Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • one khan one clan bölümü nasıl geçilir? yeşil oyuncuyu geçtim sonrasını geçemedim geçmem için gerekli olan tılsımı nerden bulucam sonra napıcam
  • heroes 3'ten başladım bakalım seriye sarıcak mı o kadar geyiği döndü
  • Sarması lazım.Çok iyi bir oyun. :)
  • bende tekrar yükleyip oynayim bari.. :) bak şimdi canım çekti
  • Bi heroes 3 değil bence.
  • Beklemeye devam. :D
  • Arkadaşlar heroes 5 oynarken bi sorunum var gün geçirmeye basınca abartısız 10dk bilgisayarı bekliyorum çok yawaş bi süre sonra sıkıyo artık bekleme kapatıyorum heroes 3 de basıyoduk 3sn sonra gün geçiyo sıra sana geliyodu bu heroes 5de böyle değil bu sorunu nasıl aşabiliriz varmıdır bi yöntemi?
  • bir bölümü geçemedim şeytan ordusu çok güçlü geçilmesi imkansız, acaba başka bir şey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 25 Nisan 2015; 1:18:38 >

• Alın bu da resim. Tüm pozisyonları üstümde denedi. Lütfen yardım edin. Yalvarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 6 Eylül 2011; 18:12:28 >
  • Hiç mi yardım eden yok?
  • Arkadaşlar bölümü geçtim ama tekrardan bir sorunum var. Campaign ile ilgili değil. Oyun bende kasmıyor fakat ne zaman başka bir güne geçsem 2 saat bekliyorum. Oyunun yarısı gün değiştirmekle geçiyor. Normal de kasmadığı halde neden başka bir güne geçerken kasıyor?
  • Ya arkadaşlar ara ara bi türlü bulamadım,Okçu bi adama ok yerine melee(kılıç balta falanla) vurmasını nasıl yapıyorduk?
  • emin değilim ama control tuşuyla beraber mi tıklıyorduk.
  • evet öyleymiş ctrl+sol tık.
  • arkadaşlar 4.cü chapterde haritanın üst kısmında onarılmamış bi köprü var bütün haritayı açtım yeraltı yerlerinide yokettim ama o köprüyü onaramıyorum ya ne yapmalıyım?
  • @fasmodey;
    kardeşim nasıl geçtin o bölümü ben de geçemedim takıldım kaldım bi yardım edersen memnun olurum
    @twinchil
    hero'nda bir yerden başka bir yere uçabilmesini sağlayan bir artifak olması gerekiyor. onu kullanarak köprünün karşısına uçabilirsin
  • Arkadaşlar oyuna giridp kurtları öldürüyorum tam yeni yere giderken oyun kapanıyor yardım lütfen
  • 4. bölümdeki yıkık dökük köprüyü savaşların birinde yada gezerken aldığın bir ayakkabıyı ( kırmızı yada kulaklıklı olan ) giyerek geçiyorsunuz. Yani isabel in ayağına o ayakkabıyı giydirip köprünün dibindeki suya gelin ama yürüme gücünüz fulken değilse 1 gün geçirin ordan karşıya tıklayın geçiyorsunuz ( olay ayakkabıda )
    Birde o bölümde karşıda bir tank var oraya gitmeyi beceren varmı ? bende onu sorayım
    Yani karşı tarafa geçer geçmez 5 . bölüme atıyor o karşı taraftaki herhangi bir yaratıkla dövüşen varım ( Tank için süpriz yumurta egg diyorlar ) yani yalnızca orda duruyor bir anlamı yok gibi ama merak ettim
  • Bir arkadaş sormuş bende sorayım
    5. bölümde kırmızı rakibin köprüsünü geçip kapıya garrison a dayanıyorum içerde 3k 2k 1k gibi yüksek binli rakipler var ve haliyle yeniliyorum .
    Deneme olarak şöyle bir 50 gün boşa tıklayıp güçlenip gittim ama adamda güçleniyor.
    Başka bir mantığı olmalı ( onuda denedim kendime zırh aldım ) +4 attack balta aldım ama olmuyor
    Sanırım traning de bitiyor iş ama yapamadım .
    Savaşçılarını traning denen şeye bırakıp geziniyorsun hafta geçiyor ama çoğalmıyorlar ?

bir bilen varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.