Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hım ok. gelmedim daha oralara bu arada nasıl çözdün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

hım ok. gelmedim daha oralara bu arada nasıl çözdün?

biraz kafa yorucu ..aynı pop t2t deki dev gibi önceleri zor geliyor ama aslında kolay..anlatması zor..ama şunu söyleyebilirim ki ; 3 boyutlu olduğu için; her rakamı üç kere kullanıyorsun..birbirini kesmeyecek şekilde...zaten daha gelmemişsin..ben yarın ne demek istediğimi ss ile anlatırım.. iyi gecelr...
  • Ben bu oyunu hiç beğenmedim :(

İlk oyunu biraz sıkmıştı ama beğenmiştim. 2. ve 3. oyunu almadım.D.A.'ı grafikleri için alayım dedim ama grafikden başka da hiç bişey göremedim.Adamın resmen gözünün içine giriyorum beni görmüyo.Ayrıca oyun aşırı ağır ve kolay.Bu ne ya içimi baydı.

Sil gitsin
  • Ya daha oyunun başında suyun içindeki temel hareketlerden birini yapamadım.oyun ilerlemedi. Suyun içinde gömüldüm kaldım yaw:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

Ya daha oyunun başında suyun içindeki temel hareketlerden birini yapamadım.oyun ilerlemedi. Suyun içinde gömüldüm kaldım yaw:D

nasıl yani ..ne temel hareketi yaw..suyun içinde sadece yüzüp (e ile hızlanır ) adamını takip edeceksin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

Ya daha oyunun başında suyun içindeki temel hareketlerden birini yapamadım.oyun ilerlemedi. Suyun içinde gömüldüm kaldım yaw:D

nasıl yani ..ne temel hareketi yaw..suyun içinde sadece yüzüp (e ile hızlanır ) adamını takip edeceksin..

Soyle donuyosun soyle dalıyosun falan diyordu hatırladığım kadarıyla(Sinirlenip oyunu silmiştim de ) Zaten karanlıkta elemanı da göremedim.Oyle suyun ortasında kaldım kabarcık çıkara çıkara :)

• ya hocam şimdi oyunun tuş kombinasyonları biraz fazla bundan bende rahatsızım..ama şimdi birde başka açıdan bakınca yaptığı hareketlerde fazla o yüzden bu kadar tuş gereksiz sayılmaz...yani öğrenmek zaman alır ama alışınca zevkli oyundur..su altında iken shift yukarı çıkar C de dalmanı sağlar ..E de hızlı yüzmeni ..zaten o anda yapmanı istediği başka bişi yok...
  • Hocam resimleri de gördüm,heveslendim yeniden kuruyorum oyunu
  • quote:

Hocam resimleri de gördüm,heveslendim yeniden kuruyorum oyunu

ok hocam başla ..takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışırız...
  • Oyunu büyük bi hevesle kurdum hata verdi. Onceden 1600pro ile biraz kassa da eski sürücü ile oynuyordum. Şimdi 2 misli güçte X800 GTO@XT PE 16 pipe ile Oyuna giriyor,bolum yuklendikten sonra 'Crash trying set non-registered vertex shader' hatası veriyor.Tamam dedikten sonra aşağıdaki hatayı veriyor..7,1 sürücüsü yüklü.

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

Detectionu çalıştırınca bizim shaderlere çamur atıyo.. nası registirecez bu vertex shadersleri? Su an kartda overclocklu pro biosu yüklü..Direk XT PE biosu falan mı yuklesek
     Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

Not:Diğer oyun ve benmarchlarda hiç bi sorun veya artifact ile karşılaşmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 27 Mart 2007; 17:16:36 >

• sendeki shader pixel 2.0 ...sanırım D.A için 3.0 lazım..galiba oyunun patcinde bu sorun giderilmişti...
  • x800gto ekran kartı ile rahat oynayabilirmiyim ya da oynayabilirmiyim :d

• *Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900 [/code]

seninki bunlara göre biraz düşük ama düşük ayarlarda oynarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

sendeki shader pixel 2.0 ...sanırım D.A için 3.0 lazım..galiba oyunun patcinde bu sorun giderilmişti...

son patch bu mu? İndiriyorum...Bu arada çok sağol üstad.. Beni yeşil sahalara geri getiriyosun
    http://patches.ubi.com/splinter_cell_double_agent/splinter_cell_double_agent_1_02.exe

• hocam ben hiç patch kurmadım yani ihtiyacım olmadı dürüst olmak gerekirse en son mu bilmiyorum ..
  • Ben de kuramadım zaten.. Couldnt retrieve installation folder! Installation will abort' dito. Sanırım bendeki korsan olduğu ve kurulum gerektirmediği için(copy-paste-kullan) sorun çıkarıyo...
  • nihayet bitti
    süperdi yaw
  • bende oyunu yukledim..
    tahir40 arkaşta olan hata bendede çıktı..
    microsoft visual c++ hatası patch mı indirmem gerekiyo
  • patch ı kurdum ama gene aynı hatayı aldım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

patch ı kurdum ama gene aynı hatayı aldım :(

İyi en azından patchlari kuramadım diye uzulmeyim bosuna Hatanın sebebi Benim X800 Gto un sonradan açılan pipeline shader ları olabilir mi? Senin Gto aldığın gibi 12 pipe mı yoksa upgrade li mi?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.