Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volcano1988

x550 ile oynayabilirmiyim hiç mi açılmaz yada hepsini low yapsam olurmu half life 2 rahatça oynuyorum doom3 filan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

x550 ile oynayabilirmiyim hiç mi açılmaz yada hepsini low yapsam olurmu half life 2 rahatça oynuyorum doom3 filan

Hocam ekran kartında shader model 2 kullanılıyor bu oyun ise sm3 istiyor bende bekliyorum oyunu oynamayı.
    inşallah bi patch falan çıkarırlarda bizde şöle gönül rahatlığıyla oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Hocam ekran kartında shader model 2 kullanılıyor bu oyun ise sm3 istiyor bende bekliyorum oyunu oynamayı.
    inşallah bi patch falan çıkarırlarda bizde şöle gönül rahatlığıyla oynarız

Alıntıları Göster
    Ben daha oyunu almadım bile çatır çatır oynuyonuz bakıyorum :D
    Alsammı almasammı var içimde chaos theory gibi sorunlu olucaksa.. Ben hiç yükleyemedim chaos theory yi cd lik te öle yatıyo =)
    Söleyin yüklerken fln bi sorun varmı ya da crack lerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Beyler gforce 6600 bu oyunda nası performans gösterir?gforce'u olupta deneyen varmı???ya da bilen...şimdiden teşekkürler oyun müthiş vallahi
    yok mu bilen? birde pixel shader 3.0 destekliyor mu gforce 6600?cevaplarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    beyler bu oyunda koşma diye birşey yok mu. 2. bölümdeyim hapishanede. helikopter geliyor hızlı gitmem gerek. sam yavaş yavaş yürüyor sadece. koşma tuşunu da bulamadım ayarlardan. var mı bir bilen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamani

beyler bu oyunda koşma diye birşey yok mu. 2. bölümdeyim hapishanede. helikopter geliyor hızlı gitmem gerek. sam yavaş yavaş yürüyor sadece. koşma tuşunu da bulamadım ayarlardan. var mı bir bilen.

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben oynayamıyom ama diğer serilerde koşma farenin ortasındaki 3. tuş olan scroll u yokarı(ileri) doğru çevirerek oluyodu ne kadar çok ilerletirsen hızlı az ilerletirsen yavaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: kamani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kamani

Mouse'un kaydırma tuşunu yukarıya doğru itersen hızlı koşar geriye itersen yavaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: kamani

Mouse'un kaydırma tuşunu yukarıya doğru itersen hızlı koşar geriye itersen yavaşlar.

Alıntıları Göster
    ya şu 3. blümden sonrası için save dosyası verecek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

ya şu 3. blümden sonrası için save dosyası verecek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Bende SPlinter Cell İn hastasıyım..Hep oynamak ıstemısımdır....Dergılerden netten Felan Arkdastayken oynamıstım....Şimdi Kendı Pc de oynamak ıstıyorum....Elindesplinter Cell Cd leri olan varmı?Serisini de Alabılırım...Veya Satılan yer biliyormusunuz=?Yardımlarınızİcin Şimdiden Teşşekurler Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolaSamueL

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende SPlinter Cell İn hastasıyım..Hep oynamak ıstemısımdır....Dergılerden netten Felan Arkdastayken oynamıstım....Şimdi Kendı Pc de oynamak ıstıyorum....Elindesplinter Cell Cd leri olan varmı?Serisini de Alabılırım...Veya Satılan yer biliyormusunuz=?Yardımlarınızİcin Şimdiden Teşşekurler Arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Valla geçen Etiler DNR da Splinter Cell'in ilk 3 oyununu bulunduğu orjinal bi box seti vardı.İçinde Splinter Cell,Splinter Cell Pandora Tomorrow,Spinter Cell Chaoas Theory vardı ve fiyatı 50 YTL gibi çok uygun bir şeydi.Kesin kaçırma ben ilk 3 oyunu bitirdiğimde halde almamak için kendimi zor tuttum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kmert

Valla geçen Etiler DNR da Splinter Cell'in ilk 3 oyununu bulunduğu orjinal bi box seti vardı.İçinde Splinter Cell,Splinter Cell Pandora Tomorrow,Spinter Cell Chaoas Theory vardı ve fiyatı 50 YTL gibi çok uygun bir şeydi.Kesin kaçırma ben ilk 3 oyunu bitirdiğimde halde almamak için kendimi zor tuttum :)

Alıntıları Göster
    Bu arada oyunu şimdi aldım 2 Dvd olarak bakalım nasılmış oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmert

Bu arada oyunu şimdi aldım 2 Dvd olarak bakalım nasılmış oyun...

Alıntıları Göster
    daha buraya gelmemiş bile yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

daha buraya gelmemiş bile yaaa

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 3. bölümden sonrası için herhangi bir save dosyası lazom yokmu kardşeim bibakın yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: benata

bu oyunda yaşlandırmışlar ama hala karizma adam yaa

Alıntıları Göster
    dostum ya sanırım benmı goremedım sıstem gereksnımlerı nedır acaba bu oyunun allah bilir core 2 duo 7900gs ekran kartı falan ister göruntulere bak muhtesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprey06

dIsAstEr
    dostum 2.bolum basindaki video tekrarlamasi bende de vardi ama bu bi sorun teskil etmio esc bas oyuna kldigin yerden devam et.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sprey06

dIsAstEr
    dostum 2.bolum basindaki video tekrarlamasi bende de vardi ama bu bi sorun teskil etmio esc bas oyuna kldigin yerden devam et.

Klavyede basmadığım tuş kalmadı :) Hani o dünya haritası ve binayı gösteren bir video varya, orasını hiç geçmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orjinalden alıntı: sprey06

dIsAstEr

Klavyede basmadığım tuş kalmadı :) Hani o dünya haritası ve binayı gösteren bir video varya, orasını hiç geçmiyor.

Alıntıları Göster
    şu ses bozukluğuna yardım edenin bin yıl kölesi olam

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

arkadaşlar bu oyun x 1600pro 512mb kartla oynanır mı? eğer oynanırsa performansı nasıl olur? cewaplarsanız sewinirim

x1600pro agp yaz olm 512mb hikaye kısmı nasıl olsa hiçbir zaman 512mb ram kullanmaz o ekran kartı
    senin ekran kartı bu oyunda havlu atar benden söylemesi, HDR falan var senin ekran kartının çok yabancı olduğu şeyler bunlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

arkadaşlar bu oyun x 1600pro 512mb kartla oynanır mı? eğer oynanırsa performansı nasıl olur? cewaplarsanız sewinirim

x1600pro agp yaz olm 512mb hikaye kısmı nasıl olsa hiçbir zaman 512mb ram kullanmaz o ekran kartı
    senin ekran kartı bu oyunda havlu atar benden söylemesi, HDR falan var senin ekran kartının çok yabancı olduğu şeyler bunlar

bende 1600 var ÇATIR ÇATIR ama bendeki 2 gb ses dosyası olmayan bende bıraktım...
    sm3 felan sağlam kart küçümseme....

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shaq35

Ses bozukluğuna bir arkadaş biraz çözüm bulmuş ama bu sadece menüdeki ve oyun içi müziklerini getiriyor, oyun için konuşmalar yok kısaca ya da bende bir sorun var. 2 DVD alan arkadaşlar nerden aldılar acaba söyleyebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orjinalden alıntı: Shaq35

Ses bozukluğuna bir arkadaş biraz çözüm bulmuş ama bu sadece menüdeki ve oyun içi müziklerini getiriyor, oyun için konuşmalar yok kısaca ya da bende bir sorun var. 2 DVD alan arkadaşlar nerden aldılar acaba söyleyebilirler mi?

Alıntıları Göster
    acaba bu oyunu ati radeon 9250 çalıştırır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Of Legends

acaba bu oyunu ati radeon 9250 çalıştırır mı

Alıntıları Göster
    valla bizim bi eleman almış bakıcak olur ise kursata banda vericek kadıkoyde..
    2. diger hoca arkadaşıma rica ettim onda Chaos T. vardı orjinal onu verdi, emulen Daouble Agent Listeye almış 3-4 günde iner herhalde. inş. darısı bütün arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: NicolaSamueL

Merhaba Arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

Merhaba Arkadaşlar,

DVD halinde alırsan ek paketlerini de bulabilirsin bir DVD de. SCELL 1-2 ve ek görev paketi olan bir DVD vardı bi ara. Chaos theory ve double agent ı da aldınmı tamamdır Her büyük cd cide bulunur tahminim. Yoksada getirtirsin yaw adam parasına bakıyo zaten nasıl getirir biliomusun

• quote:

Orijinalden alıntı: çukulataman

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

Merhaba Arkadaşlar,

DVD halinde alırsan ek paketlerini de bulabilirsin bir DVD de. SCELL 1-2 ve ek görev paketi olan bir DVD vardı bi ara. Chaos theory ve double agent ı da aldınmı tamamdır Her büyük cd cide bulunur tahminim. Yoksada getirtirsin yaw adam parasına bakıyo zaten nasıl getirir biliomusun

Alıntıları Göster
    bana bugün ulaştı cd
    oyuna yeni başladım

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.