Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.071.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardaalisahin
    Hoşgeldin aramıza
    Stock romda çok şey yok ama uygulamalarla vs kişiseleştirmen mümküğn olur.Eğer root işine girersen bu kişiselleştirme üst düzeye ulaşır.Custom romlarda da aynı.Birçok iyileştirme vs. var.

Teşekkürler bakalım L tatmin etmezse root olaylarına gireriz,şuan dediğin gibi birkaç uygulama ile idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnsin

quote:

Hoşgeldin aramıza
    Stock romda çok şey yok ama uygulamalarla vs kişiseleştirmen mümküğn olur.Eğer root işine girersen bu kişiselleştirme üst düzeye ulaşır.Custom romlarda da aynı.Birçok iyileştirme vs. var.

Teşekkürler bakalım L tatmin etmezse root olaylarına gireriz,şuan dediğin gibi birkaç uygulama ile idare ediyorum

Alıntıları Göster
    Merhaba. Moto G kullanıcısıyım, kardeşimin telefonu mefta oldu ve benim telefonu istiyor. Sizce Moto G'mi ona verip Hepsiburada'daki 900TL'lik Nexus 4'ü almaya değer mi yoksa kardeşime de moto g mi almak mantıklı olur? Saf android sevdalısıyım, 900TL vermişken kamerası iyi olsun, şarjı günümü çıkarsın isterim.

1- Sizce şuan Nexus4'e 900TL vermek mantıklı mı?
    2- 8MP'lik kamera hakkını veriyor mu?
    3- Kronik sorunu var mı?
    4- Stock ROM'da gerekli ayarları çekip ; Full wifi, whatsapp ve tarayıcı kullanımı ile 4 saat ekran süresi alabilir miyim? 3G ile aynı şekilde 3 saat ekran süresi almak mümkün mü? (Oyun oynamam.) (Moto G ile sırasıyla 5 saat ve 3.5 saat ekran süresini rahat alabiliyorum.)
    5- "Seri no" gibi alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı?
    6- Oyun oynamam, tarayıcıyı, sosyal ağları etkin kullanayım, telefonda sesli iletişimim kaliteli olsun, hızlı olsun, şarjı sabah dışarı çıkınca eve rahat getirsin istiyorum. Beni 2 yıl idare eder mi? (android L geldikten sonra duruma göre ROM işlerine girişebilirim.)

Geçişteki amacım biraz daha geniş ekrana sahip olmak, daha iyi kamera ve nexus deneyimi, kasa tasarımı ve kalitesi.

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    1- mantıklı değil
    2- bence yetiyor kamera. ben memnunum.
    3- kronik sorun sanırım power tuşu ve sallayınca kamera flaş taraflarından ses geliyor iiçne bişi-vida- düşmüş gibi.
    4- custom kernel ve cpu, gpu düşürme, underolt vs ile 4 saate yaklaşırsın. 2g ve wifi'de. 3g'de zor.
    5- yok.
    6- 2 yıl android L gelirse zorlarsan idare eder. gelmezse etmez.

portlanmış android L kullanıyorum muazzam güzel bişi. orijinal sürüm çıkarsa muazzam olur.

uzun lafın kısası şu saatten sonra android L almayaca bbir cihaz almak mantıksız.

moto g'nin android l alacağı kesinse onu alabilirsin. bu saatten sonra n4 almanın bi mantığı yok.

paralel maralel 900 yerine 1050 tl'ye nexus5 var

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d821-nexus-5-siyah-cep-telefonu-fiyati,116553.html

lg turkiye garantili 111 tl card finansa parapuan hediye 1130'a falan geliyo.

http://www.n11.com/lg-d821-nexus-5-16gb-lg-turkiye-garantili-P18775397

n5 iiiki sene götürür seni

• Beyler selamlar telefonun şarjı 2 saat dayanıyor batarya değiştirdim halen aynı yurtdışından kesinlikle %100 orijinal dediğinz bir batarya linki var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim, vazgeçtim. Moto G'den kamera hariç çok memnunum, kamera sadece gündüz iyi. Böyle devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Yardımınız için teşekkür ederim, vazgeçtim. Moto G'den kamera hariç çok memnunum, kamera sadece gündüz iyi. Böyle devam edeceğim.

hocam geçecekseniz en azından nexus 5 e geçin
  • quote:

Merhaba. Moto G kullanıcısıyım, kardeşimin telefonu mefta oldu ve benim telefonu istiyor. Sizce Moto G'mi ona verip Hepsiburada'daki 900TL'lik Nexus 4'ü almaya değer mi yoksa kardeşime de moto g mi almak mantıklı olur? Saf android sevdalısıyım, 900TL vermişken kamerası iyi olsun, şarjı günümü çıkarsın isterim.

1- Sizce şuan Nexus4'e 900TL vermek mantıklı mı?
    2- 8MP'lik kamera hakkını veriyor mu?
    3- Kronik sorunu var mı?
    4- Stock ROM'da gerekli ayarları çekip ; Full wifi, whatsapp ve tarayıcı kullanımı ile 4 saat ekran süresi alabilir miyim? 3G ile aynı şekilde 3 saat ekran süresi almak mümkün mü? (Oyun oynamam.) (Moto G ile sırasıyla 5 saat ve 3.5 saat ekran süresini rahat alabiliyorum.)
    5- "Seri no" gibi alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı?
    6- Oyun oynamam, tarayıcıyı, sosyal ağları etkin kullanayım, telefonda sesli iletişimim kaliteli olsun, hızlı olsun, şarjı sabah dışarı çıkınca eve rahat getirsin istiyorum. Beni 2 yıl idare eder mi? (android L geldikten sonra duruma göre ROM işlerine girişebilirim.)

Geçişteki amacım biraz daha geniş ekrana sahip olmak, daha iyi kamera ve nexus deneyimi, kasa tasarımı ve kalitesi.

Bence alabilirsen 5 almaya bak. O zaman tam olur. Ama bütçen el vermiyorsa 4 te neden olmasın. G den üstün bir telefon.

• Bu telefon efsane.. Cok seviyorum.. Mahdi rom ve AK Kernel ile kullanıyorum.. Belki Nexus 6 için değiştiririm.. O da bataryasından ve kamrrasından dolayı.. Onun harici cok memnunum telefondan..

• Teşekkür ederim, nexus 4 artık eski bir telefon olduğu için eğer alırsam 300-400 daha koyup nexus 5 almak daha mantıklı gelmeye başladı. İstanbulbilişim'deki 1050TL'lik nexus 5 de akıl çelmiyor değil ama garantisi nasıl oluyor bir araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Beyler selamlar telefonun şarjı 2 saat dayanıyor batarya değiştirdim halen aynı yurtdışından kesinlikle %100 orijinal dediğinz bir batarya linki var mı?

hocam link bilmiyorum ama xda forumda baya bakındım orijinal batarya için, ordan bulabilirsiniz. dediklerine göre 20 doların altındaki bataryaların oem ürün olmasına imkan yok, yani 20 doların altı kesin orijinal değildir diyorlar. siz ne kadara, hangi siteden aldınız? yakın zamanda ben de değiştirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Beyler selamlar telefonun şarjı 2 saat dayanıyor batarya değiştirdim halen aynı yurtdışından kesinlikle %100 orijinal dediğinz bir batarya linki var mı?

hocam link bilmiyorum ama xda forumda baya bakındım orijinal batarya için, ordan bulabilirsiniz. dediklerine göre 20 doların altındaki bataryaların oem ürün olmasına imkan yok, yani 20 doların altı kesin orijinal değildir diyorlar. siz ne kadara, hangi siteden aldınız? yakın zamanda ben de değiştirmek istiyorum

Valla hocam ben kadıköyden aldım bana aynen şöyle dedi ''Orijinal mi bilemem ama bize orijinal olarak geliyor ama orijinal değil işte bize orijinal geliyor'' Dedi benim kafam allak bullak oldu bir paradoksa girdim tabi Aldım ama batarya aynı yine 2 saatte bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran görüntüsü nasil aliyoruz . ses kisma ve power tuşu ile aliniyordu ama guncellemeden sonra alamiyorum

• Nexus 4'e resmi olarak android L geleceği kesin mi? 18 aylık güncelleme sözü var, cihaz çıkalı 2 yıl olmuş. Düşündürüyor biraz, alırsa harika olur.

• quote:

Nexus 4'e resmi olarak android L geleceği kesin mi? 18 aylık güncelleme sözü var, cihaz çıkalı 2 yıl olmuş. Düşündürüyor biraz, alırsa harika olur.

android one programından sonra ben geleceğinne kesin gözüyle bakıyorum.Zira androdi one programında çıkan telefon özelliklerine bakarsak,ve de konferansta nexus ve google edition cihazlarda oldukları gibi güncelleme desteğinden bahseldi.Ayrıca yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş,hali hazırda googleda çalışan bazı developerlar nexus 4 lerinde android l kullanıyorlar.Bu da çalışmalar olduğunu gösterir bence.

• quote:

quote:

Nexus 4'e resmi olarak android L geleceği kesin mi? 18 aylık güncelleme sözü var, cihaz çıkalı 2 yıl olmuş. Düşündürüyor biraz, alırsa harika olur.

android one programından sonra ben geleceğinne kesin gözüyle bakıyorum.Zira androdi one programında çıkan telefon özelliklerine bakarsak,ve de konferansta nexus ve google edition cihazlarda oldukları gibi güncelleme desteğinden bahseldi.Ayrıca yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş,hali hazırda googleda çalışan bazı developerlar nexus 4 lerinde android l kullanıyorlar.Bu da çalışmalar olduğunu gösterir bence.

Alıntıları Göster
    Dış ekranımda hiç bir şey yok fakat iç ekran kırıldı gibi.Pikseller kötüleşti falan.Çözünürlük 99 liralık çin malı telefona düştü.Sanırım iç ekran değişecek.Sizce ne kadara patlar ve değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Dış ekranımda hiç bir şey yok fakat iç ekran kırıldı gibi.Pikseller kötüleşti falan.Çözünürlük 99 liralık çin malı telefona düştü.Sanırım iç ekran değişecek.Sizce ne kadara patlar ve değer mi?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar batarya performansı ve arayüz olarak en stabil rom+kernel ne önerirsiniz?
    halihazırda paranoid android 4.6 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

arkadaşlar batarya performansı ve arayüz olarak en stabil rom+kernel ne önerirsiniz?
    halihazırda paranoid android 4.6 kullanıyorum

Bende purity rom var kernel kendisinde gelen degistirmedim. Sanki digerlerine gore batarya biraz daha iyi nova launcherle gayette akici tavsiye ederim.

• quote:

DH de 180 tl full ekran
    ikinci el bölüme bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

DH de 180 tl full ekran
    ikinci el bölüme bak

Degistirme isini kendim yapamam.bir telefoncu ne kadara halleder?

Bu arada ekrani kullaniyorum,cozunurluk cok kotu arada sarilasiyor falan.İc ekran mi pert sizce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

DH de 180 tl full ekran
    ikinci el bölüme bak

Degistirme isini kendim yapamam.bir telefoncu ne kadara halleder?

Bu arada ekrani kullaniyorum,cozunurluk cok kotu arada sarilasiyor falan.İc ekran mi pert sizce?

Satan kişiyle görşmek gerek. tanıdık varsa en fazla 20 tl

• 
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.