Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
294.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Pull push yapmak için vida,civata vs. Ürünleri nerden temin edebilirim. Dolaşmadıgım hırdavatcı kalmadı yardım edin.

Merhaba, tüm hırdavatçılarda bulamamanız normal. En sağlamı en yakın sanayiye gidin ve bir cıvatacı sorun. Fanları radyatöre takacaksanız almanız gereken cıvata (ki benim kullandığım cıvatadır) metrik 3 e 30mm lik imbus cıvatadır (tanesi 40-45 kuruş). Takmak içinde 3 lük alyen anahtar (1.5tl) Şayet fanları kasada bir yere takacaksanız da metrik 3 somuna ihtiyacınız var. Dikkat edin somunlarda siyah olsun.

Radyatöre baglama aparatlarından cıkan vida ucluyu götürdüm örnek olarak bulamadım alyen başlı olanlarından aldım bende dedigin gibi 30 mm'lik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Pull push yapmak için vida,civata vs. Ürünleri nerden temin edebilirim. Dolaşmadıgım hırdavatcı kalmadı yardım edin.
    Arkadaşlar elimdeki fazlalık rakorları satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_109091457/f_//tm.htm#109091457

İhtiyacı olanlar kaçırmasın. Hayatımda gördüğüm en sağlam rakorlar...
  • Arkadaşlar Merhaba,

EK'in sitesinden sipariş vermek istiyorum, alıcağım ürün yaklaşık 240Euro. DHL ile kargolanıcak. Bunun bana vergileri ne kadar tutar ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Ups ile gelmesi bence daha iyi olur.Ürünler TR ye geldiği zaman sizden gerekli evrakları istiyorlar ve çıkan vergiyi ödemenizi....
    50 Euro civarında vergi çıkar...
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    En sağlıklısı , DHL i arayın , telefona çıkan elemana gümrük bölümüne bağlanmak istediğinizi söyleyin ve sorularınızı sorun . Benim bildiğim kadarı ile 240 euro nun , kargo ücreti hariç , yüzde 18 ini gümrük vergisi olarak ödüyorsunuz , artı DHL işlem bedeli olarak 50-60 TL para istiyor . Ama ücretler değişmiş te olabilir .
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var dostum. DHL hiçbir ek ücret istemiyor. Sadece gümrük vergisini ödüyorsun.

• yimust kullanıcısına yanıt
    Değişmiş olabilir , geçen sene işlem bedeli almışlardı benden . Arayıp öğrenmek gerek .
    Ben 2 yıldır DHL ve UPS ile ürün alıyorum hiç biri işlem ücreti almadı. Sadece gümrük masrafları
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Peki tesekkurler.

Size denk gelmis olabilir ucret odeme olayi. 2 yil once aldigim urunde bile sirf vergi ucreti almisti, hatta ben eskisi gibi sanip islem ucretinide yollayinca 1 haft icinde geri yolladilar ucreti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Arkadaşlar Merhaba,

EK'in sitesinden sipariş vermek istiyorum, alıcağım ürün yaklaşık 240Euro. DHL ile kargolanıcak. Bunun bana vergileri ne kadar tutar ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

DHL 'i kullanarak yurtdışından sıklıkla ürün getiriyorum. Kargonuz "Kategori3" kişisel kullanım altında, teslim alırken sadece gümrük vergisini ödeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Arkadaşlar Merhaba,

DHL 'i kullanarak yurtdışından sıklıkla ürün getiriyorum. Kargonuz "Kategori3" kişisel kullanım altında, teslim alırken sadece gümrük vergisini ödeyeceksiniz.

Alıntıları Göster
    Iyi aksamlar arkadaslar

Araniza katilmak icin hazirliklar ufaktan basladi, simdilik ekran karti eksik onun disindaki parcalari bir araya getirmeye basladim.

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: denklen2a

Iyi aksamlar arkadaslar

Araniza katilmak icin hazirliklar ufaktan basladi, simdilik ekran karti eksik onun disindaki parcalari bir araya getirmeye basladim.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• denklen2a kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin bakalım nasıl bir iş çıkaracaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Dremele motor yaktırdım.

Bu arada aramıza hoşgedin
  • [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun Usta, mesajin icin tesekkurler fakat Ekran kartlari bir turlu gelmek bilmiyor. Beklemekte gina geldi ama kartler Halen yok.
    Bu arada diğer bilesenler hazir gibi bir kac foto ekliyorum altini cizmek istediginiz bir şey varsa lutfen cekinmeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denklen2a -- 21 Ağustos 2015; 22:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denklen2a

Gecmis olsun Usta, mesajin icin tesekkurler fakat Ekran kartlari bir turlu gelmek bilmiyor. Beklemekte gina geldi ama kartler Halen yok.
    Bu arada diğer bilesenler hazir gibi bir kac foto ekliyorum altini cizmek istediginiz bir şey varsa lutfen cekinmeyim.

Arkadaşlar kendim için aldığım EK-XRES140D5 PWM + Blood Red ikilisini acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Yabancıya gitmesin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_109421652/f_//tm.htm#109421652

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: MaGaRaS

Hosgeldin bakalim nasil bir is çikaracaksin :)

Herkese merhaba,
    Site üzerinden pm ler sürekli hata mesajı veriyor.
    Bende Sn MaGaRaS'a Mesajımı açıktan konuya yazıyorum(Kızılderililerin dumanla haberleşmesi gibi oldu)
    Selamlar....

Merhaba,
    Sanal pazardaki EK-Ekoolant EVO Blood RED(100ml) Soğutma Sıvısı Kırmızı duruyorsa
    kargo ucuz olsun diye s.pazar üzerinden almak istiyorum.
    Selamlar....
    Hakan Edman

• apple59 kullanıcısına yanıt
    :) Komik olmuş hakan abi. Mesajlarını şimdi gördüm. Özelden yanıtladım. Ayrıca keşke dumanla haberleşmeye devam etseydik :)) Kirlendi dünya...
  • quote:

:) Komik olmuş hakan abi. Mesajlarını şimdi gördüm. Özelden yanıtladım. Ayrıca keşke dumanla haberleşmeye devam etseydik :)) Kirlendi dünya...
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Sonunda ekrankartlarim geldi ve sizdirmazlik testi basladi sabaha sistem kurulumu olacak.
    ilk defa M.2 slotunda ssd ye kurulum yapacagim.

Gidip uyuyayim, iyi geceler...

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.