Şimdi Ara

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle bu kulubü açmamın amacı Aerocool'un Xpredator'un küçük kardeşleri olarak ürettiği Xpredator X3 ve X1 kullanıcıları olarak kasa hakkındaki görüşlerimizi,sorunlarımızı,incelemelerimizi paylaşarak bu kasaları halihazırda kullananları ve kullanmak isteyenleri aydınlatmak.

Xpredator X1 'in 3 farklı modeli Türkiye'ye gelirken X3'ün yalnızca devil red editionu gelmiş durumda

X3 standart olarak önde 20 cmlik kırmızı ve arkada ledsiz 14 cmlik fanla gelirken,X1 önde ledli arkada ledsiz 12 cmlik fanlar bulunduruyor
    X3;1. Front - 1 x 20cm Red LED fan(included)
    2. Back - 1 x 12 or 14cm Black LED fan(included)
    3. Side (left panel) - 2 x 12 or 2 x 14 cm fans (Optional)
    4. Top - 1 x 20 or 2 x 12 or 2 x 14cm fans (Optional)
    5. Bottom - 1 x 12 or 14cm fan (Optional)
    6. Behind HDD rack - 2 x 12cm fans (Optional)

X1;1. Front - Can install 1~3 12cm fans - (w/Fan adaptor) (1 x 12cm RED LED fan included)
    2. Top - 2 x 12cm fans (Optional)
    3. Left Side - 2 x 12 or 14cm fans (Optional)
    4. Rear - 1 x 12cm fan (included)
    5. Bottom - 1 x 12cm fan (Optional)
    6. Inner front - Can install 1~3 12cm fans - (w/Fan adaptor) (Optional)
    Her 2 kasa da 2 adet usb 3.0 girişine sahipken X3 küçük kardeşine oranla bir adet daha fan kontrolcü(25w) bulunduruyor.
    ürünlerin kendi sitesine;
    http://www.aerocool.us/pgs/pgs-b/x3devilred.htm
    ve
    http://www.aerocool.us/pgs/pgs-b/x1_black.htm adreslerinden ulaşabilirsiniz.
    Bu kasaları kullanan tüm arkadaşları davet ediyor incelemelerini ve fotolarını bekliyoruz...

KULLANICI LİSTESİ:
    1.boostcolic-Xpredator x3 red devil edition
    2.adilazimdegilx-Xpredator x1 evil black edition
    3.poyrazz_ern-Xpredator x3 red devil edition
    4.ZerstoreNN-Xpredator x1 evil black edition
    5.KillerPrince1404-Xpredator x3 red devil edition
    6.XpSerkan (X3 Devil RED)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 14 Ekim 2013; 19:35:04 >

• kullanıcı yorumları alındıktan sonra sistem tavsiyelerinde kasa olarak öneririz artık

güzel konu eline saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

kullanıcı yorumları alındıktan sonra sistem tavsiyelerinde kasa olarak öneririz artık

güzel konu eline saglık
    X1 Evil Black kullanıcısıyım

En önemli eksileri
    - Vasat HDD/FAN yerleştirme sistemi
    - Derinlik, az olduğundan büyük soğutucular sorun çıkarır. Arkaya radyatör takarsanız yan kapak fanı kullanılmaz hale gelir.

Görüntü ve işlevsellik olaraksa fiyatına göre iyi, fan kontrolcüsü basit ama düzgün çalışıyor. USB3.0 ile geliyor. Ön panel kalitesiz, sert davranırsanız fazla dayanmaz (2 led bozdum, fan kontrolcüyü yaktım şimdiden Ledleri yaptım ama kontrolcüyü baltalıktan kısa devre yapıp yaktığımdan o gitti sanırım İçine sigorta filan koymuşlar mı bakmadım ama sanmıyorum basit bir şey zaten.)
    Kısaca en büyük sorunları malzeme kalitesi ve yukarıdaki eksiler. X3'te ise eksiler kısmı yok. O bakımdan daha iyi bir kasa. Sadece tüm Aerocool ürünlerindeki malzeme kalitesi sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 18 Şubat 2013; 21:38:54 >

• 400r i elden çıkaralım da alalım bi x3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

400r i elden çıkaralım da alalım bi x3

eğer katılım çok olursa bir kullanıcı listesi yapmayı da düşünüyorum konunun büyümesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 18 Şubat 2013; 21:53:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

X1 Evil Black kullanıcısıyım

En önemli eksileri
    - Vasat HDD/FAN yerleştirme sistemi
    - Derinlik, az olduğundan büyük soğutucular sorun çıkarır. Arkaya radyatör takarsanız yan kapak fanı kullanılmaz hale gelir.

Görüntü ve işlevsellik olaraksa fiyatına göre iyi, fan kontrolcüsü basit ama düzgün çalışıyor. USB3.0 ile geliyor. Ön panel kalitesiz, sert davranırsanız fazla dayanmaz (2 led bozdum, fan kontrolcüyü yaktım şimdiden Ledleri yaptım ama kontrolcüyü baltalıktan kısa devre yapıp yaktığımdan o gitti sanırım İçine sigorta filan koymuşlar mı bakmadım ama sanmıyorum basit bir şey zaten.)
    Kısaca en büyük sorunları malzeme kalitesi ve yukarıdaki eksiler. X3'te ise eksiler kısmı yok. O bakımdan daha iyi bir kasa. Sadece tüm Aerocool ürünlerindeki malzeme kalitesi sorunu var.

ben hem x3 hem x1 kullandım x1 x3 e göre malzeme kalitesi biraz daha düşük (küçük kardeş diye dışlamışlar herhalade)
    x3 ün fiyatı 200 tl civarına inerse tam bir f/p olurx3 ün yan panelinin de şeffaf olması benim gibi görünüşe önem verenler için büyük bir güzellik

• quote:

kullanıcı yorumları alındıktan sonra sistem tavsiyelerinde kasa olarak öneririz artık

güzel konu eline saglık

Teşekkürler ,diğer kullanıcı arkadaşların da yardımcı olacağını düşünüyorum bana göre orta seviye f/p pc lere(7870-gtx670-660) çok uygun bir kasa havadar kullanışlı şık ve performansı x-st den daha iyi imzaamdaki sistemi bir de şu an içinde 3930k olan pc me kurdum pasif soğutmada xpredator 2-3 derece daha iyi yükte yani kısacası sıvı soğutma için x-st hava soğutma için x3 ten başka kasa önermeme artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beadlock2247

quote:

güzel konu eline saglık

Teşekkürler ,diğer kullanıcı arkadaşların da yardımcı olacağını düşünüyorum bana göre orta seviye f/p pc lere(7870-gtx670-660) çok uygun bir kasa havadar kullanışlı şık ve performansı x-st den daha iyi imzaamdaki sistemi bir de şu an içinde 3930k olan pc me kurdum pasif soğutmada xpredator 2-3 derece daha iyi yükte yani kısacası sıvı soğutma için x-st hava soğutma için x3 ten başka kasa önermeme artık

Alıntıları Göster
    abi bu 300R ler 400R ler piyasayı mahvetti çok ugraş lazım başka kasa aşılamak için ne yapılacak bilmiyorum

• quote:

abi bu 300R ler 400R ler piyasayı mahvetti çok ugraş lazım başka kasa aşılamak için ne yapılacak bilmiyorum

Alıntıları Göster
    kullanışlılık ve şıklık açısından bayağı bir önde bence fiyat olarak da 200 tl seviyesine geleceğini düşünüyorum
  • quote:

kullanışlılık ve şıklık açısından bayağı bir önde bence fiyat olarak da 200 tl seviyesine geleceğini düşünüyorum

Alıntıları Göster
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-x1-high-power-550w-guc-kaynakli-cift-usb-3-0-portlu-fan-kontrolculu-mid-tower-bilgisayar-kasasi.html Tavsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-x1-high-power-550w-guc-kaynakli-cift-usb-3-0-portlu-fan-kontrolculu-mid-tower-bilgisayar-kasasi.html Tavsiye edermisiniz ?

Sisteminizin diğer bileşenleri nedir?

Sistem Bu Ay içinde alınacak.
    i3 3220
    CL9 8 GB DDR3 1666 MHz Ram
    7850 1 GB GDDR5
    ASUS P8B75

• quote:

quote:

quote:

i3 3220
    7850 1 GB GDDR5
    ASUS P8B75

7850 yi eğer 1600x900 den büyük çözünürlükte oynayacaksanız 2 gb modelini tavsiye ederim zira bf3 multi de 1400x900 de 1270 mb vram kullanıyor ve bence x3
    + 550w normal bir psu alın işiniz hayli hayli görecektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

i3 3220
    7850 1 GB GDDR5
    ASUS P8B75

7850 yi eğer 1600x900 den büyük çözünürlükte oynayacaksanız 2 gb modelini tavsiye ederim zira bf3 multi de 1400x900 de 1270 mb vram kullanıyor ve bence x3
    + 550w normal bir psu alın işiniz hayli hayli görecektir

Alıntıları Göster
    Aşırı Derecede pahalı olacak.
    Verdiğim kasa Yetmezmi

• quote:

Verdiğim kasa Yetmezmi

dediğim gibi olursa az bir farkla çok duha ileriye dönük bir sistemi olur

• quote:

quote:

Verdiğim kasa Yetmezmi

dediğim gibi olursa az bir farkla çok duha ileriye dönük bir sistemi olur

Alıntıları Göster
    Az Bir Fark 100 TL Oluyor hocam
    Yazdığım Kasayı tercih edeceğim sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 20 Şubat 2013; 1:17:06 >

• quote:

Alıntıları Göster
    X1 ve X3 kasa test sonuçları

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.nur

X1 ve X3 kasa test sonuçları

sonuçlar için teşekkürler kullanıcı misiniz?

• quote:

hocam o kadar artmıyor yav işlemciyi 6100 yapıp kartı 2gb ve özel soğutmalı alacaksanız

• quote:

quote:

hocam o kadar artmıyor yav işlemciyi 6100 yapıp kartı 2gb ve özel soğutmalı alacaksanız

Alıntıları Göster
    Hocam Daha sonra I5 2500K vb geçeceğim.
    Oyun için olacağı için i3 3220 Idare edecektir.
    2 GB Tek + 100 TL Oluyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.