Şimdi Ara

24 Volt 1250 VA (1000) Watt Mosfet inverter devresi Yapmaya değermi ??? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
30.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar bir şey soracağım elimde 1000 lik usp var bunu 2000 nasıl yükseltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemeric

merhabalar bir şey soracağım elimde 1000 lik usp var bunu 2000 nasıl yükseltebilirim.

kardeş sorduğun soru hiçde kolay değil 1000 lik ups 2000 e yükselmez eğer çok ihtiyacın varsa gider 2000 watt ups alırsın

• inverter arızalandı arkadaşlar moslar gidik gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

inverter arızalandı arkadaşlar moslar gidik gözüküyo

Sesli güldüm :) Bi kere de adam akıllı çalışıp insanın içini ısıtsalar şu havalarda oh diyecez yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

quote:

Sesli güldüm :) Bi kere de adam akıllı çalışıp insanın içini ısıtsalar şu havalarda oh diyecez yahu :)

aynen hocam yaa bu devre aslında öyle hemen bozulacak bir devre değildi aslında ama ne olduysa işte akü voltajı düşüklüğünden arızalandı entegreyi değiştim ama değişen bişey olmadı bende diyorumki kesin IRFP 250 Moslara bişeler oldu daha arızasına bile bakmadım

aslında akü voltajı düştüğünde buzzerle uyarı veren ve röle ile gerilimi kesen bir kontorl devresi eklense bu tür sorunlar başımıza gelmez bence ama böyle devre yok piyasada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

quote:

aynen hocam yaa bu devre aslında öyle hemen bozulacak bir devre değildi aslında ama ne olduysa işte akü voltajı düşüklüğünden arızalandı entegreyi değiştim ama değişen bişey olmadı bende diyorumki kesin IRFP 250 Moslara bişeler oldu daha arızasına bile bakmadım

aslında akü voltajı düştüğünde buzzerle uyarı veren ve röle ile gerilimi kesen bir kontorl devresi eklense bu tür sorunlar başımıza gelmez bence ama böyle devre yok piyasada

Kendimiz yaparız olmazmı :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.