Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ycp322

650 TL istenmişti bir arkadaştan yanlış hatırlamıyorsam

Alıntıları Göster
    telefonuma recovey yaptım bütün resimler videolar gitti

kurtarma programları ile kurtarmaya çalışıyorum ama bir türlü telefonun hafızasını görmüyor programlar

nasıl yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmfk

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

bu teleservice kadar saçma bi yer görmedim..... ayın 12'sinde konya'dan kargoladım telefonu 13ü sabah ellerine geçti 19unda sisteme girdiler (htc yi aradım ondan sonra sisteme girdiler) bugün de sistemde kaydınız bulunamadı diyor kargo numaranız yanlış diyor... kafalarına göre takılıyorlar....

Kargo no ile degil imei no ile giris yapin gozukuyo

önceden görebiliyordum 12 haneli kargo numarasını bide imei noyu yazınca ayrıntılar çıkıyordu (kayda alındındı) diye gösteriyordu.. şuan sistemde öyle bir imei yok diyor

Bendede aynisi oldu hocam telefonu kaydedince bendede gozukmedi ilk sayfadaki ekrandan girmistim,sizin telefon bugun yarin kargolanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: likennyy

quote:

forumdaşlar arkadaşımın telefonu açık çalıyor ama ekran görüntüsü yok ne yapabilirm biraz ıslandıktan sonra oldu pirincin içinde şuan ama hala yokmuş ekranda görüntü

home ve geri tuşları yanıyormuş

Edit : Ekran şimdi var ama telefon kapalıyken şarj alıyordu ancak açınca şarj almıyor pcye bağlayınca pc görmüyor ama bilgileri de yedeklemek istiyoruz

Bir bilen fikir yurutebilen var mi

Anakart sorunu gibi duruyor
  • quote:

quote:

forumdaşlar arkadaşımın telefonu açık çalıyor ama ekran görüntüsü yok ne yapabilirm biraz ıslandıktan sonra oldu pirincin içinde şuan ama hala yokmuş ekranda görüntü

home ve geri tuşları yanıyormuş

Edit : Ekran şimdi var ama telefon kapalıyken şarj alıyordu ancak açınca şarj almıyor pcye bağlayınca pc görmüyor ama bilgileri de yedeklemek istiyoruz

Bir bilen fikir yurutebilen var mi

Alıntıları Göster
    edit: yanlış mesaj a cevap vermişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabool -- 22 Ağustos 2014; 17:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mabool

edit: yanlış mesaj a cevap vermişim :)

Alıntıları Göster
    Ben Iraktan 2 gün önce 16 GB HTC M7 Gold aldım.. Türkiye'de gold gerçekten satılmadı mı arkadaşlar bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OngiRanT

Ben Iraktan 2 gün önce 16 GB HTC M7 Gold aldım.. Türkiye'de gold gerçekten satılmadı mı arkadaşlar bilen var mı ?

M7 nin 16 GB si yok diye biliyorum.

• Aynen M7 nin 16 gb versiyonu yok M8 in var o cihaz M8 olmasin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu teleservice kadar saçma bi yer görmedim..... ayın 12'sinde konya'dan kargoladım telefonu 13ü sabah ellerine geçti 19unda sisteme girdiler (htc yi aradım ondan sonra sisteme girdiler) bugün de sistemde kaydınız bulunamadı diyor kargo numaranız yanlış diyor... kafalarına göre takılıyorlar....

önceden görebiliyordum 12 haneli kargo numarasını bide imei noyu yazınca ayrıntılar çıkıyordu (kayda alındındı) diye gösteriyordu.. şuan sistemde öyle bir imei yok diyor

Bendede aynisi oldu hocam telefonu kaydedince bendede gozukmedi ilk sayfadaki ekrandan girmistim,sizin telefon bugun yarin kargolanir

inşallah düzgün bi işçilik çıkarmışlardır.. teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah düzgün bi işçilik çıkarmışlardır.. teşekkürler hocam

Ins benim telefonun isciligi gibi olmaz(gormek isterseniz resim yukarda var)

• soulfly_br S kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun döndüremezsiniz diye biliyorum. dahili hafızadan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

geçmiş olsun döndüremezsiniz diye biliyorum. dahili hafızadan dolayı
    Telefonumu bugün aldım, tam 1 hafta sürdü, doğum günümde bitti işlemler :)

Şuan için gayet memnunum, pek fazla fırsatım olmadı gözlem yapmak rehber işleri ve uygulama yüklemelerinden ama bir sorun yok gibi, yalnız WhatsApp in güncel sürümünde yazılar hayvan gibi büyük, eski sürümde yazı tipi boyutunu seçebiliyorduk şimdi yok, yada ben mi göremiyorum?
  • Snapchat kullanırken ekran görüntüsü alabilen var mı ?Yardım eden olursa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Telefonumu bugün aldım, tam 1 hafta sürdü, doğum günümde bitti işlemler :)

Şuan için gayet memnunum, pek fazla fırsatım olmadı gözlem yapmak rehber işleri ve uygulama yüklemelerinden ama bir sorun yok gibi, yalnız WhatsApp in güncel sürümünde yazılar hayvan gibi büyük, eski sürümde yazı tipi boyutunu seçebiliyorduk şimdi yok, yada ben mi göremiyorum?

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var güncellemeyi yaptıktan sonra telefon goörüşmesi yaparken karşı tarafın sesi çok az geliyor ve derinden geliyor eski hd ses kalitesi gitmiş yerine 3310 görüşme kalitesi gelmiş resmen bu nedir yaowww varmı böyle bir sorunla karşılaşan önümüzdeki hafta içi kvk ya vericem telefonu yetti canıma artık kamera pembeleşmesi , kulaklık arızası vs den üç beş maddelik destan yazıp kvk ya vericem bakalım sonuç ne olucak

• swindler kullanıcısına yanıt
    Hocam bu android recovery programları var ondan donduruluyormus htc ye ait bi durum mu

• Arkadaşlar htc one almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım başka bir telefona mı yönelmeliyim yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Arkadaşlar htc one almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım başka bir telefona mı yönelmeliyim yardım bekliyorum
    Arkadaşlar merhaba, telefonumu bayramdan sonra şarj olmama ve kamera pembeleşmesi sorunundan dolayı tele servise vermiştim kamera pembeleşmesi sorununu düzeltmişler onda bir sıkıntı yok fakat bu seferde geç şarj olmaya başladı fullenmesi 24 saati buluyordu nerdeyse geçen hafta gittim tekrar tele servise verdim dün sabah hazır dediler gittim aldım ama eve geldim şarja taktım yine aynı şekilde çok yavaş şarj oluyor.

Şimdi benim kafama takılanlar üçüncü kez servise verirsem değişim istesem değişim verirler mi

Birde benim şarj aletimin data kablosu bozulmuştu onu değiştirdim yeni orjinal olmayan bir kablo aldım acaba bundan kaynaklı olabilir mi sorun ve bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecher.badboy -- 23 Ağustos 2014; 2:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

Arkadaşlar merhaba, telefonumu bayramdan sonra şarj olmama ve kamera pembeleşmesi sorunundan dolayı tele servise vermiştim kamera pembeleşmesi sorununu düzeltmişler onda bir sıkıntı yok fakat bu seferde geç şarj olmaya başladı fullenmesi 24 saati buluyordu nerdeyse geçen hafta gittim tekrar tele servise verdim dün sabah hazır dediler gittim aldım ama eve geldim şarja taktım yine aynı şekilde çok yavaş şarj oluyor.

Şimdi benim kafama takılanlar üçüncü kez servise verirsem değişim istesem değişim verirler mi

Birde benim şarj aletimin data kablosu bozulmuştu onu değiştirdim yeni orjinal olmayan bir kablo aldım acaba bundan kaynaklı olabilir mi sorun ve bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu aranızda

4 defa aynı sorundan gitmesi gerek servise hocam o zaman değişim hakkınız oluyor, cihazı 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum öyle bir sorunla karşılaşmadım bence sorununuz büyük ihtimalle kablodan. Evde başka bir kablo varsa onla da deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

4 defa aynı sorundan gitmesi gerek servise hocam o zaman değişim hakkınız oluyor, cihazı 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum öyle bir sorunla karşılaşmadım bence sorununuz büyük ihtimalle kablodan. Evde başka bir kablo varsa onla da deneyin.

Alıntıları Göster
    son güncelleme ilaç gibi geldi batarya ve ısınma açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: SithHappens

son güncelleme ilaç gibi geldi batarya ve ısınma açısından

Alıntıları Göster
    gerçekten son güncellemeyle zirveyi yakaladı telefon... şarj ve ısınma sorunu epey azalmış
    android L'ye geçer miyim bilemiyorum hazır makina kendini bulmuşken

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbadbet

gerçekten son güncellemeyle zirveyi yakaladı telefon... şarj ve ısınma sorunu epey azalmış
    android L'ye geçer miyim bilemiyorum hazır makina kendini bulmuşken

Geçmeyi tavsiye ediyor musunuz şu an bir sorunum yok cihazımla bir sorun çıkacak diye korkuyorum sadece hafif ısınma var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.