aralarında aman aman farklar yok zaten
Dipçik : Tabi 7000 daha yakışıklı bir makina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 19 Mart 2013; 11:35:45 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler