Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_Rdv

arkadaşlar size clear-coat ürününü öneririm. iphone 4 de kullanıyordum çok uzun zamandır çizilmeye karşı dayanıklı ve garantili idi bende çizmeyi başardım adamlara mail attım bana 2 hafta içinde yenisini gönderdiler. şimdi sitelerine baktım nexus 4 içinde çıkartılmış full body-kit 25 dolar, bir de gittigidiyordan kılıf alırsanız bu telefonu uzun süre çizmeden kullanabilirsiniz. clerar coat ürününü şiddetle tavsiye ediyorum herkese..

Hocam sitesinden sipariş versek Türkiyeye gönderim yaparlarmı Sitesinde sadece US için Free Shipp denilmiş yada ben yanlış gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

arkadaşlar size clear-coat ürününü öneririm. iphone 4 de kullanıyordum çok uzun zamandır çizilmeye karşı dayanıklı ve garantili idi bende çizmeyi başardım adamlara mail attım bana 2 hafta içinde yenisini gönderdiler. şimdi sitelerine baktım nexus 4 içinde çıkartılmış full body-kit 25 dolar, bir de gittigidiyordan kılıf alırsanız bu telefonu uzun süre çizmeden kullanabilirsiniz. clerar coat ürününü şiddetle tavsiye ediyorum herkese..

Hocam sitesinden sipariş versek Türkiyeye gönderim yaparlarmı Sitesinde sadece US için Free Shipp denilmiş yada ben yanlış gördüm.

hocam ben denedim türkiyeyi seçip hangi şehirde oldugunuzu yazıp ve posta kodunu girip diger adıma geçebiliyordum ama kurcalamadım fazla..

• Beyler şu antivirus olayına cevap vercek yok mu ? Kurmak gerekli mi illa yada ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Beyler şu antivirus olayına cevap vercek yok mu ? Kurmak gerekli mi illa yada ne tavsiye edersiniz ?

Avast kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Arkadaşlar xda da bumper satan singapurlu arkadaşa nasıl ulaşabilirim. Ondan almak istiyorum bumperı ancak ondan alan arkadaşlar nasil almislar bilemiyorum yani bir link falan yok mudur arkadaşlar bir paylaşın lütfen?

Bu XDA konusundan ulaşabilirsiniz (konu da 80 sayfa olmuş) arkadaşın adı innumerabilis, çin'den kısıtlı sayıda qspades replika bumper getirtti, forum üzerinden sattı. Elinde kalanları Singapur'da bir telefoncu dükkanına verecekti, isterseniz mesaj atıp bir sorun ama elinde kaldığını maalesef sanmıyorum. (Elindekileri satalı hemen hemen 2 hafta oluyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Arkadaşlar xda da bumper satan singapurlu arkadaşa nasıl ulaşabilirim. Ondan almak istiyorum bumperı ancak ondan alan arkadaşlar nasil almislar bilemiyorum yani bir link falan yok mudur arkadaşlar bir paylaşın lütfen?

Bu XDA konusundan ulaşabilirsiniz (konu da 80 sayfa olmuş) arkadaşın adı innumerabilis, çin'den kısıtlı sayıda qspades replika bumper getirtti, forum üzerinden sattı. Elinde kalanları Singapur'da bir telefoncu dükkanına verecekti, isterseniz mesaj atıp bir sorun ama elinde kaldığını maalesef sanmıyorum. (Elindekileri satalı hemen hemen 2 hafta oluyor)

satan arkadaş bu galiba ve satış bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 10 Şubat 2013; 4:26:03 >

• Arkadaşlar Nexus 4 de de G.Nexusa benzer şekilde yakju filan yapmak gerekiyor mu yoksa güncellemeler direkt olarak googledan mı geliyor
  • nexus 4'e çağrı geldiği zaman açıp kulağıma götürüp doğal olarak efendim yada alo diyorum karşıdan ses yok 2 sn sonra yeniden alo diyorum o zaman karşıdan ses geliyor, acaba geçikmeli olarak mı karşıya ses veriyor mühendislik olarak el ile telefonu açıp kulağımıza götürme süremiz için ayarlanmış mı başka bişey mi çözemedim, acaba çok mu hızlı çağrıyı cevaplayıp kulağıma götürüp konuşuyorum, anlamadım, sizde de böyle bir durumla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

nexus 4'e çağrı geldiği zaman açıp kulağıma götürüp doğal olarak efendim yada alo diyorum karşıdan ses yok 2 sn sonra yeniden alo diyorum o zaman karşıdan ses geliyor, acaba geçikmeli olarak mı karşıya ses veriyor mühendislik olarak el ile telefonu açıp kulağımıza götürme süremiz için ayarlanmış mı başka bişey mi çözemedim, acaba çok mu hızlı çağrıyı cevaplayıp kulağıma götürüp konuşuyorum, anlamadım, sizde de böyle bir durumla karşılaştınız mı?

aynısı bende de oluyor :) açma kapama tuşunda sizinkilerde de ses geliyormu acaba telefonun arka kamera tarafına tırnağımla vurduğumda tuşun şıkırdadığını duyuyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Arkadaşlar Nexus 4 de de G.Nexusa benzer şekilde yakju filan yapmak gerekiyor mu yoksa güncellemeler direkt olarak googledan mı geliyor

yakju yok hocam direk googleden alıyor güncellemeyi adında tek versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxcanakkalexx

quote:

nexus 4'e çağrı geldiği zaman açıp kulağıma götürüp doğal olarak efendim yada alo diyorum karşıdan ses yok 2 sn sonra yeniden alo diyorum o zaman karşıdan ses geliyor, acaba geçikmeli olarak mı karşıya ses veriyor mühendislik olarak el ile telefonu açıp kulağımıza götürme süremiz için ayarlanmış mı başka bişey mi çözemedim, acaba çok mu hızlı çağrıyı cevaplayıp kulağıma götürüp konuşuyorum, anlamadım, sizde de böyle bir durumla karşılaştınız mı?

aynısı bende de oluyor :) açma kapama tuşunda sizinkilerde de ses geliyormu acaba telefonun arka kamera tarafına tırnağımla vurduğumda tuşun şıkırdadığını duyuyorum :S

google'nin ayar verdiği anlaşıldı o zaman (: , o ses için xda'da çok rivayetler dönüyor bir kısım o sesin lensden bir kısmının da microsim çıkartmaya yarayan apartın iğnesinden geldiğini söylüyorlar hocam yani üretim hatası bir ürün değil bu ses genelde var

• arkadaşlar herhangi bir inceleme var mı s3 ile nexus 4 arasında, gerçekten kararsızım, birde şöyle birşey var ben isveçteyim şu an mediamarkttan bakıyorum telefonun fiyatı her hafta düşüyor, neden böyle oluyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanoglu2

Sayın Nexux 4 kullanıcıları;

nexus 4 ile fotograflar çekip kalite ve performansını paylaşırmısınız.

Sitelerde profösyönel çekimler olduğu için yanıltabiliyor.

Teşekkürler

Öğlen Saat 2-3 Sıralarında Çektiğim Resim :

Akşam üzeri :

Öğlen Saat 2-3 Ön Kamera :

Açıkcası bana biraz kötü geldi diğer telefonlarla karşılaştırınca

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

arkadaşlar herhangi bir inceleme var mı s3 ile nexus 4 arasında, gerçekten kararsızım, birde şöyle birşey var ben isveçteyim şu an mediamarkttan bakıyorum telefonun fiyatı her hafta düşüyor, neden böyle oluyor anlamadım.

her hafta fiyat düşüyor diyorsun İsveç'te daha ne istiyorsun,Türkiye'de hem geç geliyor hemde ederinin çok üstüne koyyor şikayet ediyorsun birde
    you tube bir çok s3 ile karşılaştırması var ama s3 den çok daha şık ve güçlüi bir cihaz N4,tercihini N4 ile kullanırsan senin için iyi olur...
  • quote:

Bu bende de oluyor şebekeden olduğunu düşünüyordum ama anlayamadım bir türlü artık kendimi açar açmaz alo dememeye alıştırdım sanırım. :) İlginç bir şey xda'da falan bunun hakkında yazılan bir şey var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Kısmet değilmiş hocam çok teşekkürler detaylı cevabınız için. Satışı bitmiş dediğiniz gibi @safademirel arkadaşımız açıklık getirmiş konuya. Artık mecbur ebay yada aliexpress falan alacağız olarak da uzun sürüyor maalesef

• beyler, iyi pazarlar.

bu lightflow uygulamasında cevapsız aramalarda led bildirim ışığının neden yanmadığını bilen var mıdır?
  • Şimdi arkadaşlar clear-coat sitesinden ürünü alabiliyoruz bunu anladık.

Mobile Outfitters
    The Cable You Didn’t Want to Buy in the First Place is Now the Cable You Need
    http://www.clear-coat.com/lg-nexus-4-screen-protector-case-skin-cover-shield.html

Sepete attım ürünü. 24.99 $

Burada şu mesele var, altta USPS ile kargola seçeneği için 7 $ daha ekledim sepete. Bunu eklemezsem süreç ne kadar fark eder? 7 dolara değer mi ?

Ayrıca "20off" kupon koduyla %20 indirimle alabilirsiniz bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

quote:

Bu bende de oluyor şebekeden olduğunu düşünüyordum ama anlayamadım bir türlü artık kendimi açar açmaz alo dememeye alıştırdım sanırım. :) İlginç bir şey xda'da falan bunun hakkında yazılan bir şey var mı acaba ?

Xda bakmadım işin aslı aklıma geldi bi sorayım dedim buraya ilk başlarda sinirlendirdi, len hem arıyorlar hemde ses vermiyorlar diyordum 3 değil 5 değil ben ararken sıkıntı yok ama açarken bi 2 sn sonra alo demek gerekiyormuş (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 10 Şubat 2013; 18:11:54 >

• Bildirim ledini nasıl aktive edicez ekran ayarlarından sectim ama olmadı cevapsız aramalar için

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.