Şimdi Ara

MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.280
Cevap
47
Favori
165.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skid_row

quote:

Orijinalden alıntı: knnsmsk

quote:

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben win 7 kullanırken 950 Mhz oluyordu ve windows 8 e geçtim şimdi 835 oldu sizce sorun ne olabilir ?

Tmm arkadaşlar sorunu çözdüm cevap gelene kadar ekran kartı beta driver yüklüydü kaldırdım normal driver kurdum 950 oldu yazımı silmedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir diye

Bios versiyonunuz nedir?

Bence bios surumune nasil bakildigini da yazin.
    Arkadas bilmeyebilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar geçen ay ge60 almaya kararlıydım ancak ertelemek zorunda kalmıştım. Şu an 2500 tl limitim var ısınma sorunu olmayan bir pc almak istiyorum
    pc depo da asus N56 ile vatandaki ge60 arasında kaldım.
    ge60 ağır basıyor ancak bu boost sorunu kafamı karıştırdı. Önceki sayfaları da okudum ilgili diğer konularada baktım karar veremedim sizce Boost sorunu olmasına rağmen ge60 alınır mı.

• Evet tabiki alinir.'boost sorunu yazilimsal zaten.bios cikacak,onla cozulur

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Evet tabiki alinir.'boost sorunu yazilimsal zaten.bios cikacak,onla cozulur

Teşekkür ederim. Zaten şans işi araştırmaktan ikilemde kalmaktan sıkıldım alacam artık. Geçen sene arkadaşıma n53 aldırtmıştım beklediğimden kat kat iyi çıktı diğer arkadaşım n55 almıştı yanıyordu pc cayır cayır. Şansıma çok güvenmiyorum ama deneyecem inş iyi olur.
  • Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarın(ge 60 0nd 411 tr) ekran kartını değiştirebilme imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CristianoMessi

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarın(ge 60 0nd 411 tr) ekran kartını değiştirebilme imkanımız var mı?

bi kaç kişi ekran kartının ana karta tümleşik olduğunu söylemişti yani yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben win 7 kullanırken 950 Mhz oluyordu ve windows 8 e geçtim şimdi 835 oldu sizce sorun ne olabilir ?

Tmm arkadaşlar sorunu çözdüm cevap gelene kadar ekran kartı beta driver yüklüydü kaldırdım normal driver kurdum 950 oldu yazımı silmedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir diye

Bios versiyonunuz nedir?

:D çalıştır menüsünde dxdiag yazıyorsun, açılan uygulama ekranında biosun yanı sıra bir çok bilgiye erişebiliyorsun:D

• quote:

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarın(ge 60 0nd 411 tr) ekran kartını değiştirebilme imkanımız var mı?

Maalesef sanırım dünyadaki :D tek GTX 6XX GPU'ya sahip olup anakratında MXM slotu olmayan notebook bu:D
    şaka bir yana değişiyor olsa bile, GPU temin etmek falan minimum 1000 TL ye patlar (gtx670 ve 675 için bu iş yapılmaz değmez en az GTX 680 olmalı). Bunun da uygun olacağının bir garantisi yok çünkü voltaj değerleri ısınma durumları mevcut ekran kartına göre farklı olabilir.. Hep bir risk var... Yine de notebooklara donanım dizeceğimiz günler yakın:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 9 Mart 2013; 22:22:09 >
  • quote:

quote:

Maalesef sanırım dünyadaki :D tek GTX 6XX GPU'ya sahip olup anakratında MXM slotu olmayan notebook bu:D
    şaka bir yana değişiyor olsa bile, GPU temin etmek falan minimum 1000 TL ye patlar (gtx670 ve 675 için bu iş yapılmaz değmez en az GTX 680 olmalı). Bunun da uygun olacağının bir garantisi yok çünkü voltaj değerleri ısınma durumları mevcut ekran kartına göre farklı olabilir.. Hep bir risk var... Yine de notebooklara donanım dizeceğimiz günler yakın:D

Bence o günler hiç gelmeyecek. Bir kez daha düşününce böyle bir değişim imkanının sunulması bize avantaj olsada firmaların büyük bir zarar yapmasına neden olur. Çünkü alacağımız tek bir dizüstü ile 10 15 yıl sadece upgrade yaparak iş görür hale getirilebilir.Bu da dizüstü piyasasının aynen masaüstü gibi çökmesine neden olur.

• quote:

quote:

Tam tersi sadece bazi ust laptoplarda var bu slot.

• Merhabalar arkadaşlar msi ge60 almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir kaç şey var.

1-) Msata girişi 1 tanemi 2 tanemi ?

2-) Msata diskin 2 tane vida sıkma yeri var.Vidaları tam olarak nerelere sıkacaz ?

3-) Hangi tip msata disk kullanmamız gerekiyor ?

uzunmu kısamı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realbyx -- 10 Mart 2013; 15:34:34 >

• quote:

quote:

quote:

Tam tersi sadece bazi ust laptoplarda var bu slot.

Elano, Ge600 de vardi mesela. Monster notebooklari da(gtx6xx) bu slotlara sahip. Aslinda gtx6xx serilerinin ozelliklerinden biri bu. Msi ge600den sonra onboard komponent dizmeyi tercih etmis yapacak bir sey yok, ama ust duzey noteboklarda olan bir ozellik olmasi gerektigine katilmiyorum.maliyet acisindan ds cok etkilemiyordur, sadece satis stratejisi olabilir.
    Dahasi ge60 uzerinde olmamasini ben kasanin da cok elverisli bir alana sahip olmamasina bagliyorum.
    Bu arda su an zaten yapiyoruz;) yanin monsterda aw clevo falan gibi bir suru marka donanimi kullanicinin tercihine birakan bir satis konseptine sahip. Toplayacagiz derken zaten su an cpu degisiyor, ram degisiyor, hdd degisiyor bir de gpu konusunda sorun var. Bunu da asanlar var ama dedigim gibi bazi sikintilari var. Bir gun neden olmasin.
    Yukarida anlasildigi manada da 10 15 yil goturmesi her anlamda inkansiz;) anakartin degismesi cok olasi olmayacagindan( gerek ebat, gerek port cikislari ve diger bilesenlerin yerlesim noktalari nedeni ile) ;), ancak +1 yil idare edebilecek donanimi kullanabilir olacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 11 Mart 2013; 20:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bios versiyonunuz nedir?

:D çalıştır menüsünde dxdiag yazıyorsun, açılan uygulama ekranında biosun yanı sıra bir çok bilgiye erişebiliyorsun:D

Yüksek bilgi birikiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
    versiyonu E16GAIMS.10E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnsmsk -- 11 Mart 2013; 15:43:36 >

• quote:

Yüksek bilgi birikiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
    versiyonu E16GAIMS.10E

Estafurullah
  • Sorun çözülecek gibi ama yine de yazın, bende de var.

Sorun Gpu boost
    Msi ge60 411r
    Bios 511
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Mirliva

Sorun çözülecek gibi ama yine de yazın, bende de var.

Sorun Gpu boost
    Msi ge60 411r
    Bios 511

Ekledim.
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi aradım, hala MSI merkezle görüştüklerini, durumun yazışma aşamasında olduğunu, net bir çözüm sunulmadığını söylediler. Hala serviste cihazım, bakalım bekliyorum, bekliyoruz...
  • dostum benim nick değişti haberin olsun 6 numaradaki benim :)
  • Bios çıkacak eyvallah iyi güzelde,
    Ben freedos aldım ve win8 için olan bios sürümünü bile yükleyemedim. Secure Boot seçeneği falan yok benim bios'ta.
  • abi cinnet geçiricem ya hangi laptop a baksam bi sıkıntı

ge60 0nd-412 tr(link) alıyorum ebrardan 2 haftaya bu sorunu yaşamama imkanım var mı ? hani güncelleme yapmasam falan ? win 7 ultimate 64 bit yüklemeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.