Şimdi Ara

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

quote:

Benim yaşlı kurdun resmi.Normalde yan kapağı çıakrtıyordum ısınma sorunundan dolayı o şekilde kullanıyordum ama resim çekecem diye kapattım hemen

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

emin olun x3 hissedilir şekilde daha büyük

siz öyle deyince hemen kasamın boytlarını ölçtüm
    YÜkseklik 45 cm
    En 20 cm
    Uzunluk da 50 cm.
    X3 de her açıdan 20 cm fark olmaz heralde dimi
    Olsa olsa 10-15 cm filan farkeder heralde

10-15 dediğinz en az %40 yalnız

Hadi yav.Okadar farkedermi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim yaşlı kurdun resmi.Normalde yan kapağı çıakrtıyordum ısınma sorunundan dolayı o şekilde kullanıyordum ama resim çekecem diye kapattım hemen

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

emin olun x3 hissedilir şekilde daha büyük

siz öyle deyince hemen kasamın boytlarını ölçtüm
    YÜkseklik 45 cm
    En 20 cm
    Uzunluk da 50 cm.
    X3 de her açıdan 20 cm fark olmaz heralde dimi
    Olsa olsa 10-15 cm filan farkeder heralde

10-15 dediğinz en az %40 yalnız

Şİmdi ebatlarına baktımda
    YÜkseklik 53 cm
    En 22 cm
    Uzunluk da 52 cm. olrak gosterıyor.benım su anki mevcut kasamdan çok az bi büyük

• Bende X3 Red Devil Kullanıcısıyım.Size sorum olacak.Fan kontrolcüleri 2pinli.Peki ben fan aldığımda kontrolcüye nasıl bağlıyacam?Yada şöyle sorayım fan kontrolcüleri nasıl aktif edecem(montaj tamam sadece ekstra fanları kontrolcüye bağlamak istiyorum nasıl olacak)Bu konuda acemiyim
  • Arkadaşlar,

X3 modelinin beyaz renk olanı TR'de yok mu? Nette satılan hiçbir mağaza göremedim.Bu konuda bilginiz varsa yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan_de

Arkadaşlar,

X3 modelinin beyaz renk olanı TR'de yok mu? Nette satılan hiçbir mağaza göremedim.Bu konuda bilginiz varsa yardım eder misiniz?

Yok ve getirtilmeyecek, distribütör firma ile bu konuda görüşmüştüm, ne yazık ki kendileri tüketicilerin isteklerini önemsemiyorlar.
  • Eminim benim gibi bu modeller hakkında olumlu düşünceleri olan çok kullanıcı vardır.Lakin distribütör firma bir karar almışsa onların doğru yada yanlış kararları olacak.Benim görüşüm yanlış bir karar olmuş.
  • X3 Devil RED daha çok hoşuma gittiği için seçimim ondan yana oldu ve artık bende aranızdayım.
    Bayramdan hemen sonra nasip olursa biraz modlayıp resimleri ekleyeceğim. Bu arada şimdiden cümleten ''Bayramınız Mübarek'' olsun arkadaşlar.

Not: Konuyu açan arkadaş benide eklerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpserkan

X3 Devil RED daha çok hoşuma gittiği için seçimim ondan yana oldu ve artık bende aranızdayım.
    Bayramdan hemen sonra nasip olursa biraz modlayıp resimleri ekleyeceğim. Bu arada şimdiden cümleten ''Bayramınız Mübarek'' olsun arkadaşlar.

Not: Konuyu açan arkadaş benide eklerse sevinirim.

Ekledim ,hayırlı olsun,iyi bayramlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar x1 kullanıyorum ve corsair h100i sıvı soğutma sistemi aldım bu kasaya sığar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro41

Merhabalar x1 kullanıyorum ve corsair h100i sıvı soğutma sistemi aldım bu kasaya sığar mı acaba?

Hacimden olarak sığıyor fakat takılacak kasa içi yer yok , eğer hortumları çıkartıp radyatörü kasa dışına çıkarttıktan sonra blok içeride kalacak şekilde yapabilirseniz olur,ama biraz el becerisi gerektiriyor

•  Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

Forumda 2. veya 3. satın alan kişiyim :)
    Pek sevdiremedi firma kasayı millet ön yargılı davrandı.

Sorun yok şimdilik, HAF 912 alacaktım, şekil olması açısından X3'te karar kıldım.

TT Contac 21
    990FX Sabertooh
    HD7950 X2 CF

Sadece (-) lerini yazayım geri kalanlar (+) olsun

Tavan fan takma yok gibi, ben silikonladım.
    Üst kapak biraz daha kaliteli olabilir, yan saçlar haf serisi kadar kaliteli bekliyordum.
    2.5" Dock station yerine 3.5 olsa daha güzel olurdu takması sorun biraz

Genel olarak alınır bir ürün piyasanın bir tık üstünde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 7 Şubat 2014; 9:03:33 >

• Ben de sistemi güncellerim,imzamdaki gibi 3930k yı x3 e geçirdim

• X3 satan bir yer yok mu arkadaşlar? Bulamadım hiç bir yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

X3 satan bir yer yok mu arkadaşlar? Bulamadım hiç bir yerde...

Arkadaşa katılıyorum hiç bir yerde yok. Bizim gibi arayan arkadaşlar lütfen firmayı arayıp istek yapalım çoğunluk olursa X3 modelini getirteceklerdir.
  • Ben de Xpredator x3 kullanıcısıyım. Kasayı bayağı bir modladım. Şekli şemali epey değişti sanırım. Bakalım beğenecek misiniz? :)

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü  Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü  Aerocool Xpredator X3-X1 Kullanıcıları Klubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 16 Ağustos 2014; 0:12:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.