Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
300.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

Uncharted 2 ve Uncharted 3'ün multiplayer modunu hackleyen Ammar-A1 isimli hacker Uncharted 4'ün Multiplayer modunuda hackleyeceğini söylemiş, sizce bu mümkün mü !?!
    Arkadaşlar 1 2 haftaya 150 tl olurmu gittgidiyor vb sitelerde veya oyun kısamı 200 tl veripte 11 saat sürcekse nettem izliyimmi hepsini
  • yunus6397 kullanıcısına yanıt
    ben o defterdeki bulmacayı anlamadım.4 kutu için bütün olasılıkları denedim öyle geçtim. 5dk falan sürdü şifre çözümü
  • Arkadaslar umraniyede oturan varsa dlc versiyon dahil 200 tl veriyorlar pmden no gonderebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michaelb

Arkadaşlar 1 2 haftaya 150 tl olurmu gittgidiyor vb sitelerde veya oyun kısamı 200 tl veripte 11 saat sürcekse nettem izliyimmi hepsini

İzle dostum netten izle oynuyormuş gibi tat alırısın boşuna para verme enayilik valla. Ps4 falan almanada gerek yok o tam bir enayilik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CevizAdam

ben o defterdeki bulmacayı anlamadım.4 kutu için bütün olasılıkları denedim öyle geçtim. 5dk falan sürdü şifre çözümü
    arabayla giderken ağaca çarptım birden oyun saçmaladı gökyüzüne gönderdi beni, iyiki de saçmalamış manzara harika
     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bende başlıyorum sonunda iyi ki 2 gün geç almışım bu yorumlara bakılırsa Ratchet and Clank'e geri dönmesi çok zor olacakmış onu aradan çıkarttık.

Bu arada kimse multiplayer yorumu yapmamış umarım tutar ve derinliği olan bir MP olur.
    merhaba arkadaşlar oyunu henüz almadım ama videolarını indiriyorum. Takıldığım zaman videodan çözümü görmek için. oyunu bitiren arkadaşlar acaba yaklaşık ne kadar zamanda bitirdiler. Ben şu an 12 parça herbiri yaklaşık 20 dklık indirdim. Adam parça parça yayınlıyor. yaklaşık 4 saatlik bir video eder. tahmini daha kaç video olur acaba?
  • Beyler canlı yayındayım Türkçe izleyin.

Uncharted 4: Bir Hirsizin Sonu:

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

İzle dostum netten izle oynuyormuş gibi tat alırısın boşuna para verme enayilik valla. Ps4 falan almanada gerek yok o tam bir enayilik..

Enayilikmiş ahahahaha züğürt tesellisi.

• Cevahir teknosadan oyunu simdi aldim ucarak eve gidiyorum

• Beyler canlı yayındayım Türkçe izleyin.

Uncharted 4: Bir Hirsizin Sonu:

• quote:

Orijinalden alıntı: heyhat

merhaba arkadaşlar oyunu henüz almadım ama videolarını indiriyorum. Takıldığım zaman videodan çözümü görmek için. oyunu bitiren arkadaşlar acaba yaklaşık ne kadar zamanda bitirdiler. Ben şu an 12 parça herbiri yaklaşık 20 dklık indirdim. Adam parça parça yayınlıyor. yaklaşık 4 saatlik bir video eder. tahmini daha kaç video olur acaba?

Alıntıları Göster
    İlk iki saatlik izlenimlerim olumsuzdu. Birkaç bölüm daha oynadım görüşlerim şöyle; (Spoiler yok)

Çatışmalar eğlenceli gelmeye başladı. Espirili diyalogların etkisi büyük bunda.
    Bulmacalar zordan ziyade uzun tutulmuş. Sıkıcı geliyor bana. Yani nereden nereye zıplayacağımız bariz belli. Zorlayıcı bir yanı yok ama zıpla zıpla bitmiyor. Alt tarafı zemin kata ulaşmaya çalışıyoruz yani. Gizli bir yeri arama durumu da değil. İleriki bölümlerde değişebilir durum.

Nathan'ın kardeşine ısınamadım. Yan karakterle daha fazla duygusal bağ kurmak isterdim. Sonuçta filmlerde de böyledir, başroldeki kişiden daha çok sevilen biri varsa o da onun en yakın arkadaşı ve destekçisidir.

Gizlilik gerektiren bir bölüm oynadım. Kolaydı ama değişik bir hava katmıştı.

• D&R OYUNU ELIME ULASTIRDI

• Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    İyi sende kurtardın bizde kurtardık.
  • Collector edition alıp almama arasında kararsızım ama çok varmış daha piyasaya çıkmasına. Oyunu alıp gerisini unutsak mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastNova -- 11 Mayıs 2016; 20:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Bende attım dış jelatini fakat orada da bir bandrol falan göremedim. Ki bandrolde kodun ne işi var 😀😀

Dostum, dış jelatinde değil kod. Sana gönderilen kargonun poşetini düşün. O poşetin dışına iliştirilmiş bir a5 kağıt var. Adres vs yazıyor. Onun en altında highlighter kalemle işaretlenmiş bir kod olması gerek. Bende o şekilde ne azından. Bi kontrol eder misin orayı şayet poşet hala duruyorsa.

poşet değilde poşedin dışına iliştrilmiş A5 kağıdı var evet dedğin gibi adres felan yazıyor fakat kalem ile işaretlenmiş hiç birşey yok maalesef sevk irsaliyesi ile birlikte gelen kağıdı diyorsunuz.

edit: neyseki bugün kod için mail atmiştım cevap gelmiş yarın gönderiliecek diye :)) yok çünkü kağıtta felan kod yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 11 Mayıs 2016; 20:48:55 >

• quote:

12 saat ARALIKSIZ oynadım (evet bugün işsizim) %66 bitti ve hikayeye dalıp etrafs falan bakıp trophy aramadım sen düşün. Kalanı yarın sınavımdan sonra

1-2 haftaya 150'ye düşer mi bilmiyorum ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fly Teknoloji Maduru

D&R OYUNU ELIME ULASTIRDI

Hadi gözün aydın

• Beyler oyunun daha 2.bölümundeyim grafikler video veya paylaşılan fotolardaki gibi gelmedi yada oyunu algiliyamadim böyle düşünen varmı ?

• Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    Sonunda

• Michaelb M kullanıcısına yanıt
    oyunu bitirince ben satarım zaten 150'den multi oynamayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.