Şimdi Ara

MSI GTX 670 Power Edition Twin Frozr IV 2 GB İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

@bz9ai

Eger fan devri autoda olursa ilk kartın sıcaklıgı 12 13 derece civarında fark var ama yükseltince fan devrini fazla bir fark kalmıyor.

teşekkür ederim hocam

ayrıca birşey daha soracaktım, kartın soğutucusunu sökünce garanti dışı kalıyor mu, bu konu hakkında fikrin var mı?

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

Müthiş bir inceleme olmuş, hatta donanımhaber'deki en güzel kullanıcı incelemesi olmuş diyebilirim. emeğine, ellerine sağlık. bir sorum olacak, GTX670 yeterli mi şu an için sana göre? GTX680 düşünüyor musun?

Kişinin ihtiyaçlarına baglı bir durum biraz bu terfi meselesi.Eger ben 1080p de oynarım arada kasan oyun geldimi köşe yumuşatma,msaa vs kısarım diyorsanız yaptıgınız masrafa degmez.Ama dersenizki ben takıntılı adamım 1440p oynarım 120 fps isterim en aşşagı o zaman sli bile yetmiyor.Tabi oyun yönüde var bunun hitman far cry özürlü oyunlar var 670 sli da bile tüm ayarlar full 60 fps oynanmıyor.

@bz9ai

Teknik servise ve sizin titizliginize baglı bir durum bu.Ben çizgiye 4 tane kart gönderdim sogutucusu degiştirilmiş bir sorun olmadı ama başka bir servis anlarsa sorun çıkartabilir

@sakiri

Güzel sonuçlar, benimde aklımda olan bir karttı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

Müthiş bir inceleme olmuş, hatta donanımhaber'deki en güzel kullanıcı incelemesi olmuş diyebilirim. emeğine, ellerine sağlık. bir sorum olacak, GTX670 yeterli mi şu an için sana göre? GTX680 düşünüyor musun?

Kişinin ihtiyaçlarına baglı bir durum biraz bu terfi meselesi.Eger ben 1080p de oynarım arada kasan oyun geldimi köşe yumuşatma,msaa vs kısarım diyorsanız yaptıgınız masrafa degmez.Ama dersenizki ben takıntılı adamım 1440p oynarım 120 fps isterim en aşşagı o zaman sli bile yetmiyor.Tabi oyun yönüde var bunun hitman far cry özürlü oyunlar var 670 sli da bile tüm ayarlar full 60 fps oynanmıyor.

@bz9ai

Teknik servise ve sizin titizliginize baglı bir durum bu.Ben çizgiye 4 tane kart gönderdim sogutucusu degiştirilmiş bir sorun olmadı ama başka bir servis anlarsa sorun çıkartabilir

@sakiri

Güzel sonuçlar, benimde aklımda olan bir karttı

Tesekkür ederim.
    Siz islemciye 5 ghzde manuel olarak ne kadar voltaj veriyorsunuz. Anakartlarimiz ayni o yüzden ilgimi çekti.
    PC:intel Core i7 10700K Noctua NH-D15 Black., Asus Rog Strix Z490 E Gaming 16gb ddr4 3600, Ssd 256 gb850evo , Hardisk 4TB, MSI RTX 4070Ti Gaming X Trio 12gb. Aoc agon pro ag274QXM 2k 170hz monitör. Sinema Sistemi: Pioneer vsx 831, Harmankardon HKTS 1 5 16, Nvidia Shield 16 gb Android Tv 2TB WD element, Panasonic TX-50DXX789 Tv, Telefonlar: Samsung S24 ultra, S21 Ultra, S9 edge plus, S9, S7, Kameralar :Canon Eos 650D, Canon HF 200
    Audi A6 45 TDI Quattro 2021

• sli da bf3 de cpu kullanımı nasıl % olarak?

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

sli da bf3 de cpu kullanımı nasıl % olarak?

%80 civarlarında geziyor.

2500K 5.0 GHZ

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    47939, 365932, 68, 201, 131.005

2500K 4.5 GHZ

48709, 378006, 53, 201, 128.858

2500K 4.0 GHZ

46210, 376415, 71, 201, 122.763

2500K 3.5 GHZ
    43346, 374917, 63, 201, 115.615

@sakiri sorun çıkarmasın diye 1.46 verdim ama normalde 1.43 de sorunsuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

..

Emrecim bu inceleme sanki biraz gecikti gibi ama tek kelime mükemmel olmuş. ellerin dert görmesin.

Bu kartı ilk alıp kullananlardan biri olarak gelmesini beklediğim ve hali hazırda kullandığım için bir kez daha memnun oldum..
    Kartın ses seviyesi o kadar da rahatsız edici düzeyde değil bana göre. %50-60 seviyesine kadar kabul edilebilir.
    %70 ve üzeri ise fanların 80mm olmasından dolayı haliyle biraz sese maruz bırakıyor. oda sorun değil.
    Sıcaklık seviyeleri ise oldukça iyi. şuana kadar en yüksek OC yapılmış haliyle bile 67 dereceyi geçmedi.

VGA konusunda her zaman MSI tercih etme sebeplerimden biri de TF soğutması.
    Soğutmanın en güzel özelliklerinin başında toz tutmayan yapısı geliyor ki hassas olduğum bir konu.
    iş yoğunluğum ve vakitsizliğimden dolayı yaklaşık 2,5 aydır kasanın kapağını dahi açamamıştım.
    bir yoğun tozlanma kasa içinin her yanını sarmıştı. 4 gün önce yaptığım teziklik sonrası farkettim.
    Ekran kartına baktığımda ise tozdan en ufak eser yoktu.. kart ilk günkü gibi tertemiz.

kartın yüksek OC değerlerinde stabilesi için MSI AF nin 2.2.3 sürümünü yükle birde
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

..

Emrecim bu inceleme sanki biraz gecikti gibi ama tek kelime mükemmel olmuş. ellerin dert görmesin.

Bu kartı ilk alıp kullananlardan biri olarak gelmesini beklediğim ve hali hazırda kullandığım için bir kez daha memnun oldum..
    Kartın ses seviyesi o kadar da rahatsız edici düzeyde değil bana göre. %50-60 seviyesine kadar kabul edilebilir.
    %70 ve üzeri ise fanların 80mm olmasından dolayı haliyle biraz sese maruz bırakıyor. oda sorun değil.
    Sıcaklık seviyeleri ise oldukça iyi. şuana kadar en yüksek OC yapılmış haliyle bile 67 dereceyi geçmedi.

VGA konusunda her zaman MSI tercih etme sebeplerimden biri de TF soğutması.
    Soğutmanın en güzel özelliklerinin başında toz tutmayan yapısı geliyor ki hassas olduğum bir konu.
    iş yoğunluğum ve vakitsizliğimden dolayı yaklaşık 2,5 aydır kasanın kapağını dahi açamamıştım.
    bir yoğun tozlanma kasa içinin her yanını sarmıştı. 4 gün önce yaptığım teziklik sonrası farkettim.
    Ekran kartına baktığımda ise tozdan en ufak eser yoktu.. kart ilk günkü gibi tertemiz.

kartın yüksek OC değerlerinde stabilesi için MSI AF nin 2.2.3 sürümünü yükle birde

sihirli eller..

• Testler çok kapsamlı olmuş ama masa üstü resmini değiştirirsen kartların sıcaklığı 15 derece kadar düşebilir, Nina Agdal ısıtmıştır kartları

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

sihirli eller..

Kardeşim benim Eksik olma Hakkını yiyemem.
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

sihirli eller..

Kardeşim benim Eksik olma Hakkını yiyemem.

• amd 8320 4.2 ghz + windforce 670 ile

bende oc ile x score 3560 civarı

1250 mhz de gpu daha fazla gitmiyor

puan farklarına bakıyorum sanırım işlemci kaynaklı yoksa sizdeki testlerde graphic score 3500 lerde

ekran kartını daha fazla kastırmak bana manasız geldi

@Ahm3tt bendeki windforce 1380 e kadar sorunsuz çalışıyor ama tabi günlük 1200-1250 civarını geçmem.

.Hitman sonuçlarını son update ile tekrar güncelledim ve bir kaç oyunun daha scaling tablosu güncellendi.

not: arka plan güzel

Ama ikisi arasında kesin bir fark yok.Fanların ses seviyeleri aynı,sogutma performanslarıda öyle.WF3 de 1375 Mhz de sorunsuz benchmark alyordum ma twin frozr 1320 filandı en son ondan sonra sapıtıyordu.Twin Frozr bir kötü yanı memorylerinin bazıları pcb nin arkasında ve sogutma mevcut degil.Ondan kasa içi hava sirkülasyonu iyi degilse ısınabilir.

Fiyatına bakar yani.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.