Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexxter

@e d d a i @androkolik

Hocam faux kernel gercekten cok basarili bugun cihazi pc ye hic baglamadigim icin test etme imkanim oldu tesadufen ama guzel sonuc verdi.Tum senkronlar acik halde whatsapp,google 2 hesap tango friendcaster twitter 2 hesap

Evet ben de teyit ediyorum,Faux app ile işlemciyi 1,35 GHZ'e çektim.Dün gün boyunca dışarıdaydım,hava güneşli full parlaklıkta,yoğun telefon görüşmeleri,yoğun Google Earth kullanımıyla telefon 1 günü rahatlıkla çıkardı,üstüne de % 30 şarjım vardı.

Bunda elbette işlemciyi 1,35'e çekmemin büyük etkisi olabilir ama sonuç yine de iyi.Telefonda herhangi bir kasma durumu da sözkonusu değil,özellikle belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

bir şey sormak istiyorum. telefonda 1,5. ayım. galaxy s'imi aldığımın 2. haftası root edip custom rom yüklemiştim. bu telefonu mümkün olduğunca stock rom stock kernel ile kullanmaya çalışacağım :) şu an maşallah telefon performansından inanılmaz memnunum. sormak istediğim şey şu; root tool kit 4.2.2 versiyonunu çıkardı mı? asıl merak ettiğim konu da telefonu root'larsak ota ile güncellemeleri almaya devam edebilir miyiz? yoksa tekrar unroot mu yapmak gerekir?

yardımcı olabilecek yok mu?

----------------

bir de dexter'ın screenshot'ları görünce aklıma geldi. stock rom'un arayüzünden mi sıkıldığınız için yapıyorsunuz bilmiyorum belki aydınlatırsınız beni bu konuda ama "eğer pil performansını arttırmak için" custom rom-custom kernel olaylarına giriyorsanız benzeri süreleri ben stock'la da alıyorum. o yüzden de sadece root yapıp root'a gereksinim duyan bir kaç işi halletmek istiyorum. o yüzden sordum root'la birlikte stock rom-stock kernelde kalsak ota ile güncellemeler anında gelir mi diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

quote:

Power tuşuna basmadan ekran kilidi açmak için bi prgram varmış touch controll mu neydi adı,işte o sadece rootlu modellerde oluyormuş.Ben daha root falan yapmak istemiyorum yeni olduğumdan.
    O yüzden power tuşuna basmadan ekrana dokunarak ve ya telefonu sallayarak ekran kilidini açma programı var mı arkadaşlar ? Bulamadım ben bi türlü.

Tap tap tap var ucrestsiz markette

teşekkürler işe yarıyor ama tam ayarları söyleyebilir misin acaba ? en hızlı şekilde algılaması için.Deniyorum hep geç oluyor nedense

Kardesim orasini tam bilmiyorum

Dostum bu uygulamanin adina tab tab demissin ama storeda boyle bir uygulama bulamadim. Uygulamanin adi farkli olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

Micro SIM Avea'da 10 TL beyler takar takmaz da açıldı ve çekmeme, 3G kopma gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Belli başlı büyük ölçekli avea bayilerinden alırsanız 8 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan1497

quote:

Orijinalden alıntı: cvtkcs

Arkadaşlar acaba sizde de hat problemi oluyor mu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum telefonu son 1 haftadir ara sira hat gidiyor yani telefon 2-3 diş çekiyor gösterse de arama yapmiyor bir iki saat sonrasinda problem kendiliğinden cozuluyor.hattim avea yasadigim yerde merkez.bu sorun telefondan mi kaynaklaniyor hattan mi anlayamadim.sorunun çözümü için yardimci olursaniz çok sevinirim.

Ben turkcell kullanıyorum sorun bende de oluyor telefonu resetlemeden hat kendine gelmiyor. Ben hattımı kestirmistim microsim den dolayı muhtemelen sorun bundandır.

sim kartı kestiren arkadaşlar böyle sorunlar yaşıyor. telefon yedeklerinizi gmail hesabınıza aldıktan sonra sıfır mikro sim kart almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: kkug

quote:

Az önce gittigidiyordan aldığım kabın yanında hediye olarak verdikleri ekran jelatinlerini bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Ön kamera için boşluk yapmışlar jelatinde fakat diğer sensörün önü kapanıo jelatini takınca. Acaba sensör hala görüo mu die bi telefon görüşmesi denedim hala görüo. En sinir bozucu nokta jelatini takınca ekranın sağ ve sol tarafında beyaz şerit gibi hava boşluğunun kalması. Yaklaşık yarım saat uğraştık yeni jelatin denedik ama sanırım ürünle ilgili olsa gerek kaybedemedik bu boşluğu. Bende sinirlendim söktüm kendi orjinal jelatininin taktım tekrar. Bana bi ekran koruyucu tavsiye edecek olan var mı ? Şu ıpg olanlara baktım ama onlarda çok pahalı.

Edit: IPG olanlardan en uygun bunu bulabildim. http://www.reyonburada.com/urun/ipg-lg-nexus-4-e960-ekran-koruyucu-film-gorunmez-.aspx

http://www.xtremeguard.com/LG-Google-Nexus-4-Screen-Protectors-p/lg-nexus-4-screen-protector.htm

İndirim kuponu ile tanesi 2.5 dolara geliyor. Biraz beklerim dersen bence bundan sipariş et.

Siz kullanio msnz bundan ?

Ben henüz kullanamadım. 2 şer tane aldım ama yapıştırırken parmak izi-leke bıraktım, çöp oldu. Şimdi tekrar sipariş verdim, bu sefer daha dikkatli yapıştırmaya çalışacam ama bakalım. Kaliteli ürünlerdir, o konuda sıkıntın olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cekim

quote:

quote:

quote:

quote:

Power tuşuna basmadan ekran kilidi açmak için bi prgram varmış touch controll mu neydi adı,işte o sadece rootlu modellerde oluyormuş.Ben daha root falan yapmak istemiyorum yeni olduğumdan.
    O yüzden power tuşuna basmadan ekrana dokunarak ve ya telefonu sallayarak ekran kilidini açma programı var mı arkadaşlar ? Bulamadım ben bi türlü.

Tap tap tap var ucrestsiz markette

teşekkürler işe yarıyor ama tam ayarları söyleyebilir misin acaba ? en hızlı şekilde algılaması için.Deniyorum hep geç oluyor nedense

Kardesim orasini tam bilmiyorum

Dostum bu uygulamanin adina tab tab demissin ama storeda boyle bir uygulama bulamadim. Uygulamanin adi farkli olabilir mi?

"Tap tap tap" kardesim yazdiginda en uste cikicaktir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce gittigidiyordan aldığım kabın yanında hediye olarak verdikleri ekran jelatinlerini bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Ön kamera için boşluk yapmışlar jelatinde fakat diğer sensörün önü kapanıo jelatini takınca. Acaba sensör hala görüo mu die bi telefon görüşmesi denedim hala görüo. En sinir bozucu nokta jelatini takınca ekranın sağ ve sol tarafında beyaz şerit gibi hava boşluğunun kalması. Yaklaşık yarım saat uğraştık yeni jelatin denedik ama sanırım ürünle ilgili olsa gerek kaybedemedik bu boşluğu. Bende sinirlendim söktüm kendi orjinal jelatininin taktım tekrar. Bana bi ekran koruyucu tavsiye edecek olan var mı ? Şu ıpg olanlara baktım ama onlarda çok pahalı.

Edit: IPG olanlardan en uygun bunu bulabildim. http://www.reyonburada.com/urun/ipg-lg-nexus-4-e960-ekran-koruyucu-film-gorunmez-.aspx

http://www.xtremeguard.com/LG-Google-Nexus-4-Screen-Protectors-p/lg-nexus-4-screen-protector.htm

İndirim kuponu ile tanesi 2.5 dolara geliyor. Biraz beklerim dersen bence bundan sipariş et.

Ben henüz kullanamadım. 2 şer tane aldım ama yapıştırırken parmak izi-leke bıraktım, çöp oldu. Şimdi tekrar sipariş verdim, bu sefer daha dikkatli yapıştırmaya çalışacam ama bakalım. Kaliteli ürünlerdir, o konuda sıkıntın olmasın.

Merhaba
    Urunden bende aldim ama henuz elime ulasmadi 23 subatta sipqris vermistim .
    Siz ne zaman siparis vetmistiniz ve size ulasti .
    Bu arada baktigimda jamaika'da gorunuyor turkiyeye gelince turkiye yazarmi ?
    Veticeginiz cevaplar icin tesekkurler simdiden :)

• Ben çevrimdışı olarak haritayı bi türlü açamadım nereden giriliyor oraya ? Yerel'e giriyom sonra ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ıslak yapıştırılan üründe nasıl parmak izi bıraktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bende merak ettim suya yazı yazmak gibi bir şey olsa gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 5 Mart 2013; 11:05:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bende merak ettim suya yazı yazmak gibi bir şey olsa gerek :)

Sanırım filmi bandından ayırırken parmak izi bıraktı. Halbuki bandından ayırırken de eller ıslak olsun diyor. Orayı atlamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

@e d d a i @androkolik

Hocam faux kernel gercekten cok basarili bugun cihazi pc ye hic baglamadigim icin test etme imkanim oldu tesadufen ama guzel sonuc verdi.Tum senkronlar acik halde whatsapp,google 2 hesap tango friendcaster twitter 2 hesap

quote:

Dexxter

@e d d a i @androkolik

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. ben de yüklemiştim ama faux dan mı yoksa benim kullandığım uygulamalardan birisi mi sorun çıkardı çözemedim telefon kitleniyordu ve home tuşu kısımları çalışmıyordu. Bende komple bir temizlik yaparak baştan yükledim rootbox ı. Şu an sıkıntı yok gibi. Faux kernel olarak r2 olanı yani BUNU denedim. sizde aynısını kullanıyorsunuz sanırım? bugün tekrar bir deneme yapalım bakalım. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Dexxter

@e d d a i @androkolik

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. ben de yüklemiştim ama faux dan mı yoksa benim kullandığım uygulamalardan birisi mi sorun çıkardı çözemedim telefon kitleniyordu ve home tuşu kısımları çalışmıyordu. Bende komple bir temizlik yaparak baştan yükledim rootbox ı. Şu an sıkıntı yok gibi. Faux kernel olarak r2 olanı yani BUNU denedim. sizde aynısını kullanıyorsunuz sanırım? bugün tekrar bir deneme yapalım bakalım. saygılar

Merhaba bu Kernel Stockrrom üzerinde mi kullanıyorsunuz yoksa Custom rom üzerinde mi? Bir de şunussormak istiyorum rootlu ama Stock rom lu ve kernelli cihazlar direkt ota güncellemesi alabilecek mi ve Stock rom lu cihazlar ama Custom kernelli cihaz direkt ota ggüncellemesi alabilir mi

• @ozzo27 @onbeskarakterli Tam ıslatılmıyor aslında, sonra kenarlara uygun yerleştiriken çok kurcalanıyor haliyle parmak izi olduyor, aslında geri o parmak izi olan kısmı kaldırıp ıslatılıp yapıtırsaydı parmak izi kalmazdı.

Arkadaşınki yine iyiymiş parmak izi kalmış, Benim koruyucuda küçük microfiber bezin parçacığı kaldı böyle nokta gibi, bi gram hava baloncuyu yok ama microfiber var

ekleme; @androkolik faux v007_r2 yüklü bende 2 gündür, herhangi bir bug yok hocam bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 5 Mart 2013; 11:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

@ozzo27 @onbeskarakterli Tam ıslatılmıyor aslında, sonra kenarlara uygun yerleştiriken çok kurcalanıyor haliyle parmak izi olduyor, aslında geri o parmak izi olan kısmı kaldırıp ıslatılıp yapıtırsaydı parmak izi kalmazdı.

Arkadaşınki yine iyiymiş parmak izi kalmış, Benim koruyucuda küçük microfiber bezin parçacığı kaldı böyle nokta gibi, bi gram hava baloncuyu yok ama microfiber var

ekleme; @androkolik faux v007_r2 yüklü bende 2 gündür, herhangi bir bug yok hocam bilginiz olsun.

Hocam ben videosunu izledim. Adam bildiğin bütün filmi parmağıyla ıslatıyordu. Parmak izi kalması imkansız gibi bir şey. Dediğim gibi banttan ayırırken büyük ihtimalle olmuştur. Ordan sonra ıslatsan da zaten geri dönüşü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Dexxter

@e d d a i @androkolik

Merhaba bu Kernel Stockrrom üzerinde mi kullanıyorsunuz yoksa Custom rom üzerinde mi? Bir de şunussormak istiyorum rootlu ama Stock rom lu ve kernelli cihazlar direkt ota güncellemesi alabilecek mi ve Stock rom lu cihazlar ama Custom kernelli cihaz direkt ota ggüncellemesi alabilir mi

Rootlu stock rom, stock kernel OTA alır. Hatta rootu korumak için OTA paketini zip olarak indirip CWM'den elle yüklemek en mantıklısı. Hem root gitmiyor hem de CWM. Üstelik OTA gelsin diye beklemiyorsunuz. Ben 4.2.2 güncellemesini bu şekilde yapmıştım. Yalnız sistem uygulamalarında ve dosyalarında değişiklik yapmamış olmanız şart.

Custom ROM'larda OTA alamazsınız. Aynısı custom kernel, stock ROM için de geçerli. Stock kerneli yükleyip sonra OTA'yı almanız lazım. Yoksa kurulumda hata verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

@ozzo27 @onbeskarakterli Tam ıslatılmıyor aslında, sonra kenarlara uygun yerleştiriken çok kurcalanıyor haliyle parmak izi olduyor, aslında geri o parmak izi olan kısmı kaldırıp ıslatılıp yapıtırsaydı parmak izi kalmazdı.

Hocam ben videosunu izledim. Adam bildiğin bütün filmi parmağıyla ıslatıyordu. Parmak izi kalması imkansız gibi bir şey. Dediğim gibi banttan ayırırken büyük ihtimalle olmuştur. Ordan sonra ıslatsan da zaten geri dönüşü olmaz.

İkinize de katılıyorum dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: cvtkcs

Arkadaşlar acaba sizde de hat problemi oluyor mu yaklasik 3 haftadir kullaniyorum telefonu son 1 haftadir ara sira hat gidiyor yani telefon 2-3 diş çekiyor gösterse de arama yapmiyor bir iki saat sonrasinda problem kendiliğinden cozuluyor.hattim avea yasadigim yerde merkez.bu sorun telefondan mi kaynaklaniyor hattan mi anlayamadim.sorunun çözümü için yardimci olursaniz çok sevinirim.

kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum hattım avea ama gs mobile bu yüzden orjinal micro sim gs mobilede yok . hattı kestirdim büyük olasılık bunla alakalı :(
  • Arkadaşlar Merhaba birkaç sayfa okudum ama göremedim,
    telefonumun facebook bildiriminde mavi ve cevapsız cagrılarda beyaz led ışığı yanıyor
    ama şarzda yeşil ve başka uygulamalarda başka bildirim renklerini ayarlamak istiyorum
    bir proğram indirdim fakat çalışmadı custom rom da varmıdır bildiğiniz bir pro ?
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.