Bildirim
Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bende X3 Red Devil Kullanıcısıyım.Size sorum olacak.Fan kontrolcüleri 2pinli.Peki ben fan aldığımda kontrolcüye nasıl bağlıyacam?Yada şöyle sorayım fan kontrolcüleri nasıl aktif edecem(montaj tamam sadece ekstra fanları kontrolcüye bağlamak istiyorum nasıl olacak)Bu konuda acemiyim -
Arkadaşlar,
X3 modelinin beyaz renk olanı TR'de yok mu? Nette satılan hiçbir mağaza göremedim.Bu konuda bilginiz varsa yardım eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehan_de
Arkadaşlar,
X3 modelinin beyaz renk olanı TR'de yok mu? Nette satılan hiçbir mağaza göremedim.Bu konuda bilginiz varsa yardım eder misiniz?
Yok ve getirtilmeyecek, distribütör firma ile bu konuda görüşmüştüm, ne yazık ki kendileri tüketicilerin isteklerini önemsemiyorlar. -
Eminim benim gibi bu modeller hakkında olumlu düşünceleri olan çok kullanıcı vardır.Lakin distribütör firma bir karar almışsa onların doğru yada yanlış kararları olacak.Benim görüşüm yanlış bir karar olmuş. -
X3 Devil RED daha çok hoşuma gittiği için seçimim ondan yana oldu ve artık bende aranızdayım.
Bayramdan hemen sonra nasip olursa biraz modlayıp resimleri ekleyeceğim. Bu arada şimdiden cümleten ''Bayramınız Mübarek'' olsun arkadaşlar.
Not: Konuyu açan arkadaş benide eklerse sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: xpserkan
X3 Devil RED daha çok hoşuma gittiği için seçimim ondan yana oldu ve artık bende aranızdayım.
Bayramdan hemen sonra nasip olursa biraz modlayıp resimleri ekleyeceğim. Bu arada şimdiden cümleten ''Bayramınız Mübarek'' olsun arkadaşlar.
Not: Konuyu açan arkadaş benide eklerse sevinirim.
Ekledim ,hayırlı olsun,iyi bayramlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar x1 kullanıyorum ve corsair h100i sıvı soğutma sistemi aldım bu kasaya sığar mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elektro41
Merhabalar x1 kullanıyorum ve corsair h100i sıvı soğutma sistemi aldım bu kasaya sığar mı acaba?
Hacimden olarak sığıyor fakat takılacak kasa içi yer yok , eğer hortumları çıkartıp radyatörü kasa dışına çıkarttıktan sonra blok içeride kalacak şekilde yapabilirseniz olur,ama biraz el becerisi gerektiriyor
Forumda 2. veya 3. satın alan kişiyim :)
Pek sevdiremedi firma kasayı millet ön yargılı davrandı.
Sorun yok şimdilik, HAF 912 alacaktım, şekil olması açısından X3'te karar kıldım.
TT Contac 21
990FX Sabertooh
HD7950 X2 CF
Sadece (-) lerini yazayım geri kalanlar (+) olsun
Tavan fan takma yok gibi, ben silikonladım.
Üst kapak biraz daha kaliteli olabilir, yan saçlar haf serisi kadar kaliteli bekliyordum.
2.5" Dock station yerine 3.5 olsa daha güzel olurdu takması sorun biraz
Genel olarak alınır bir ürün piyasanın bir tık üstünde ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 7 Şubat 2014; 9:03:33 >
-
Ben de sistemi güncellerim,imzamdaki gibi 3930k yı x3 e geçirdim
X3 satan bir yer yok mu arkadaşlar? Bulamadım hiç bir yerde... -
quote:
Orijinalden alıntı: FrE3d0m
X3 satan bir yer yok mu arkadaşlar? Bulamadım hiç bir yerde...
Arkadaşa katılıyorum hiç bir yerde yok. Bizim gibi arayan arkadaşlar lütfen firmayı arayıp istek yapalım çoğunluk olursa X3 modelini getirteceklerdir. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X