Bildirim
2002 Peugeot 307 XR 18.000-YTL ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi bu full olanımı? bizim enişte 2002 siyah 307 (full+full) 20000 ytl ye satıcam diyodu.ama sen kilometresini ,kaç cc oldugunu felanda yazma gerek
_____________________________ bir şey bulamadım ^_^ -
XR baz modelidir aksesuarsız
XT ise aksesuarlı olan
18bin ytl fena değil gibi, araba temizse düşünebilirsin_____________________________ -
Peugeot'a sorunlu araba diyorlar, yukarıda yazdığım model araçta en çok ne gibi problemler yaşanmış bilen varmı?
Bu arada araç 55.000 km.de
Teşekkürler._____________________________
-
-
Ben geçen ay 1,6XT 41000 km de bir 307 sattım.19000 e sizin fiyat donanım seviyesine göre normal. _____________________________ -
kaç modeldi acaba araba
quote:
Orjinalden alıntı: jackal73
Ben geçen ay 1,6XT 41000 km de bir 307 sattım.19000 e sizin fiyat donanım seviyesine göre normal.
_____________________________ anestezist: Bir insanı uyutmak için uykusundan uyandırılan, ancak onu uyandırınca uyuyabilen insandır.
(YAŞATMAK SANATTIR..!) -
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km. _____________________________ -
2004 öncesi pejo 307 modelleri sorunludur sakın almayın kaç defa yazıldı konusuldu burda
_____________________________ -

Yine başladık 307 muhabbetine arkadaşım ben 4,5 sene kullandım 1 tane sorun yaşamadım.
Sen ne sorun yaşadın yazarmısın? Kendi yaşadığını soruyorum ama, sağdan soldan duyduklarını değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino
2004 öncesi pejo 307 modelleri sorunludur sakın almayın kaç defa yazıldı konusuldu burda
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km.
_____________________________ anestezist: Bir insanı uyutmak için uykusundan uyandırılan, ancak onu uyandırınca uyuyabilen insandır.
(YAŞATMAK SANATTIR..!) -
Ben elden sattım galeri 17 ye alırım demişti
Fikir vermesi açısından yazıyorum
Dün bi galeride gördüm 307XT 2003 model triptonic 50000 de 21750YTL istiyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: eflatun
eldenmi sattın yoksa galeriye falanmı verdin fiyat model ve km göre iyi çünkü (uygun manasında)
quote:
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km.
_____________________________ -
Walla fiyat iyi fakat arac XT mi XR mi bu önemli onu bi araştır bence XT ise hemen al ama XR ise zaten fiyatlar o şekilde. _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
valla geçen gün yağmur yağmış 307 nin direksiyon dönmüyor.1000 ytl masraf.direksiyon la ilgili mekanik bir aksama su kaçmış.yuhh be.bu arabalar biraz hassas sanırım
_____________________________ bir şey bulamadım ^_^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı