Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

RootBox-JB-mako-Nightly-20130302 de navbar kısayollarından ekran görüntüsü almayı çıkarmışlar Hızlı bir şekilde ekran görüntüsü alıyorum ne güzel

@Dexxter hocam çeviri için de teşekkürler.

Güle güle kullan hocam Ekran görüntüsü için power tuşuna atayabilirsin.Bende senin yaptığın gibi uzun basma olarak ayarlamıştım

power tuşunda da var hocam :) Ama nexus un en sevdiğim yanlarından biriside fiziksel tuş kullanmamak. Neden böyle yapmışlar anlamadım :( Düzelir inşallah. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

sesli olarak yönlediriyor mu peki

Sesli olarak yönlendirmiyor. Başka yöntemler ile yapmak mümkün. Ama pek tat vereceğini sanmıyorum :) Ses diğer yazılımlardaki gibi güzel olmaz. Eğer sesli olarak istiyorsanız IGO yada SYGIC gibi yazılımları deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

https://www.dropbox.com/s/ar6lh1rhqgjf3m0/maps-6.14.1-mod-cwm-update.zip

recovery den yükleyin.

Root'suz cihazlar için .apk'sı mevcut mu acaba ?

rootsuz varmı bilmiyorum ama rootsuz da cwm den yüklenebilir sanırım. rootsuz hiç telefon kullanmadım :)

• bir şey sormak istiyorum. telefonda 1,5. ayım. galaxy s'imi aldığımın 2. haftası root edip custom rom yüklemiştim. bu telefonu mümkün olduğunca stock rom stock kernel ile kullanmaya çalışacağım :) şu an maşallah telefon performansından inanılmaz memnunum. sormak istediğim şey şu; root tool kit 4.2.2 versiyonunu çıkardı mı? asıl merak ettiğim konu da telefonu root'larsak ota ile güncellemeleri almaya devam edebilir miyiz? yoksa tekrar unroot mu yapmak gerekir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Google navigasyonu kullanabilen var mı arkadaşlar. Nasil kullanacağız ben açarken google haritalar navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor diye hata veriyor.

recovery den yükleyin.

Direk Recovery'den yükleyince oluyor mu? Ben olmuyor diye biliyorum.
    tamamen Uninstall edip kuruluyordu

Örnek yönlendirme burada var:
    http://forum. mobilism. org/viewtopic.php?f=431&t=417690&hilit=maps

Bir de APK soran arkadaşlar deneyebilir. Ben yaklaşık geçen seneki versiyonu ile denemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

quote:

quote:

Google navigasyonu kullanabilen var mı arkadaşlar. Nasil kullanacağız ben açarken google haritalar navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor diye hata veriyor.

recovery den yükleyin.

Bir de APK soran arkadaşlar deneyebilir. Ben yaklaşık geçen seneki versiyonu ile denemiştim

Valla hocam bende denemedim ama mantıken root olmadan custom rom yüklenebiliyorsa buda yüklenebilir diye düşündüm. Sonuçta root system dosyalarına erişimden ibaret. CWM de de system dosyalarına sistem açık olmadığı için erişilir ve zip li olan dosyayı yükleyerek sistem deki maps ile yer değiştirir diye düşündüm :) Sırf meraktan vakit bulursam deneyeceğim o derece yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

quote:

quote:

recovery den yükleyin.

direk recoveryden kurabilirsiniz, stok rom kullanıyorsanız ota güncellemelerini alırken imza sıkıtısı çıkıyor ota güncellemesi kurulumda hata meydana geliyor bilginiz olsun, fabrika sürümünü yüklemek zorunda kalırsınız bilginiz olsun.

• Arkadaslar sanirim benim bumber case orjinal lg servisinden hediye verildi:) ayirt edebilecek olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 4 Mart 2013; 15:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lg servisinden hediye bumber case verildi orjinal midir ?

• Arkadaslar cihazin kendi not uygulamasi var mi ?

Evernote u hackladilar , sifrelerini sifirladi tirstim valla.
  • 2 aydır ortaya çıkmadı şu bumper case. Türkiye'de herhangi bir satıcının bundan temin etmesi bu kadar zor mu ya! Şimdiye ben Çin-Hong Kong vs. bir yerden internet üzerinden getirip satabilirdim valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Az önce gittigidiyordan aldığım kabın yanında hediye olarak verdikleri ekran jelatinlerini bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Ön kamera için boşluk yapmışlar jelatinde fakat diğer sensörün önü kapanıo jelatini takınca. Acaba sensör hala görüo mu die bi telefon görüşmesi denedim hala görüo. En sinir bozucu nokta jelatini takınca ekranın sağ ve sol tarafında beyaz şerit gibi hava boşluğunun kalması. Yaklaşık yarım saat uğraştık yeni jelatin denedik ama sanırım ürünle ilgili olsa gerek kaybedemedik bu boşluğu. Bende sinirlendim söktüm kendi orjinal jelatininin taktım tekrar. Bana bi ekran koruyucu tavsiye edecek olan var mı ? Şu ıpg olanlara baktım ama onlarda çok pahalı.

Edit: IPG olanlardan en uygun bunu bulabildim.

İndirim kuponu ile tanesi 2.5 dolara geliyor. Biraz beklerim dersen bence bundan sipariş et.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

Arkadaslar lg servisinden hediye bumber case verildi orjinal midir ?
    https://www.box.com/shared/x4vj0m7duglnpork8i13

Nasıl verdiler, ne zaman verdiler, hangi servis verdi, niye verdi :) Bir açıklık getir dostum :)
  • @ozzo27 Bu altina bastirinca ses geliyordu gecen sorunu anlatmistim biraktim hata bulunamadi dediler sonra muduruyle gorustum bu problem falan dil dedi kendisinin tele bastirincada ayni ses geoiyordu oraya basmamam icin kilifi cikarken verdi bi kac kiside daha vardi bu olay burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 4 Mart 2013; 17:03:36 >
  • Power tuşuna basmadan ekran kilidi açmak için bi prgram varmış touch controll mu neydi adı,işte o sadece rootlu modellerde oluyormuş.Ben daha root falan yapmak istemiyorum yeni olduğumdan.
    O yüzden power tuşuna basmadan ekrana dokunarak ve ya telefonu sallayarak ekran kilidini açma programı var mı arkadaşlar ? Bulamadım ben bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Power tuşuna basmadan ekran kilidi açmak için bi prgram varmış touch controll mu neydi adı,işte o sadece rootlu modellerde oluyormuş.Ben daha root falan yapmak istemiyorum yeni olduğumdan.
    O yüzden power tuşuna basmadan ekrana dokunarak ve ya telefonu sallayarak ekran kilidini açma programı var mı arkadaşlar ? Bulamadım ben bi türlü.

Tap tap tap var ucrestsiz markette

• quote:

quote:

Power tuşuna basmadan ekran kilidi açmak için bi prgram varmış touch controll mu neydi adı,işte o sadece rootlu modellerde oluyormuş.Ben daha root falan yapmak istemiyorum yeni olduğumdan.

teşekkürler işe yarıyor ama tam ayarları söyleyebilir misin acaba ? en hızlı şekilde algılaması için.Deniyorum hep geç oluyor nedense
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler işe yarıyor ama tam ayarları söyleyebilir misin acaba ? en hızlı şekilde algılaması için.Deniyorum hep geç oluyor nedense

Kardesim orasini tam bilmiyorum

• Arkadaşlar bende aranıza katıldım.Aldığım gibi cihaz 4.2.2'ye güncelleme attı zaten.Ama nedendir bilmiyorum belki benden kaynaklanıyor belki cihazdan ısınıyor yani.Konuyu neredeyse başından beri okuyarak takip ediyorum.Isınma aman aman hissettirmesede sonradan ciddi el yakıyor Onun dışında kulaklık alacağım ve herkes LG Optimus G'nin kulaklığında karar kılmış galiba.Daha iyi bir kulaklık tavsiye edebilecek olan var mı? Birde bir arkadaş bumperların Turkcell'e geleceğini söylemişti tam olarak ne zaman gelecek onlar? Birde yurtiçi sitelerde tavsiye ettiğiniz arkalı önlü ekran koruyucu var mı? Ben Gittigidiyor'dan buldum ama arka koruyucuları yoktu çoğunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkug

quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Az önce gittigidiyordan aldığım kabın yanında hediye olarak verdikleri ekran jelatinlerini bi deniyim dedim. Denemez olaydım. Ön kamera için boşluk yapmışlar jelatinde fakat diğer sensörün önü kapanıo jelatini takınca. Acaba sensör hala görüo mu die bi telefon görüşmesi denedim hala görüo. En sinir bozucu nokta jelatini takınca ekranın sağ ve sol tarafında beyaz şerit gibi hava boşluğunun kalması. Yaklaşık yarım saat uğraştık yeni jelatin denedik ama sanırım ürünle ilgili olsa gerek kaybedemedik bu boşluğu. Bende sinirlendim söktüm kendi orjinal jelatininin taktım tekrar. Bana bi ekran koruyucu tavsiye edecek olan var mı ? Şu ıpg olanlara baktım ama onlarda çok pahalı.

Edit: IPG olanlardan en uygun bunu bulabildim. http://www.reyonburada.com/urun/ipg-lg-nexus-4-e960-ekran-koruyucu-film-gorunmez-.aspx

http://www.xtremeguard.com/LG-Google-Nexus-4-Screen-Protectors-p/lg-nexus-4-screen-protector.htm

İndirim kuponu ile tanesi 2.5 dolara geliyor. Biraz beklerim dersen bence bundan sipariş et.

Siz kullanio msnz bundan ?

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.