Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: kkug

quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Az önce gittigidiyordan aldığım kabın yanında hediye olarak verdikleri ekran jelatinlerini bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Ön kamera için boşluk yapmışlar jelatinde fakat diğer sensörün önü kapanıo jelatini takınca. Acaba sensör hala görüo mu die bi telefon görüşmesi denedim hala görüo. En sinir bozucu nokta jelatini takınca ekranın sağ ve sol tarafında beyaz şerit gibi hava boşluğunun kalması. Yaklaşık yarım saat uğraştık yeni jelatin denedik ama sanırım ürünle ilgili olsa gerek kaybedemedik bu boşluğu. Bende sinirlendim söktüm kendi orjinal jelatininin taktım tekrar. Bana bi ekran koruyucu tavsiye edecek olan var mı ? Şu ıpg olanlara baktım ama onlarda çok pahalı.

Edit: IPG olanlardan en uygun bunu bulabildim. http://www.reyonburada.com/urun/ipg-lg-nexus-4-e960-ekran-koruyucu-film-gorunmez-.aspx

http://www.xtremeguard.com/LG-Google-Nexus-4-Screen-Protectors-p/lg-nexus-4-screen-protector.htm

İndirim kuponu ile tanesi 2.5 dolara geliyor. Biraz beklerim dersen bence bundan sipariş et.

Siz kullanio msnz bundan ?

Alıntıları Göster
    Bende aldım bu cihazdan ancak bu kap-kılıf-jelatin olayı nedir ne değildir pek bilmiyorum konu baya uzun sadece ilk sayfayı okuyabildim. Birde önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Bende aldım bu cihazdan ancak bu kap-kılıf-jelatin olayı nedir ne değildir pek bilmiyorum konu baya uzun sadece ilk sayfayı okuyabildim. Birde önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir.

Alıntıları Göster
    cm m 2 çıkmış
    features görmek isteyenler için kaynak

• Arkadaşlar acaba sizde de hat problemi oluyor mu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum telefonu son 1 haftadir ara sira hat gidiyor yani telefon 2-3 diş çekiyor gösterse de arama yapmiyor bir iki saat sonrasinda problem kendiliğinden cozuluyor.hattim avea yasadigim yerde merkez.bu sorun telefondan mi kaynaklaniyor hattan mi anlayamadim.sorunun çözümü için yardimci olursaniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @e d d a i @androkolik

Hocam faux kernel gercekten cok basarili bugun cihazi pc ye hic baglamadigim icin test etme imkanim oldu tesadufen ama guzel sonuc verdi.Tum senkronlar acik halde whatsapp,google 2 hesap tango friendcaster twitter 2 hesap

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 4 Mart 2013; 21:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cvtkcs

Arkadaşlar acaba sizde de hat problemi oluyor mu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum telefonu son 1 haftadir ara sira hat gidiyor yani telefon 2-3 diş çekiyor gösterse de arama yapmiyor bir iki saat sonrasinda problem kendiliğinden cozuluyor.hattim avea yasadigim yerde merkez.bu sorun telefondan mi kaynaklaniyor hattan mi anlayamadim.sorunun çözümü için yardimci olursaniz çok sevinirim.

Ben turkcell kullanıyorum sorun bende de oluyor telefonu resetlemeden hat kendine gelmiyor. Ben hattımı kestirmistim microsim den dolayı muhtemelen sorun bundandır.

• beyler awesome beats gibi bildiğiniz güzel bi mod var mı telefonu son özelliklerde kullanmak istiyorum bi de paranoid android için nereden tema bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan1497

quote:

Arkadaşlar acaba sizde de hat problemi oluyor mu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum telefonu son 1 haftadir ara sira hat gidiyor yani telefon 2-3 diş çekiyor gösterse de arama yapmiyor bir iki saat sonrasinda problem kendiliğinden cozuluyor.hattim avea yasadigim yerde merkez.bu sorun telefondan mi kaynaklaniyor hattan mi anlayamadim.sorunun çözümü için yardimci olursaniz çok sevinirim.

Ben turkcell kullanıyorum sorun bende de oluyor telefonu resetlemeden hat kendine gelmiyor. Ben hattımı kestirmistim microsim den dolayı muhtemelen sorun bundandır.

alalı 1 hafta oldu ben de turkcell kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım

• arkadaşlar batarya 10 saat sarjda kalsa sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

Orijinalden alıntı: volkan1497

quote:

alalı 1 hafta oldu ben de turkcell kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım

tabi en temizi yeni bir microsim almak turkcellden çünkü keserken sim karta zarar verebiliyorlar. bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum teli 2 defa geldi başıma.

• Yarin micro sim alip bi deneyeyim.tesekkur ederim

• quote:

Avea kullanicisiyim.sorun %100 olarak aveadan kaynakli.çözümü operatörü değiştirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: What's Up Man

arkadaşlar batarya 10 saat sarjda kalsa sorun olur mu?

Hayir bir sorun olmaz

• quote:

Yarin micro sim alip bi deneyeyim.tesekkur ederim

Yeni bir micro alacaksaniz mümkünse 128 KB ilk alin sonuç olumlu olursa bizimle de paylaşmanızı bekliyoruz. Micro sim fiyat bilgiside unutulmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MzBag

quote:

Yarin micro sim alip bi deneyeyim.tesekkur ederim

Yeni bir micro alacaksaniz mümkünse 128 KB ilk alin sonuç olumlu olursa bizimle de paylaşmanızı bekliyoruz. Micro sim fiyat bilgiside unutulmazsa

Alıntıları Göster
    XDA Developers
    [TOOLKIT] N-Cry 4.4.4 [Android 4.4.4 Nexus Toolkit [English] [Updated:06/20/14]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171332

nexus 4 toolkit benzeri bi program yeni çıkmış

• quote:

XDA Developers
    [TOOLKIT] N-Cry 4.4.4 [Android 4.4.4 Nexus Toolkit [English] [Updated:06/20/14]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nexus 4 için rotsuz hide bottom bar nerden bulabilirimmm

• quote:

Orijinalden alıntı: erenqmen

Alıntıları Göster
    paranoid android güncellemesini wipe data cache yaptıktan sonra mı kurmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqmen

Alıntıları Göster
    Micro SIM Avea'da 10 TL beyler takar takmaz da açıldı ve çekmeme, 3G kopma gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMullins

pasaport kaydı işlemleri yapacak arkadaşların dikkatine, ödenen vergi 115 lira, daha operatör şubesine uğramadım, uğradıktan sonra orayada ne kadar ödediğimi bu mesajımı editleyerek belirteceğim

Alıntıları Göster
    telefonu aldım ama xp de bağlayamıyorum nedense dosya atmam gerek ama olmuyor.
  • quote:

Samsunglarda aşina olduğumuz Odin benzeri bir program gibi duruyo

Var mı kullanıp deneyecek birisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

quote:

Samsunglarda aşina olduğumuz Odin benzeri bir program gibi duruyo

Var mı kullanıp deneyecek birisi :)

Alıntıları Göster
    .........................

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.