Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar boyle bi uygulama guncellemesi geldi ilk kez goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

Nexus 4'te sanırım ivmeölçerin özelliğinden kaynaklı olarak telefon elimdeyken telefonun dengesindeki değişikliğe bağlı olarak kimi zaman ekran döndürme sesini çıkarıyor.
    Ekran döndürmeyi kapatsam da ekranı döndürmese bile bu sesi çıkarabiliyor. Sorun bu özelliğinden kaynaklı ise nereden kapatabileceğimi bilen biri yardımcı olabilir mi? Netten araştırdım ama bir sonuç bulamadım, yardımcı olan olursa sevinirim, teşekkürler.
  • Arkadaşlar google kamera su an itibari ile güncellendi kamera uygulaması tamamen değişti harika olmuş yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

Arkadaşlar google kamera su an itibari ile güncellendi kamera uygulaması tamamen değişti harika olmuş yaaaa

aynen ben de yeni gordum
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera

• quote:

Arkadaşlar google kamera su an itibari ile güncellendi kamera uygulaması tamamen değişti harika olmuş yaaaa

Benim mi duydular naptılar inşallah performans da artmıştır

Ayarlar nerde kameranın? Bir ayarlar buldum da bu sahne modu, +1 +2 vs. Diye ayarladığımız ayar felan yok heralde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 16 Nisan 2014; 21:52:51 >

• Güzel olmuş kamera.

• Evet güzel olmuş ama tam.ekran olsun isterdim sağ tarafta kamera sekli duruyor ve ilk yüklediğimde guncelledgmde yani actm videoya geçerken bi cikirt çekti sesi geldi dondu yeniden acildi duzeldi

• Arkadaşlar bi kaç gündür wifide sorun yaşıyorum kapsama alani dişinda diyor evde olduğum halde wifi de evde yanimda Baglanmiyor kapatıp acinca geliyor neden boyle okuyor KitKat yüklü

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Ayarlar nerde kameranın? Bir ayarlar buldum da bu sahne modu, +1 +2 vs. Diye ayarladığımız ayar felan yok heralde artık

abartmaya gerek yok ^^ kamera simgesi çok çok fazla yer kaplıyor

• Kamera güncellenmesi henüz gelmedi fikri veya bilgisi olan varmı dostlar

-Google play de uygulamalarım --> tümü ---> aşağıya doğru inerken google kamerayı buldum ve güncelle dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnakeMannn -- 17 Nisan 2014; 10:55:41 >
  • Bir arkadaşım ekranını kırmış servis 450 tl istiyordu yanılmıyor isem daha ucuza yaptırabileceğimiz bir yer varmı acaba, daha önce başından böyle olay geçen arkadaşlar bilgi verir ise sevinirim.
  • Stock rom ile franco kernel kullanıyorum wifi ile ortalama 2,5 saat ekran ömrü alıyorum. Aşırı ısınma cabası. Arka plan uygulamaları çok az sayıda. Niye böyle bu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

aynen ben de yeni gordum
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera

Normalde kendi menüsünde hızlıca vga dan 8mp' e kadar çok çabuk ulaşırdık. Şimdi ise 1 3 8 var,

Özellikle sosyal forumlara foto yüklerken kötü oldu.

10 larca özellik S4 ile gelmişken 1 yıl önce Google yeterli özeni göstermiyor.

Nexus4 kamera konusunda cihaza özel yazılım güncellemesi ihtiyacı var.

• alanın yarısını kamera butonu kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Modlar arası geçiş yapılan yerden ayarlara girin. Gelişmiş Ayarlar kısmından Manuel Pozlama'yı açık konumuna getirin.

• arda_xl kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam

Pek değişillik yok gibi kamerada. Hatta daha kötü olmuş şu kamera simgesi ekrabın yar yarisini kapliyor nerdeyse

• nexus 4 hangi firmanın garantisi altındadır ? sorgulama nerden yapabilirim ?
  • Mrb arkadaşlar şuan görünen güncelleme 4.2.2 sitede gordum indirdim 4.3 jelly bean görünüyor güncelleme yapiyom indirildi diyor gene ekranda kaldi kamera ikonu yok ön kamera calisiyor arka calismiyor eski güncele nasil dönebilirim fabrika ayarlarina donduruyom gene kaliyor yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01egecan01 -- 18 Nisan 2014; 16:03:13 >

• Aşağıdaki xposed modülü ile bütün programlar anasayfa gibi (üst panel ve alt panel şeffaf) oluyor.
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2692671&d=1397763836
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Bir arkadaşım ekranını kırmış servis 450 tl istiyordu yanılmıyor isem daha ucuza yaptırabileceğimiz bir yer varmı acaba, daha önce başından böyle olay geçen arkadaşlar bilgi verir ise sevinirim.

http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Frame-Assembly-For-LG-E960-Nexus-4-/281222004529?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item417a233f31

bunu alın kendiniz yapabilirsiniz youtubeda videoları var kolay bir iş
    1 haftada geliyor 140 Tl ye

kendiniz yapamazsanızda telefoncuya verin lcdyi yine ucuza kapatırsınız

• 
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.