Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24172418241924202421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realceday

Arkadaşlar telefonumu sattım yalnız metal bumber var elimde 20 tl ye verebilirim.

Ürün linkteki;

http://www.ebay.com/itm/Dual-Delux-Luxury-Aluminum-Metal-Bumper-Frame-Hard-Case-cover-for-HTC-ONE-M7-New-/111137811038?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item19e0546a5e

Bu arada rengi siyah.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2 güncelleme öncesinde batarya degerlerinde zıplama başgöstermişti. %11 de iken anlık %4 e sonra %1 e gelip telefon kapanıyor. %90 civarından düşmesi de uzun sürüyor. Pilde sorun olduğunu düşünmüyorum. bir şekilde batarya istatistiklerinde bir sıkıntı var gibi. ne önerirsiniz. telefonu rootlayıp batarya istatistiklerini mi silmeliyim ? (batary stats)

• swindler kullanıcısına yanıt
    O dosyayi silmek bir ise yaramiyor google bile aciklama yapti zamaninda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerin nedir peki pil değişimi mi
    Factory reset ve wipe cache denediniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Factory reset ve wipe cache denediniz mi
    Arkadaşlar kamerada pembeleşme sorunu var ama telefonu yurtdışından aldım ve faturası yok. teleservise göndersem yaparlar mı veya ücret mi talep ederler. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • son güncelleme ile denemedim ancak daha önce denemiştim çözüm olmadı.
  • Arkadaşlar selam. Htc one ile toyota touch 2 ye mirror link ile bağlanabilen var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cadot

Arkadaşlar selam. Htc one ile toyota touch 2 ye mirror link ile bağlanabilen var midir?
    güncelleme ile bu telefon rehberinin değişmesi gerekmiyormuydu acaba.caf caflı birşeyler olacak diye biliyordum ben ama .acaba benimkimi değişmedi
    hocam aynı sorun bende de var ve beni sinir ediyorum,sarjı normal ancak %20 den hemen 14'e 3'e 1'e ve kapanması 10 dakika sürüyor, ne yapabilirim bilemiyorum.
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    http://forums.androidcentral.com/verizon-htc-one/394469-battery-charger-reset-procedure-htc-one-m7-m8.html

linkteki adımları uygular mısın :) bakalım bir kaç sefer yaptım. umarım faydalı olur ikimiz için de
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

http://forums.androidcentral.com/verizon-htc-one/394469-battery-charger-reset-procedure-htc-one-m7-m8.html

linkteki adımları uygular mısın :) bakalım bir kaç sefer yaptım. umarım faydalı olur ikimiz için de
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
    Son güncelleme sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 23 Ağustos 2014; 22:30:14 >

• lecher.badboy kullanıcısına yanıt
    Telefonun kendi donaniminda geçerli bu söylediğim, aksesuar etki etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Telefonun kendi donaniminda geçerli bu söylediğim, aksesuar etki etmez
    beyler acillllll çok acill hard reset atmakdan vaz geçtim fakat ekrandaki fastboot recovery factory reset bölümünden nasıl çıkabilrim cihazı sıfırlamaktan vazgeçtim çünkü yedeklemeyi unuttum telefonu nasıl eski haline döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancan1993

beyler acillllll çok acill hard reset atmakdan vaz geçtim fakat ekrandaki fastboot recovery factory reset bölümünden nasıl çıkabilrim cihazı sıfırlamaktan vazgeçtim çünkü yedeklemeyi unuttum telefonu nasıl eski haline döner

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

telefonu alalı 1 sene olmak üzere, malum pembeleşme sorunu yeni yeni çıkmaya başladı, bunun için servise göndereceğim zaten, ( bide ekranı kırdık ) :)

asıl sıkıntım şu, telefon şarjı %40 a geldiğinde özellikle bir uygulama veya oyun içindeysem o an kapanıyo telefon, şarja taktığımda ise sanki şarj hiç yokmuş gibi %0 dan başlayıp kademeli olarak yükselmektedir....

tükettin beni htc :)

şarjı sorunu olan var mı yada neden olabileceğinee dair fikri olan...

Sevgilerimle

• Hocam benim önceki telefonda kamera için gidip geldiğinde flashlı çekimlerde yeşillenme başlamıştı. Bir kaç kişiden daha duydum bu durumu yaşayan ama konuda pek ipleyen olmadı durumu. Sıfır gelen cihazda bile kamera pembeleşmesi çıkınca servise yolladım dönünce bakalım durumu yazarım buraya. Pembeleşme bitiyor yeşillenme çıkıyor nasıl iş bende anlamış değilim.
  • Dexter, resmini simage ile düzeltebilir misin kardeşim ekran sığmıyor.
  • Kamera çekiminde karincalanma gibi birşey var mi sizde? Zoom yapınca çok belli oluyor. Acil yazın arkadaşlar yoksa yine servise vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Kamera çekiminde karincalanma gibi birşey var mi sizde? Zoom yapınca çok belli oluyor. Acil yazın arkadaşlar yoksa yine servise vereceğim
    Şu kamera pembeleşmesi sorununa bir çözüm bulundu mu? Takip etmeyi bıraktım valla artık. Bulunduysa birisi bana pm çaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C34539E2B

Şu kamera pembeleşmesi sorununa bir çözüm bulundu mu? Takip etmeyi bıraktım valla artık. Bulunduysa birisi bana pm çaksın.

Alıntıları Göster
    HTC One ikinci el alma durumum var, sizce alınmalı mıdır; çünkü çok sorun yaşayan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

HTC One ikinci el alma durumum var, sizce alınmalı mıdır; çünkü çok sorun yaşayan var.

Elden kontrol etmeden almayın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24172418241924202421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.