Şimdi Ara

Pilotun yaptığı müthiş espri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Pilot olasım geldı mebin kursları varmı olmak için,bilgisayar kursu sertifikam var bu benı bi adım öne itermi

Var halk eğitimde merkezinde veriyorlarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi konuda da biri çıkıpta bende pilot olmak istiyorum uçmak çok güzel bir şey diyip pilot maaşından gerine gerine bahsetmesin be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

valla özendim lan adam uçak sürüyor,deli gibi para kazanıyor , geziyor tozuyor, al bide kafasına göre tüm uçağa espri yapıyor
    Güldürdün

neyine güldün anlamadım?? kuzenim thyde hostes.. pilotların maaşı kademesine göre 13 bin 20 bin arasıymış.. kademeleri yaptıkları mile göre atlıyorlarmış.. gittikleri şehirde otel bedava.. gezmedikleri yer yok.. aile yaşamını önemsemeyen biri için müthiş meslek..

Sivil havacılık okuyacam zaten benimde hedefim pilotluk.. askeriyeye giremedik hava harpe 90 ortalamamı bişe istediler 86da kaldım ben.. sınavda.

hedefim sivil havacılık acıktan okuyorum liseyi..

Pilotlar uçus saatine göre maaş alır doğru.

Yeni başlamış bir pilot yani çaylak 2pilot.. 5000 $ - 10000 $ arası uçar.. ucus saatine göre kıdemi artar..

Kaptan pilot 10000 $ dan fazla alır o ayki ucusuna göre..

Pilotlar gittiği yerlerde 5 - 7 gün dinlenme hakkına sahip öyle birşeydi..

Ne güzel işte bankanda dolu paran var aile yok bişey yok gittiğin yerde yat 1 hafta altında parada var..

Peki hiç düşündünmü arkada 200 300 yolcunun canını taşıyorsun onların canı sana emanet ? ucakta bi teknik arıza veya birşey oldugunda yukarda ne yapmayı planlıyorsun ? ya o ucak düşerse ? 200 300 kişinin canı sana emanet kendi canını geçtim..

edit : ikramiyeler + 2 3ayda bir çift maaş vb.. diye sıralanarak gider..

Arkadas normal bişey söylemiş sende söyledin en az 5000 $ . O parayı ben alsam kanıtlanır uçarım begenmeyenler var bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

İlk binişin sanırım ucağa? Her seferinde derler havada tekrar anons yapacağı için..

hocam daha once 2 kez daha hava yolu ike seyahat ettim biri thy biri yine atlas jet ilk defa duydum bunu

• quote:

quote:

Pilot olasım geldı mebin kursları varmı olmak için,bilgisayar kursu sertifikam var bu benı bi adım öne itermi

• quote:

quote:

ayrıca src ve psikoteknik te istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

quote:

quote:

Mükemmel bir cevaptı

• Uçak kullanmak için hangi sınıf ehliyet gerekiyordu
  • Pilot olmayi cok kolay sananlar var. Bir akrabamiz ciddi bir sermaye ile sivil havaciliga baslamisti daha sonrasinda bu isin sanildigi kdr kolay olmadigini gordu.

• Ucak hangardeyken bakim personeli, havadayken kule personeli ve pilot kasitli/kasitsiz ucagi zor duruma dusurecek bir hamle yapmazsa, ucak su ana kadar ki en guvenli ulasim aracidir. Hic oyle "ama pilotlar 250 can tasiyor" demeyin. Ucagi kaldiriyorlar, otomatik pilota aliyorlar, sonra ILS ile indiriyorlar. Zor durumlarda tabi insan eli gerekli ama bence su an ki maaslarini hak etmiyorlar. Sadece biraz pratik zeka ve ucus ezberi olan cogu ogrenci pilot bu isi yapabilir. Bence otobus soforleri, taksiciler ve bir suru memur cok daha fazla maasi hak ediyorlar.

Konu tartismaya aciktir.

• para, huzur, karizma, yetenek seni mi takacak kafasına eser yapar esprisini kıskandın mı ? adam altına almış koca uçağı uçuruyor, pilotlara hep imrenmişimdir aslında pilot olmak isterdim bir baltaya sap olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 13 Ocak 2013; 1:28:46 >
  • Benim yükseklik korkum var la. Bırak o uçağı kaldırmayı. İndiremem ben ha. Düşünsene havadasın binalar sana küçücük gözüküyor. Orda havalimanını bulucaksında yavaşça indireceksin. Direk kafalama girerim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Benim yükseklik korkum var la. Bırak o uçağı kaldırmayı. İndiremem ben ha. Düşünsene havadasın binalar sana küçücük gözüküyor. Orda havalimanını bulucaksında yavaşça indireceksin. Direk kafalama girerim ben.

Kanka sen şoför ol trafiğin babası olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

Bi konuda da biri çıkıpta bende pilot olmak istiyorum uçmak çok güzel bir şey diyip pilot maaşından gerine gerine bahsetmesin be kardeşim.

haklısınız

Ahh sizin yerinizde olmak için neler yapmazdım ...
  • çabuk kalktı dikkat edersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.