Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aq en nefret ettiğim iğrenç laf bu kelimeyi kendinize saklayıp bizimde keyfimizi kaçırmasanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Şu aq en nefret ettiğim iğrenç laf bu kelimeyi kendinize saklayıp bizimde keyfimizi kaçırmasanız

açığını mı yazsaydım :)

windows gerdi hocam bizi yanlış anlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanduzgun

quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Ya arkadaşlar bu microsofta sokacam en sonunda arkadaş bu ne boktan boktan uygulamalardır hayret bişe yahu Bi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok...

ağzına sağlık :)

sistem gelişecek diye bekliyoruz, inşallah elimizde patlamaz. ben açıkçası şirket maillerinden ötürü mecburum kullanmaya, iki tane 4.3 ekranlık telefonu taşıyamayacağımdan s2'yi elden çıkardım, böyle bir mecburiyetim olmasa direkt geri dönerdim. sonuçta sistem daha akıcı ve hızlı diyip duruyoruz ama o sistemle neyi çalıştıracağız, hayatımı kolaylaştıran uygulamaların hiç biri yok ki, özellikle oyunlar tam anlamıyla veremli.

angry birds bütün platformlarda ücretsiz iken neden bizde ücretli, anlam veremiyorum misal. sonuç olarak telefonumla çok güzel zaman öldürüyordum önceden bu telefon iş hayatımı düzene soktu sosyal hayatımın içine etti :) sabrın sonu selamettir.

microsoft jailbreake izin vermedikce biraz zor gelişir gelişse bile microsoftta bu kafa varken zor yaygınlaşır htc 8x almayı düşünüyordum ama yukarıdaki arkadaşı okuyunca soğudum yemişim stabilitesini otobüste oyalanacak dahi birsey olmadıktan sonra neden bu kadar para bayılalım gider 3310 tarzı noikiada konuşturur yani amac alo demek olduktan sonra
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İphone 4 e donus yaptim tekrar.8x i anca 2 gun kullanabildim.fos bi sistem olmus. Sadece tematik bir sistem.icerik sifir.uygulama kalitesi sifir.symbian ve bada bile inanin daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs tekno

İphone 4 e donus yaptim tekrar.8x i anca 2 gun kullanabildim.fos bi sistem olmus. Sadece tematik bir sistem.icerik sifir.uygulama kalitesi sifir.symbian ve bada bile inanin daha.
    Windows Phone işletim sistemini 7.5'den beri kullanıyorum. 7.5 zamanı ise bunun yarısı kadar özellik yoktu bile, ama ben o zaman kullandım hatta daha ileri gittim Windows Phone 8'i bütün bunları bilerek aldım. Neden mi?

*İdealler önemlidir. Android gibi kepaze bir işletim sisteminden kurtulmak ne yazık ki iOS ile olmuyor. Kalite açısından her türlü yere de soksa erişebilirliği sınırlı olduğundan bir yerde kalıyor ve ne yazık ki Steve Jobs erken vefat etti. Sözünü tutamadı, Android'i tarihin tozlu sayfalarına gömemedi. İdealler uğruna hiç de şikayet etmeden bu telefonu kullandım ve kullanacağım. Çocuk gibi oyun oynamıyorum telefon ile zaten bilgisayarda da oyun oynamıyorum, farklı bir arayüz farklı bir deneyim olmasının yanında Android'in at koşturmasına engel olmasına katkım olsun diye de Windows platformunu daima kullanacağım, bu fanboyluk değil. Şöyle ki Samsung'un üfleyince ekranı çatlayan telefonlarını içine iOS da kursalar WP'da kursalar almam mesela. Ya da Linux işletim sistemi ile bilgisayarımı kirletmem. Saçma sapan ısınmasıyla sebep verdiği aşınmalar beni eritir bitirir.

*Sözüm meclisten dışarı, iPhone kullanıp içinde android var sanan veya Galaxy S III'ü ekrano böyyük diye alan, Android'de ki yok osuran uygulama yok ağlayan kedi gibi boş beleş uygulamalar ile övünen tipler varken burada bu tartışmayı yapmak pek de sağlıklı değil zaten. Entegre Skype, telefonla bütünleşik SkyDrive bulut servisi, Redmond devinin en görkemli en kullanılan uygulamaları Office ve Outlook'un platformda olması "onlarda ne yavvv, ne gerek var benim boş bünyeme " dedirtir anca.

*Hiç kimse zaten iOS kadar uygulamaya sahip vs. gibi bir şeyler söylemedi. Şimdi neyin nefreti kusuluyor onu da anlamadım. Biz bu cihazı her türlü eksiğini bilerek aldık, kimseye de yanlış bilgi vermedik. Zaten her zamanda dedim, Androidden gelen adam ferahlar ama iOS'dan gelen adam pişman olur diye. Android öyle bir bela ki insanlar bunu kurtuluşu olarak görüyor ve her ne kadar inanmak istemeseniz de 1-2 sene içinde WP ciddi bir pazar payı ve ardından yapacağı stratejik hamlelerle pazarı Windows-Linux-MacOS benzeri bir ortama getirecek. Apple bugün taş da yapsa satar ve sadık müşterisi vardır, Windows ise yeni başalayan Windows 8 atağını Windows 9(muhtemel PC-Tablet-Telefon ortak işletim sistemi) ile doruğa çıkartıp inanılmaz derecede Windows Phone'u besleyecektir.

• Arkadaşlar whatsapp yayımlandı. Marketplace'te göremiyorsanız whatsapp sitesine telefondan girerek download butonuna tıklayın. Versiyonu 2.8.10
    http://www.windowsphone.com/s?appid=218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecHniSyeN -- 15 Aralık 2012; 4:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TecHniSyeN

Arkadaşlar whatsapp yayımlandı. Marketplace'te göremiyorsanız whatsapp sitesine telefondan girerek download butonuna tıklayın. Versiyonu 2.8.10
    http://www.windowsphone.com/s?appid=218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79
    şu facebook uygulaması artık gelse microsoftunkisi hem ingilizce hemde çok kullanışsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

şu facebook uygulaması artık gelse microsoftunkisi hem ingilizce hemde çok kullanışsız.

O biraz hayal gibi, microsoft nedense kendi yazıyor uygulamaları. İşin ilginç yanı biz beğenmezken diğer platformdakiler de bizim uygulamayı beğenip keşke bizimki de ona benzese diyor
  • quote:

Arkadaşlar whatsapp yayımlandı. Marketplace'te göremiyorsanız whatsapp sitesine telefondan girerek download butonuna tıklayın. Versiyonu 2.8.10

Marketplace'de bulamıyor, muhtemelen refresh gerektiriyor eski uygulama engellendiğinden dolayı. Whatsapp.com'a girip download diyince kurdum, haber verdiğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

O biraz hayal gibi, microsoft nedense kendi yazıyor uygulamaları. İşin ilginç yanı biz beğenmezken diğer platformdakiler de bizim uygulamayı beğenip keşke bizimki de ona benzese diyor

Alıntıları Göster
    bende 15dk da %5 şarj gitti sadece whatsapp ve metro tub u güncelledim bu akşam 11 den beri böyle çok hızlı şarjım bitiyor :S
    birisi bana bir yol göstersin acayip hızlı şarjım bitiyor .

Telefonu açıp kapadım %92 olan sarjım 96 ya çıktı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 15 Aralık 2012; 5:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukgums

İphone 4 e donus yaptim tekrar.8x i anca 2 gun kullanabildim.fos bi sistem olmus. Sadece tematik bir sistem.icerik sifir.uygulama kalitesi sifir.symbian ve bada bile inanin daha.

Aynen katılıyorum dostum sana arkadaşlar sistemin gelişeceğini soyluyorlar bende öyle umuyordum ama daha fazla bekleyemiycem gelişince geliriz tekrar aq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microline34 -- 15 Aralık 2012; 8:37:41 >
  • Güle güle yolunuz açık olsun bana Bluetooth dan başka platforma veri transferi yapamayan ios u övüp duruyorsunuz alışamadık deyin bitsin haha

• quote:

quote:

Marketplace'de bulamıyor, muhtemelen refresh gerektiriyor eski uygulama engellendiğinden dolayı. Whatsapp.com'a girip download diyince kurdum, haber verdiğiniz için teşekkürler

dünden beri market'e bakıyordum, çok teşekkürler, veremli kik programını silebilirim artık :)
  • quote:

Windows Phone işletim sistemini 7.5'den beri kullanıyorum. 7.5 zamanı ise bunun yarısı kadar özellik yoktu bile, ama ben o zaman kullandım hatta daha ileri gittim Windows Phone 8'i bütün bunları bilerek aldım. Neden mi?

*İdealler önemlidir. Android gibi kepaze bir işletim sisteminden kurtulmak ne yazık ki iOS ile olmuyor. Kalite açısından her türlü yere de soksa erişebilirliği sınırlı olduğundan bir yerde kalıyor ve ne yazık ki Steve Jobs erken vefat etti. Sözünü tutamadı, Android'i tarihin tozlu sayfalarına gömemedi. İdealler uğruna hiç de şikayet etmeden bu telefonu kullandım ve kullanacağım. Çocuk gibi oyun oynamıyorum telefon ile zaten bilgisayarda da oyun oynamıyorum, farklı bir arayüz farklı bir deneyim olmasının yanında Android'in at koşturmasına engel olmasına katkım olsun diye de Windows platformunu daima kullanacağım, bu fanboyluk değil. Şöyle ki Samsung'un üfleyince ekranı çatlayan telefonlarını içine iOS da kursalar WP'da kursalar almam mesela. Ya da Linux işletim sistemi ile bilgisayarımı kirletmem. Saçma sapan ısınmasıyla sebep verdiği aşınmalar beni eritir bitirir.

*Sözüm meclisten dışarı, iPhone kullanıp içinde android var sanan veya Galaxy S III'ü ekrano böyyük diye alan, Android'de ki yok osuran uygulama yok ağlayan kedi gibi boş beleş uygulamalar ile övünen tipler varken burada bu tartışmayı yapmak pek de sağlıklı değil zaten. Entegre Skype, telefonla bütünleşik SkyDrive bulut servisi, Redmond devinin en görkemli en kullanılan uygulamaları Office ve Outlook'un platformda olması "onlarda ne yavvv, ne gerek var benim boş bünyeme " dedirtir anca.

*Hiç kimse zaten iOS kadar uygulamaya sahip vs. gibi bir şeyler söylemedi. Şimdi neyin nefreti kusuluyor onu da anlamadım. Biz bu cihazı her türlü eksiğini bilerek aldık, kimseye de yanlış bilgi vermedik. Zaten her zamanda dedim, Androidden gelen adam ferahlar ama iOS'dan gelen adam pişman olur diye. Android öyle bir bela ki insanlar bunu kurtuluşu olarak görüyor ve her ne kadar inanmak istemeseniz de 1-2 sene içinde WP ciddi bir pazar payı ve ardından yapacağı stratejik hamlelerle pazarı Windows-Linux-MacOS benzeri bir ortama getirecek. Apple bugün taş da yapsa satar ve sadık müşterisi vardır, Windows ise yeni başalayan Windows 8 atağını Windows 9(muhtemel PC-Tablet-Telefon ortak işletim sistemi) ile doruğa çıkartıp inanılmaz derecede Windows Phone'u besleyecektir.

dostum sen bu platformu uzun süredir kullandığın gibi gerekli yardımı da esirgemiyorsun çok sağol. dediğin gibi fanboyluğa gerek yok, ben samsung 2 sene kullandım en ufak bi malzeme kalitesi problemi yaşamadım etrafımda yaşayan görmedim, ortalık kırık ekranlı i-phone ile gezenlerle dolu oysa. ama sürekli takılmalar donmalar resetlemeler normal gelir olmuştu, androidi yeterince kullandık ve yeni bir sistemi keşfetmek de keyifli sadece zaman zaman insan umutsuzluğa düşüyor. windows gibi bir dev yeterki istesin bu platformu uçurur, önemli olan bu kararı verecekmi, ilgisini bu yöne çekecek mi budur.
    bu süreçte bizler yardımcı olacağız birbirimize,

misal hotmail'de eşitleme ayarlarında "istediğim zaman" seçeneği bende yok dedim, sizler bir dener misiniz dedim, kimse dönmedi, bi baksanız mesela arkadaşlar:)

• quote:

bende 15dk da %5 şarj gitti sadece whatsapp ve metro tub u güncelledim bu akşam 11 den beri böyle çok hızlı şarjım bitiyor :S

aynen, güncellemeden sonra mahvoldu şarjım, oysa buradaki herkes şarjın iyi gittiğini düzeldiğini söylemişti.
    telefonu şarjdan çıkardım %100. burayı açtım iki cevap yazdım, whatsapp'ı kurdum, iki üç kişiye yazdım. şarj %87 ! ! !

pil tasarrufu modunda mı kullanıyorsunuz arkadaşlar, ben o moda almıyorum neleri kıstığını bilmediğim için, önerilerinizi alalım, bi arabanın yakıtına çare bulamadım bi bu smartphone'ların bataryasına.
  • quote:

quote:

dostum sen bu platformu uzun süredir kullandığın gibi gerekli yardımı da esirgemiyorsun çok sağol. dediğin gibi fanboyluğa gerek yok, ben samsung 2 sene kullandım en ufak bi malzeme kalitesi problemi yaşamadım etrafımda yaşayan görmedim, ortalık kırık ekranlı i-phone ile gezenlerle dolu oysa. ama sürekli takılmalar donmalar resetlemeler normal gelir olmuştu, androidi yeterince kullandık ve yeni bir sistemi keşfetmek de keyifli sadece zaman zaman insan umutsuzluğa düşüyor. windows gibi bir dev yeterki istesin bu platformu uçurur, önemli olan bu kararı verecekmi, ilgisini bu yöne çekecek mi budur.
    bu süreçte bizler yardımcı olacağız birbirimize,

misal hotmail'de eşitleme ayarlarında "istediğim zaman" seçeneği bende yok dedim, sizler bir dener misiniz dedim, kimse dönmedi, bi baksanız mesela arkadaşlar:)

eskiden manuel vardı MS süpriz yapmış baktım şimdi de

• quote:

quote:

aynen, güncellemeden sonra mahvoldu şarjım, oysa buradaki herkes şarjın iyi gittiğini düzeldiğini söylemişti.
    telefonu şarjdan çıkardım %100. burayı açtım iki cevap yazdım, whatsapp'ı kurdum, iki üç kişiye yazdım. şarj %87 ! ! !

pil tasarrufu modunda mı kullanıyorsunuz arkadaşlar, ben o moda almıyorum neleri kıstığını bilmediğim için, önerilerinizi alalım, bi arabanın yakıtına çare bulamadım bi bu smartphone'ların bataryasına.

yo hayır normal kullanıyoruz parlaklık otomatik,NFC kapalı

• quote:

quote:

quote:

nfc dediğin konum servisleri mi oluyor hocam?

edit: anladım ne olduğunu türkçe menüde "yaklaştır+gönder" olarak yazan şey. açıktı kapattım bakalım

arka plan görevlerine baktım

accuWheather
    Battery life (kalan şarjı gösteren program)
    HTC var. bunlar da şarj da önemli mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancapekinsanca -- 15 Aralık 2012; 9:59:04 >

• quote:

quote:

Daha önce de yazmıştım, yabancı sitelerde whatsapp'ın şarjı çabuk bitirdiğinden bahsedilmişti.
    Ben kullanmadığım için bilmiyorum. Sizdeki sorun da bu uygulama olabilir.
    Arkadaşların bahsettiği, Rom'dan sonra şarjın daha fazla gittiği doğrudur. Bende de aynı şekilde bariz bir artış oldu..
    Ayrıca ekran parlaklığını da otomatikte kullanmayın. Ben orta seviyede tutuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigovina -- 15 Aralık 2012; 10:06:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

nfc dediğin konum servisleri mi oluyor hocam?

edit: anladım ne olduğunu türkçe menüde "yaklaştır+gönder" olarak yazan şey. açıktı kapattım bakalım

arka plan görevlerine baktım

accuWheather
    Battery life (kalan şarjı gösteren program)
    HTC var. bunlar da şarj da önemli mi bilmiyorum.

evet doğru: yakınlaştır+gönder onu lütfen kapalı tutun şarjı sömürüyor

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.