Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 - Uygulama, Oyun paylaşım bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir başlığa ihtiyaç vardı sanırım arkadaşlar. Market yeni, her şeyi bulmak zor. Herkes keşfettiği güzel programları oyunları burada paylaşabilir güzel bir biçimde. Kısa bir açıklama da eklerseniz sevinirim.

Benim en son keşfettiğim app PC Remote. Telefonu mause ya da klavye olarak kullanabiliyorsunuz.

PC Remote

Başka kullandığım program yok açıkçası. Bir kaç oyun söyliyim güzel.

Contre Jour. Cut the Robe tarzı bir oyun. Çok eğlenceli trialinde 20 bölüm var.

Contre Jour

Gravity Guy. Bu da eğlenceli bir oyun. Trooper tarzı bir heriften kaçıyorsunuz. Malesef 2 bölüm var sadece trialde.

Gravity Guy

Brain cube Reloaded. Bir tür puzzle oyunu.

Brain Cube Reloaded

Ragdoll Run. Bu da bir tür koşu oyunu. Tavsiye ederim. :)

Ragdoll Run

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 14 Aralık 2012; 20:48:51 >

Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Böyle bir başlığa ihtiyaç vardı sanırım arkadaşlar. Market yeni, her şeyi bulmak zor. Herkes keşfettiği güzel programları oyunları burada paylaşabilir güzel bir biçimde. Kısa bir açıklama da eklerseniz sevinirim.

Benim en son keşfettiğim app PC Remote. Telefonu mause ya da klavye olarak kullanabiliyorsunuz.

PC Remote

Başka kullandığım program yok açıkçası. Bir kaç oyun söyliyim güzel.

Contre Jour. Cut the Robe tarzı bir oyun. Çok eğlenceli trialinde 20 bölüm var.

Contre Jour

Gravity Guy. Bu da eğlenceli bir oyun. Trooper tarzı bir heriften kaçıyorsunuz. Malesef 2 bölüm var sadece trialde.

Gravity Guy

Brain cube Reloaded. Bir tür puzzle oyunu.

Brain Cube Reloaded

Ragdoll Run. Bu da bir tür koşu oyunu. Tavsiye ederim. :)

Ragdoll Run

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Hocam çok teşekkürler böyle bir konuya ihtiyaç vardı güncel tutalım hep birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yumulun arkadaşlar Gun Bros Xbox Live oyunu :)

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gun-bros/bb7f0b34-d2d5-4158-98a1-d78b065612f1

Türkiye Markette yok yanlız.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Yumulun arkadaşlar Gun Bros Xbox Live oyunu :)

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gun-bros/bb7f0b34-d2d5-4158-98a1-d78b065612f1

Türkiye Markette yok yanlız.

Nasıl indireceğim bu oyunu Tr.de?

Filim Online Plus-Çok güzel filimlerin bulunduğu bir uygulama,hiç takılmadan rahatça izleniyor.Ancak ingilizce,alt yazı falan yok.
    Photobeamer-Telefonunuzdaki resimleri herhangi bir internete bağlı ekrandan direk olarak izlettirmeye yarıyor.süper.
    Peregrine-twitter uygulamasına en iyi alternatif.üstündekinden çok daha iyi.
    Tuneln Radıo-Yerli radyo ihtiyacını tamamem karşılıyor
    Tube Pro-mükemmel bir video uygulaması.aynı zamanda download imkanı da var.HD videolar müthiş.
    35mm-vizyona giren filimler ve görüntüleri
    Translator-Kullandıkça insanın ağzını açık bırakan microsoft bing servisinin hazırladığı çeviri programı,kameradan direk çeviri yapıyor.çince dahil

Ben aklıma ilk gelenleri yazdım,store gelişmemiş olsa da hatırı sayılır çok iyi uygulamaları bulmak mümkün,zamanla çok daha iyi olacaktır.mesela bu sabah baktığımda nöbetçi eczanelerde store daki yerini almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 15 Aralık 2012; 8:22:18 >

• büyük bir eksiklik giderildi whatssupp yayında.hayırlı olsun .....................

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

büyük bir eksiklik giderildi whatssupp yayında.hayırlı olsun .....................

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

Hocam ellerine saglik buyuk dertten kurtulduk. Fakat windows un Turkiyeye tam destek vermemesi buyuk bir kitleyi eliyor.. Umarim boyle hatalar tekrarlanmaz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68537872/tm.htm

Daha önce açtığım konudan devam edebiliriz Konu wp8 bölümüne taşındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

büyük bir eksiklik giderildi whatssupp yayında.hayırlı olsun .....................

Bende yok...
  • Arkadaslar Facebook' u nasil Türkçe yapariz ? Bilen var mi?

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dizapp/9fbb936b-9b02-4891-8c2b-a0f0a3330640

Orijinalden alıntı: bilgin2006

Temle run bu oyunu bulamıyorum markete ???????

Temle run diye aratirsaniz bulamazsiniz.

Hos temple run diye aratirsaniz da bulamazsiniz cunku yok markette.

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: bilgin2006

Temle run bu oyunu bulamıyorum markete ???????

Temle run diye aratirsaniz bulamazsiniz.

Hos temple run diye aratirsaniz da bulamazsiniz cunku yok markette.

• HORT
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.