Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dbrand'ın ürünleri kadar kaliteli değil sanırım. Arkada taraftada nexus logosu göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Hocam ikon paketiniz nedir?

Bir ekran goruntusu de benden olsun

Duvar kağıdını paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sysdope

Dbrand'ın ürünleri kadar kaliteli değil sanırım. Arkada taraftada nexus logosu göremedim

tek farkı nexus yazısı siz bilirsiniz

• Herkes ekran görüntüsü paylaşmış. Bizde paylaşalım ozaman

• onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim binary yayınlaması olmuş google tarafından.

https://developers.google.com/android/nexus/blobs-preview

Ben açıkcası umutluyum Android L gelecek bence Nexus 4'e. Nexus 7 2013 ile Nexus 4 aynı çipseti kullanıyor. Bahaneleri olamaz çipset eski diye.
  • Inque kullanıcısına yanıt
    Sen bu telefonu alırken Nexus telefonların amacı nedir filan bildiğine emin misin? 4S 7 aldı da noldu telefonun içine ettiler. Adamlar bu güncelleme ile performans artışı vaat ediyor pil artışı vaad ediyor görsel anlamda gelişmeler var adamlar daha ne versin güncellemeyle? Bence siz satın başka telefon alın iphone alın

• Inque kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi özelleştirmeler demek ki Google'ın önceliği değil. Bir de mevcut pazarın büyük kısmı telefonu sizin kurcaladiginiz kadar kurcalamiyor, iPhone eskiden bu kadar işlevsel değildi ama o hali ile çok başarılı oldu. Demek ki her şey özelleştirme değil. Ama haklısınız o yandan, Stock arayüz özelleştirme adına çok az özellik sunuyor. Bunu biraz daha geliştirmişler L ile. Fakat Stock kadar stabil çalışan bir arayüz yok, belki Sense o kadar stabil.
    Bir de zaten Android hiç sağlam temeller üzerine kurulmamış bir sistem. Sanal makina üzerinde çalışan, donanım düşmanı bir yazılım. Şimdi google biraz olsun bunu toparlamaya çalışıyor. Üreticilerin kendi arayuzlerini kisitlayacak, Markete standart getirecek diye düşünüyorum. Sadece indirdiğimiz uygulamarin iyi Optimize olması bile kullandığımız sisteme çok yararı olur. Şimdilik uzağız ama 2k Mah pil ile 10 saatlik kullanımlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 28 Haziran 2014; 19:07:44 >

• sysdope kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam.

http://wallbase.cc/wallpaper/24603
  • Arkadaşlar 4.4.4 guncellemesinden sonra telefon şarj olurken kanser ediyor beni. Yarim saatte %15 civari şarj oluyor. Daha önceden de prize takmama rağmen USB te dönüyordu hala öyle önceden takmiyordum ama sorun bu mudur ki? Bir de çoğu kişide USB te dönme olayını okudum diye hatırlıyorum nedir problem sizce çözümü var midir?

• yeni klavye daha iyi gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

yeni klavye daha iyi gibime geldi

quote:

Orijinalden alıntı: cmert

yeni klavye daha iyi gibime geldi

yeni klavye derken nasil yani nexus 4 icin 4.4.4 guncellemesiyle yeni klavye mi geldi size? Benim klavyem hala eskisi gibi bu resimdeki olmadi yani.?

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Orijinalden alıntı: furkanhocalar1

Arkadaşlar her yere yaziyorum bir şey bulamadim kendim çünkü. Bluetooth ile aldigim hic bir şey telefonuma kayitlanmiyor bluetooth dosyalarında görünüyor ama ne galeriye nede başka bir yere kayitlanmiyor. Ayrica indirdigim resimlerde oyle. Ne yapmam lazim nolur acil yardim

Hocam aslında dosyalar cihazınıza kayıtlı ama sadece farklı klasörlere kayıtlı. bluetooth dan aldığınız dosyaları galeriden bluetooth klasöründe görebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları da download klasöründe bulabilirsiniz. Es dosya Yöneticisi uygulamasını kurarak daha sonra istediğiniz klasöre taşıyabilirsiniz.

Ama bende ki sorun o değil. Kayitlaniyor ama ben onlari galeride göremiyorum. Galeride önceden bluetooth dosyalari klasörü vardi şuan o yok.ayrica şarkılarda kayitlanmiyor playe

• Gordon Gekko kullanıcısına yanıt
    başka usb kablosu takarak çözmüştüm ben. adaptör aynı kalsın ama usb kablosu farklı olsun.
  • mektek M kullanıcısına yanıt
    hayır bu android L ile gelen klavye.nette ayrıca apk dosyası olarak yayinlandi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2796129

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 29 Haziran 2014; 11:14:42 >
  • Merhaba arkadaşlar..Facebookta da Nexus 4 Kullanıcılar Kulübünden faydalanabilirsiniz..

https://www.facebook.com/Nexus4Turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 29 Haziran 2014; 16:53:57 >
  • Arkadaslar biz bexus 4 sahipleri olarak Android L guncelleme gelecek mi? Satma ihtimalim.var ama gwlecekse satmayi dusunmcem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar biz bexus 4 sahipleri olarak Android L guncelleme gelecek mi? Satma ihtimalim.var ama gwlecekse satmayi dusunmcem :)

guncellemeyi bence cok kafaya takmayin 1 gunde port,1 haftada gunluk kullanima uygun port custom romlar cikiyor zaten guncelleme geldikten sonra.

• Android L klavyeyi yüklemek isteyenler alttaki linkden indirebilirsiniz. Ben klavyeyi çok sevdim kendi klavyesinde sorunlar yaşıyordum yazarken bu daha iyi olmuş.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.shenye.android.inputmethod.latin
  • Yeni klavye tasarım olarak daha iyi ama şuan ne düzeltme ne de tahmin yapabiliyor. Gerçi eskiden de pek yapamıyordu
    Ayrıca farklı renk seçenekleri koysalar keşke.

• Hocam %100 olmasa da geleceğine inanıyorum ben.Binarylerin yayınlanması ve google'ın güncelleme politikası beni umutlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suns -- 30 Haziran 2014; 20:55:46 >
  • 
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.