Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fear oyununa yeni başlamıştım, oynayanlara sorum; bu oyun fps oyunları arasında farklılık ve sürükleyicilik açısından nasıl?
  • 1.zırh tamir oluyor mu olmuyor mu?(galiba eskiyince yenisine geçiyoruz olmuyor )
    2.yük taşımak en büyük sıkıntı.eşyalar konulduğu kutuda kalıyor.ama aynı yere dönemk çok çok büyük dert.bu işin çözümü kesin olarak ne?eşya saklamadan satıp bir sonraki satıcıya güvenmek mi?nasılsa her geçişte uğrıyacaz diye bir yer seçmek mi?yoksa taşıma kapasitesini mi arttırmak?
    @someone
    sorunun cevabı eski sayfalarda uzunca anlatılmış.bir zahmet okuyuver.
  • Bakın çok vurdum duymaz adamlarsınız. Oyunun sonunu anlatmayın Allah aşkına oynamayan var anlamıyormusunuz? Ne haliniz varsa görün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

arkadaşlar anti radyasyon ceketi diye bi mod yapmış rus arkadaşlarımız...indirmek isteyen buyursun:http://stalker.megahry.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=65

oyunun gamedata klasörüne rarın içindeki gamedata klasörünü kopyalıyorsunuz...ben henüz denemedim ama ilk işim bunu halletmek olacak çünkü bu radyasyon yüzünden oyundan zevk alamaz hale geldim.

arkadaşlar bu ceket yamasının linkini ben verdim ama kuramadım gamedata diye bi klasör yokki benim stalker klasöründe..var mı başarılı olan?

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Bakın çok vurdum duymaz adamlarsınız. Oyunun sonunu anlatmayın Allah aşkına oynamayan var anlamıyormusunuz? Ne haliniz varsa görün.

Wallaha ya oyunun sonunu anlatanları hiç sevmemBen bi ara fear ek paketi alacaktım adamın teki sonunu anlatmış.. Gözüme çarpmış okumuştum.. Hevesim kaçmıştı ama alıp bitirdim..
  • Peki şu araç kullanma yamasını nasıl yapıyorduk,sadece oyunun olduğu klasöre atmıyormuyduk?

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • Bu farklı oyun sonlarını nereden sonra belirleyebiliyoruz? Mesela son bölümden hiçbirşey anlamadım. O kadar hızlı gelişiyorki olaylar, santrale devamlı helikopterler ile saldırı falan olurken haritada işaretli tek yere koşmaktan başka birşey yapmadım. Ben bitirdiğimde şu devasa portal gibi ışığın yanına gittimdi. Diğer sonlara hangi bölümden ulaşabileceğiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Bu farklı oyun sonlarını nereden sonra belirleyebiliyoruz? Mesela son bölümden hiçbirşey anlamadım. O kadar hızlı gelişiyorki olaylar, santrale devamlı helikopterler ile saldırı falan olurken haritada işaretli tek yere koşmaktan başka birşey yapmadım. Ben bitirdiğimde şu devasa portal gibi ışığın yanına gittimdi. Diğer sonlara hangi bölümden ulaşabileceğiz?

oyunun sonlarında bile birden fazla gorev oluyor
    sen yaptığın gorev yerine diğer gorevlere yonlendirirsen baska sonları da gorursun.
  • Oyunun daha ortalarındayım. Bir çanta içinde dökümanlar aldım. Ve bunu oyuna ilk başladığım yerdeki adama götürmemi istiyorlar. Haritanın ortasındayım bu dökümanları o adama götürmek için yapabileciğim tek şley yürümekmi. Başka bir yolu yokmu. Eğer başka bir yolu yoksa işimiz var bu oyunla. Hayır oyun süper de. Bu yürüme işi biraz can sıkmaya başladı. Ama son zamanlarda gerildiğim ender oyunlardan biri. Yerin altındaki atmosferi çok iyi yapmışlar. Harbi oyununu beğenmiyenler çok şey kaçırıyor.
  • valla yürümekten başka çaren yok..oyun çok iyi bence de ama dediğin gibi bence iki önemli eskisi var...biri araç kullanamama (yama var diyolar ama çalışıp çalışmadığı belli değil)...ikincisi de sürekli radyasyona maruz kalma (bunun içinde bi ceket modu var ama yukarda da bahsettiğim ve yardım istediğim üzere kurmayı başaramadım)
  • Arabada motoru çalıştırmak için user.ltx e ne ekliyoduk bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

valla yürümekten başka çaren yok..oyun çok iyi bence de ama dediğin gibi bence iki önemli eskisi var...biri araç kullanamama (yama var diyolar ama çalışıp çalışmadığı belli değil)...ikincisi de sürekli radyasyona maruz kalma (bunun içinde bi ceket modu var ama yukarda da bahsettiğim ve yardım istediğim üzere kurmayı başaramadım)

hocam radyasyon da oyunun atmosferini artıran etkenlerden biri
    mesela son bolumde ben radyasyonu -30 yapan 4 tane artifact takmak zorunda kaldım

sen neden radyasyona kafayı taktın anlamadım acaba cok zor da mı oynuyorsun ?
  • hocam olay şu..ben daha level 2 deyim..radyasyonun etkisini azaltacak kadar taş falan da toplamadım. bi tane yamuk bi taş var o da bi halta yaramıyor..tam zevkle oturuyorum oyunun başına haydaaa sağda radyasyon simgesi çıkıyor..sonra işin yoksa şırınga ara bilmem onu ara bunu ara...bence zevki düşürüyor. tamam oyunun ortalarında falan olsam neyse de..daha geliştiremedikki karakteri
    ha bu arada stalker seviyesinde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 14 Nisan 2007; 16:32:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart1969

1.zırh tamir oluyor mu olmuyor mu?(galiba eskiyince yenisine geçiyoruz olmuyor )
    2.yük taşımak en büyük sıkıntı.eşyalar konulduğu kutuda kalıyor.ama aynı yere dönemk çok çok büyük dert.bu işin çözümü kesin olarak ne?eşya saklamadan satıp bir sonraki satıcıya güvenmek mi?nasılsa her geçişte uğrıyacaz diye bir yer seçmek mi?yoksa taşıma kapasitesini mi arttırmak?

bilen yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

Bildiğiniz gibi oyundaki silahların isimleri gerçek deyil
    bu mod ile silahların isimleri gerçek oluyor
    bu modu inidirip içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayınız
    yedeklerini almayı unutmayınız
    LİNK;
    http://rapid-share.com/files/24502414/Ger_ek_silah_isimleri.rar.html

sağol

• arkadaslar benim bilgisayar full dynamic range yi acınca 26-27fps bazı yerlerde 33-34 veriyor acaba benimkindemi bi gariplik var yani ben bu kadar performans beklemiyordumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Bakın çok vurdum duymaz adamlarsınız. Oyunun sonunu anlatmayın Allah aşkına oynamayan var anlamıyormusunuz? Ne haliniz varsa görün.

Sende en mantıklı olanı yap; Oyunun ilk sayfası bitip 2. sayfaya geçince artık okuma ve oyun çıktıktan sonra değil yamalar geldikten sonra oyunu kur ve oyna. Diğer sayfaları neden okuyorsun ki?
  • Yönettiğimiz karekteri dışarıdan görebiliyormuyuz. Varmı böyle bir tuş. Ben bulamadımda( varsa yani)
  • 2 türlü dürbün çeşidi var elimde fakat hiçbir silaha takamadım , silahın üstüne götürüp bırakıyorum fakat olmuyor.Nasıl takılacağını bilen varsa yardım etsin lütfen.
  • özellikle oyunu bitirenlere sorum.bulabildiğiniz en iyi zırh (suit,armor vs :) hangisi ve nerden buldunuz..bide en etkili silah.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.