Şimdi Ara

PES 2013 Nasıl Frikik Atılır Nasıl Ölü Yaprak Vuruşu Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=QZNGnriWoYU

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013'te Ölü Yaprak Vuruşu Nasıl Yapılır

Giriş

PES 2013'te ölü yaprak vuruşu yapmak, rakip defansı atlatmak ve güçlü bir şut çekmek için etkili bir tekniktir. Bu vuruş, doğru zamanlama ve teknikle ustalaşabileceğiniz özel bir vuruş türüdür.

Adımlar

1. Serbest vuruş pozisyonu alın: Topa yerleştiğinizde, hedefinizin sol veya sağ üst köşesini hedefleyerek vuruş açısını belirleyin.
    2. Joypad'ı ayarlayın: Topa vurmak için güç çubuğunu %75-85 arasında doldurun.
    3. Vuruş yönünü ayarlayın: Joypad'i hedef köşenize doğru itin ve basılı tutun.
    4. "Özel Vuruş" düğmesine basın: "Özel Vuruş" düğmesi olarak ayarlanan düğmeye basın ve joypad'i yukarı doğru çekin.
    5. Topa vurun: Top ayağınızdan ayrılırken joypad'i bırakın.

İpuçları

• Ölü yaprak vuruşları, en iyi şekilde topa yakınken yapılır.
    • Vuruş açınızı önceden belirleyin ve topa doğru hareketi yaparken konsantre olun.
    • Güç çubuğunu aşırı doldurmayın, aksi takdirde top hedefi ıskalayacaktır.
    • Alıştırma önemlidir, bu nedenle bu vuruşu mükemmelleştirmek için antrenman modunda bolca çalışın.

Önemli Notlar

• Ölü yaprak vuruşu, PES 2013'te "özel vuruş" olarak sınıflandırılır.
    • Bu vuruşu yapmak için "özel vuruş" düğmesinin hangi tuşa atandığını kontrol edin.
    • Oyuncu yetenekleri ve vuruş pozisyonu, ölü yaprak vuruşlarının etkinliğini etkileyebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzledim ama bir şey anlamadım, açıklayabilir misiniz tam olarak nasıl yapılır, gerçekten işe yarar mı?
    O kadar online oynadım hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

İzledim ama bir şey anlamadım, açıklayabilir misiniz tam olarak nasıl yapılır, gerçekten işe yarar mı?

Tam Şutu Çektikden Sonra Aşağıdaki Bölüm Doldukdan Sonra...
    Adam Topa Dogru Yoneldıgınde Top Ayaga Temas Ettiği Anda Anlık Milimetrik Olarak
    Tekrar ''KARE '' Sut '' a basıyoruz böylelikle Topa 2. Bir Faso Vermiş Oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

İzledim ama bir şey anlamadım, açıklayabilir misiniz tam olarak nasıl yapılır, gerçekten işe yarar mı?

biraz reflex birazda şans işi hocam tam topa vuracağı sırada bi kez daha bazmanız gerekir şuta ancak çoğu zaman denk gelmez iyi ayarlamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O nasıl bir gol
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.