Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
163.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaya77

quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_deniz

Önce Traineri çalıştırdım sonra oyunu dedğin gibi load etmeden 1den 6'ya kadar hepsine bastım.Bu gazla daldım haydutların ortasına 2 saniye sonra cesedimi kuşbakışı seyrettirdiler.Anlayacağınız gene olmadı
    oyunun sürümü ile trainer'in sürümü farklıdır belkide, oyunu patchlediysen senin verdiğin resimdekini değil benim resimdeki traineri indirmen lazım.

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: kaya77

oyunun sürümü ile trainer'in sürümü farklıdır belkide, oyunu patchlediysen senin verdiğin resimdekini değil benim resimdeki traineri indirmen lazım.

Bak bu olabilir işte ben biraz daha kurcalayayım biraz ilgilendiğin için saol kaptan

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Bak bu olabilir işte ben biraz daha kurcalayayım biraz ilgilendiğin için saol kaptan

Alıntıları Göster
    oyundan başlarda sıkılan arkadaşlar sakın bırakmasın bende sıkılmıştım ama sonradan süper oluyor ya gerçekten konu farklı ve o terkedilmiş mekanlar labler özellikle çok ii atmosfer var oralarda oyun sonradan güzele dönüyor galiba geleceğin oyun tanımı bu oldu fps den sonra böle oyunlardan yakında çok görebiliriz buna benzer deus ex vardı onu oynayamamıştım sistem yetmemişti o zaman.

• quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi lab-16 yı trainer yardımı ile bitirim ve çıkşa yöneleceğim fakat; o indiğim yüksek merdivenleri nasıl tırmanacağım;asansörü aşağı mı çağıracağım;nasıl???

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Şimdi lab-16 yı trainer yardımı ile bitirim ve çıkşa yöneleceğim fakat; o indiğim yüksek merdivenleri nasıl tırmanacağım;asansörü aşağı mı çağıracağım;nasıl???

Alıntıları Göster
    Oyunun sonu farklı farklı bitiyor diyorlar.5 adet varmış ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 12 Nisan 2007; 23:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geppettous

Oyunun sonu farklı farklı bitiyor diyorlar.5 adet varmış ....

Alıntıları Göster
    Geppettous, bence hemen oyunun sonuyla ilgili kısmı sil, çünkü oyunu hala bitirmemiş arkadaşlar var. Oyunun 8 farklı sonu olduğu söyleniyor, aslında bu konuyu yeni bir başlık açıp orada tartışsak daha doğru olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Geppettous, bence hemen oyunun sonuyla ilgili kısmı sil, çünkü oyunu hala bitirmemiş arkadaşlar var. Oyunun 8 farklı sonu olduğu söyleniyor, aslında bu konuyu yeni bir başlık açıp orada tartışsak daha doğru olacak.

Alıntıları Göster
    Gepetteus dostum;oyunun sonunu söyleyeceğine ban şu lab 16 dan nasıl çıkacağımı söylesen
  • quote:

Gepetteus dostum;oyunun sonunu söyleyeceğine ban şu lab 16 dan nasıl çıkacağımı söylesen

Alıntıları Göster
    http://dosyam.net/?id=mgf71c

Benim kullandığım trainer işe yarıyor Trainerı stalkerin kurulu olduğu dosyanın içine at (EXE olduğu yer)

• quote:

Orijinalden alıntı: lpark

quote:

Kolay gelsin Beyler şu resimdekinden başka bulabileceğim bi tranier var mı bu oyuun bu işe yaramıyo yaw

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

yaw su ekranda kullandığın D.kağıdı güzelmiş bana upload etsene ..hatta elinde ne kadar D.kağıdı warsa bana yollarmısın...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

Kolay gelsin Beyler şu resimdekinden başka bulabileceğim bi tranier var mı bu oyuun bu işe yaramıyo yaw

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

yaw su ekranda kullandığın D.kağıdı güzelmiş bana upload etsene ..hatta elinde ne kadar D.kağıdı warsa bana yollarmısın...

ya bu duvarkağıdı gerçekten çok güzel banada gönderirmisiniz rica etsem, hatta böyle güzel başka duvarkağıtların varsa onlarıda . şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Aslında hiç zorluğu yok bulmuşsundur diye yazmadım,yerdeki adamı aradıktan sonra (ghost) dökümanı alınca yazı çıkıyor gizli bir tünel var diye.Orda sağlı sollu odacıklara bak delikler var içeri atla tekrar deliğe yönlen save ve alt tüneldesin ordan bataklığa ulaşacaksın aman dikkat içeride yaratıklar var.
    Yazdığım oyunun sonu gibi görünsede asıl son değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 12 Nisan 2007; 13:47:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geppettous

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Aslında hiç zorluğu yok bulmuşsundur diye yazmadım,yerdeki adamı aradıktan sonra (ghost) dökümanı alınca yazı çıkıyor gizli bir tünel var diye.Orda sağlı sollu odacıklara bak delikler var içeri atla tekrar deliğe yönlen save ve alt tüneldesin ordan bataklığa ulaşacaksın aman dikkat içeride yaratıklar var.
    Yazdığım oyunun sonu gibi görünsede asıl son değil.

Alıntıları Göster
    YAaw gepetteus dostum ben de görev okunu takip etim beni geldiğim yere yani o indiğim ve asla yetişemeyeceğim aralıklı merdivenlere yöneltti;yani geldiğimiz yerden değil de o dökümanı aldığımız yerden bir yerden mi gidiyoruz???

• quote:

YAaw gepetteus dostum ben de görev okunu takip etim beni geldiğim yere yani o indiğim ve asla yetişemeyeceğim aralıklı merdivenlere yöneltti;yani geldiğimiz yerden değil de o dökümanı aldığımız yerden bir yerden mi gidiyoruz???

Alıntıları Göster
    birakin trainer ı mrainer i arkadaslar hilesiz oynayin ya su oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

birakin trainer ı mrainer i arkadaslar hilesiz oynayin ya su oyunları

Alıntıları Göster
    bu trainerde keylogger var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bart1969

bu trainerde keylogger var.

Alıntıları Göster
    Duvar kağıdına hayran olan arkadaşlar linki veriyorum aşğıda güle güle kullanın

http://shiftdelete.net/site/content/view/1405/1/

• quote:

Duvar kağıdına hayran olan arkadaşlar linki veriyorum aşğıda güle güle kullanın

http://shiftdelete.net/site/content/view/1405/1/

Alıntıları Göster
    oyun updateli olduğu halde alakasız yerlerde oyundan atıyor.hata mesajı felan da vermiyor.sizde de oluyor mu böyle şeyler?

• quote:

oyun updateli olduğu halde alakasız yerlerde oyundan atıyor.hata mesajı felan da vermiyor.sizde de oluyor mu böyle şeyler?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlara silahları nasıl modifiye ediyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll_FEAR

Arkadaşlara silahları nasıl modifiye ediyoruz ?

Alıntıları Göster
    Genelde silahlar hazır modifiye edilmiş oluyor (seri ateş etme modu gibi) ancak benim tek bulabildiğim bir silahtaki dürbünü sağ tıkadığımda açılan menüdeki komutu çalıştırıyorum ve dürbün ayrı bir eşya olarak inventory'de (sırt çantasında) yerini alıyor, sonra onu istediğim tüfeğin üzerine sürüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Genelde silahlar hazır modifiye edilmiş oluyor (seri ateş etme modu gibi) ancak benim tek bulabildiğim bir silahtaki dürbünü sağ tıkadığımda açılan menüdeki komutu çalıştırıyorum ve dürbün ayrı bir eşya olarak inventory'de (sırt çantasında) yerini alıyor, sonra onu istediğim tüfeğin üzerine sürüklüyorum.

Alıntıları Göster
    Bazı tüfeklerde susturucuda oluyor ek olarak modifye edilmiş fakat onu sökemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll_FEAR

Bazı tüfeklerde susturucuda oluyor ek olarak modifye edilmiş fakat onu sökemiyorum?

Alıntıları Göster
    Beyler bildiğiniz gibi geforce 6 ve 7 serisinde anti aliasing ile hdr aynı anda olmuyor
    bu oyundada object lighting ile anti aliasing oluyormu aynı anda full dynamic de olmuyor büyük bir ihtimal araştıran bileniniz varmı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bart1969

eski sayfalara dönüp baktım.çözüm yok galiba.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ya bendede yapıyordu 1 dk sonra atıyordu ama ben ilaç yapmadan oynuyorum oyunu şimdi bir problem yok

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.