Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kernel flashlarken hiç bir şey yapmadan direkt flashliyorum bir sorun yok. Ama farklı romlar arasında geçiş yaparsam önce bütün wipe ları yapıp ondan sonra yüklüyorum. Factory reset dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben su an Mahdi rom ve kendi Exp kernelini kullanıyorum. Memnunum özellikle imersive modu hoş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Kitkat temasına uyumlu güzel sade hava durumu widgeti önerebilir misiniz arkadaşlar..

Transparent weather clock tavsiye edebilirim
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amon35 kullanıcısına yanıt
    ne güzel ekran öyle^^ neler kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Ben su an Mahdi rom ve kendi Exp kernelini kullanıyorum. Memnunum özellikle imersive modu hoş oldu.

Hocam şarjı nasıl bana şarj performansı güzel bir rom önerebilir misiniz tabi performansta iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Galaxy nexusta da kullanıyordum, Nexus 4 te de kullanıyorum ak Kernel.
    diğer dt2w kernellerde ekranın herhangi bir yerine çift tıklayınca açılıyor ama bu herzaman iyi değil genelde cebe sorarken çıkarırken felan yanlışlıkla tıklıyorum açılıyor.
    Ama bu kernelde sadece ekranın orta bölgesine tıklayınca açılıyor işte bu hazzı anlayamazsınız
    Synapse ve trickster birlikte kullanıyorum benim cpu faster old için cpu voltajı - 100mv yapıyorum. GPU max 320ghz, ve gerekli olmadığında max core 2 yapıyorum. Zaten üst düzey oyun oynamadığım zaman 1.5ghz 2cekirdek ve 320mhz gpu her şeye rahat yetiyor daha az ısınma ve uzun batarya da cabası
    http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-ak-t2473454

Şuan hell-score b45 kk kullanıyorum. Benchmark 21 bin küsür verdi. Note 2 ve Xperia Z'yi geçti. Şarj süreside iyi. Fakat senin kernel'ini de deneyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Galaxy nexusta da kullanıyordum, Nexus 4 te de kullanıyorum ak Kernel.
    diğer dt2w kernellerde ekranın herhangi bir yerine çift tıklayınca açılıyor ama bu herzaman iyi değil genelde cebe sorarken çıkarırken felan yanlışlıkla tıklıyorum açılıyor.
    Ama bu kernelde sadece ekranın orta bölgesine tıklayınca açılıyor işte bu hazzı anlayamazsınız
    Synapse ve trickster birlikte kullanıyorum benim cpu faster old için cpu voltajı - 100mv yapıyorum. GPU max 320ghz, ve gerekli olmadığında max core 2 yapıyorum. Zaten üst düzey oyun oynamadığım zaman 1.5ghz 2cekirdek ve 320mhz gpu her şeye rahat yetiyor daha az ısınma ve uzun batarya da cabası
    http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-ak-t2473454

Şuan hell-score b45 kk kullanıyorum. Benchmark 21 bin küsür verdi. Note 2 ve Xperia Z'yi geçti. Şarj süreside iyi. Fakat senin kernel'ini de deneyeceğim :)

Alıntıları Göster
    Beyler telefonu pcye bağlıyorum ama depolamayı görmüyor ne yapmam gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

ne güzel ekran öyle^^ neler kullanıyorsun ?

Kit kat launcher (tavsiye ederim)
    Transparent weather clock widget
    Pristine icon pack

• Șarjda bir sıkıntı yok. Şu An ekran 2 saattir açık, Candy Crush ve minigore 2 oyunu oynandi, oyunlar toplam 45 dakika, kalan pil 49

• quote:

Șarjda bir sıkıntı yok. Şu An ekran 2 saattir açık, Candy Crush ve minigore 2 oyunu oynandi, oyunlar toplam 45 dakika, kalan pil 49

Ben 2 saat film izledim wifi ile %60 kaldı normal bir değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fitmans

quote:

Șarjda bir sıkıntı yok. Şu An ekran 2 saattir açık, Candy Crush ve minigore 2 oyunu oynandi, oyunlar toplam 45 dakika, kalan pil 49

Ben 2 saat film izledim wifi ile %60 kaldı normal bir değer mi

Alıntıları Göster
    uzun bi aradan sonra tekrar ben.
    telefondan memnunum .Kamera haricinde sıkıntım olmuyor selfie çekerken snapchat atarken ön kameranın kötülüğü beni uyuz ediyor.

Herneyse önemli sorunum var oda: Son 1 aydır telefon arada bi kapanıyor.Sanıyorumki çok yükleniyorum bi anda foto çeki snapchat atarken telefon kapanıp açılıyor filan çok hızlı kullanırım telefonu.
    Sorunu ne olabilir ? internette bu sorunu yaşayanlar var. Pil de sorun yok yeni değişti serviste.Orjinal sarj cihazıda.

Bu kapanma sorunu neden ? sorun yaratırmı ilerde? neler yapayım?

• Normal bence

• amon35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Eyvallah
    Merhaba arkadaşlar, KitKat'lı stabil bir rom ve birlikte kullandığınız, pil performansı ideal olan bir kernel önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Merhaba arkadaşlar, KitKat'lı stabil bir rom ve birlikte kullandığınız, pil performansı ideal olan bir kernel önerebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefona CM mod 11 yükledim sonra OCCAM Kot49h geri attım ama Google play store'ye girmiyor ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

Arkadaşlar cm11 yüklü telefonda. Kullanabileceğim, şarj süresi uzun olan bir kernel varmı acaba ? Hangisini tavsiye edersiniz ? Birde kernel linkini atarsanız sevinirim.

Bende cm11 kullandim uzun sure ama sarj performansi cok kotu paranoidandroid + hells-core kullan 4 saat ekran suresi alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 22 Nisan 2014; 12:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

nexus 4 alınırmı szice beyler bütçem buna yetiyor yani kısaca yorum yapın başka telefon önermeyin

Kısaca alınır

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim cihazı şarja taktığımda baya bi ısınıyor birde kullanınca ekranda nohut büyüklüğünde sarı lekeler beliriyor. ekranın alt kısmında bariz belli oluyolar ve baya çoklar. Şarjı desen hiç gitmiyor wifi falan tümden kapalı 1 günü çıkarmıyor. Hatta gece %50 ile teli kenara bırakıyorum sabaha ya bitmiş oluyor yada %10 falan anca kalıyor. Discovery kullanırken bekleme modunda şarj kaybı minimum düzeyde olurdu bunda ise su gibi gidiyor. Bu sorunlarla garantiye yollasam sonuç ne olur sizce benzer problemlerle karşılaşan varmı ?

• BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlarla beklemeniz hata. Hemen gönderin servise

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

Bu sorunlarla beklemeniz hata. Hemen gönderin servise
    İstanbul bilişimle konuştum garantisi biziz falan dedi. Kvk genpa vs değilmiş. Onlara götürmem gerekiyormuş. Nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum. Bu firmaya cihaz yollayan varmı acaba ? değişim falan talep etsem dikkate alırlarmıki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

İstanbul bilişimle konuştum garantisi biziz falan dedi. Kvk genpa vs değilmiş. Onlara götürmem gerekiyormuş. Nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum. Bu firmaya cihaz yollayan varmı acaba ? değişim falan talep etsem dikkate alırlarmıki ?
    Arkadşalar yokmu cevap vericek play store girmiyorum birde aranızda camera uygulaması kullana nvarmı yahu benim arka kamera çok kötü yahu 8mp falan çekmiyor kardşeimde galaxy wonder var 1000 kat daha iyi çekiyor yok böyle bir rezalet :/ yokmudur bir çaresi
  • 
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.