Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

quote:

HTC 8X için bugünde FW güncellemsi geldi arkadaşlar kontrol edin bu güncelleme ile bizim yüklediğimiz roma gelmiş olcaksınız :)

2 gün önceki güncellemenin ardından bana bişey gelmedi, şimdi kontrol ettim telefonunuz güncel dedi

fw kaç yazıyor bende 0.0.1532.20(159895) en son bu olcakmış işte

Bende de aynısı yazıyor, bence siz romu kendiniz attığınızdan güncelleme görüyor. Yoksa mevcut güncelleme ile zaten fw yükselmiştir ki yükselmiş zaten.

yok ya bana güncelleme gelmedi wpcentral de aynı zamanda fw güncellemsi geldi diyorda ondan bir bakın demiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HTC 8X için bugünde FW güncellemsi geldi arkadaşlar kontrol edin bu güncelleme ile bizim yüklediğimiz roma gelmiş olcaksınız :)

2 gün önceki güncellemenin ardından bana bişey gelmedi, şimdi kontrol ettim telefonunuz güncel dedi

Bende de aynısı yazıyor, bence siz romu kendiniz attığınızdan güncelleme görüyor. Yoksa mevcut güncelleme ile zaten fw yükselmiştir ki yükselmiş zaten.

yok ya bana güncelleme gelmedi wpcentral de aynı zamanda fw güncellemsi geldi diyorda ondan bir bakın demiştim

Alıntıları Göster
    Erdi Özüağ
    ‏@fx57
    Windows Phone 8 telefonlara, yazılım güncellemesi ile FM Radyo desteği ile gelecek...

https://twitter.com/fx57/status/279217538238402560

• quote:

Erdi Özüağ
    ‏@fx57
    Windows Phone 8 telefonlara, yazılım güncellemesi ile FM Radyo desteği ile gelecek...

Evet radyo gelecek galiba. Wp 8X deki Snapdragon S4 işlemci FM Radyo destekliyormuş.
    Arkadaşlar bu arada sizin aldığınız telefonun kutusunda TRT logolu hologram var mı? L920 lerde varmış Ben de eve gidince bakacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de aynı sürüm numarası var şuan.

Bu arada kimse farketmedi mi daha önce değinen görmedim?
    Yeni güncelleme ile daha önce değindiklemize ek olarak şunları farkettim. Mesajları toplu seçme ve taslak mesaj oluşturma özelliği gelmiş.
    Ayrıca mesaja toplu alıcı ekleme gelmiş.(Telefonu ilk aldığımda hattımı da değiştirmiştim .Tabi bu özellik yoktu o zaman numarımı rehberdeki kişilere yollamak için 4 saat uğraşmıştım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: vmyrd

quote:

Erdi Özüağ
    ‏@fx57

Evet radyo gelecek galiba. Wp 8X deki Snapdragon S4 işlemci FM Radyo destekliyormuş.
    Arkadaşlar bu arada sizin aldığınız telefonun kutusunda TRT logolu hologram var mı? L920 lerde varmış Ben de eve gidince bakacağım.

TRT logolu hologram yok ama olmasına da gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de aynı sürüm numarası var şuan.

Bu arada kimse farketmedi mi daha önce değinen görmedim?
    Yeni güncelleme ile daha önce değindiklemize ek olarak şunları farkettim. Mesajları toplu seçme ve taslak mesaj oluşturma özelliği gelmiş.
    Ayrıca mesaja toplu alıcı ekleme gelmiş.(Telefonu ilk aldığımda hattımı da değiştirmiştim .Tabi bu özellik yoktu o zaman numarımı rehberdeki kişilere yollamak için 4 saat uğraşmıştım.)

Daha önce varmıydı bilemiycem ama çok çok iyi olmuş, şimdi farkettim bende

• Evet bu güncelleme ile geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanduzgun

arkadaşlar, çağrı sürelerini göreceğim log kayıtları nerede?
    misal yurtdışında kullanım için 30 dakika paket satın aldım bunu kontrol altında tutmak için arama sürelerini sıfırlamak sonra da ara sıra bakmak istiyorum. BULAMIYORUM.

Yok mu fikir verecek olan?

• Şu anda öyle bir uygulama mevcut değil belki ilerde Nokia Counter kullanmak mantıklı olabilir.yada markete bir bakmak gerek

• Bu telefonda Flash yokmu acl yardım.. Markette de aradm bulamadım...

• Flash yokmu bu telefonda...:(

• quote:

Şu anda öyle bir uygulama mevcut değil belki ilerde Nokia Counter kullanmak mantıklı olabilir.yada markete bir bakmak gerek

Eyvallah hocam. Tek kelimeyle trajikomik. Bu kadar basit şeylerden mahrum kalmak çok acı yahu. Telefon meşgulken yönlendirme yapamıyorum çağrı sürelerini göremiyorum düne kadar toplu sms atamıyorduk nasıl bir iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: asil_adam

Flash yokmu bu telefonda...:(

WP8 falsh desteklemiyor üzgünüm.
  • Ya arkadaşlarBi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Ya arkadaşlar bu microsofta sokacam en sonunda arkadaş bu ne boktan boktan uygulamalardır hayret bişe yahu Bi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok...

yani bunun böyle olduğunu biliyorduk hepimiz ve bunu bilerek aldık. Bu sistemin gelişmesini beklemekten başka seçenek yok ve sinirlenmeye de gerek yok

• Kanka bu kadarda olmaz yahu, ya maillerime bile doğru düzgün bakamıyorum diyelim 3-5 kişi birbirine maili forward lamış olsun bana da en son gelmiş olsun en son yazanın yazdığını okuyorum alta doğru bakamıyorum, niyeymiş 20 kb (yirmi kilobayt) veriyi direk indirmeyerek bizi masraftan koruyormuş dangalak ya 20 kb nedir kardeşim bazen 10 15 dk sürüyor indirmesi yanlış anlamayın normal download hızı iyi ama bu maillerde niye böyle anlam veremiyorum ben mail ayarlarına girdiğimde mailin ne kadarını indireceğimi ayarlayabilmem lazım adamı sinir ediyorlar ya hani tecrübesiz biri olsa tamam derim ulan sen dünyadaki nerdeyse tüm bilgisayarlarda olan bir yazılımın yapımcısısın bu kadar acemilik olur mu ya.... Neyse sinirlendim gene

• quote:

Orijinalden alıntı: microline34

Kanka bu kadarda olmaz yahu, ya maillerime bile doğru düzgün bakamıyorum diyelim 3-5 kişi birbirine maili forward lamış olsun bana da en son gelmiş olsun en son yazanın yazdığını okuyorum alta doğru bakamıyorum, niyeymiş 20 kb (yirmi kilobayt) veriyi direk indirmeyerek bizi masraftan koruyormuş dangalak ya 20 kb nedir kardeşim bazen 10 15 dk sürüyor indirmesi yanlış anlamayın normal download hızı iyi ama bu maillerde niye böyle anlam veremiyorum ben mail ayarlarına girdiğimde mailin ne kadarını indireceğimi ayarlayabilmem lazım adamı sinir ediyorlar ya hani tecrübesiz biri olsa tamam derim ulan sen dünyadaki nerdeyse tüm bilgisayarlarda olan bir yazılımın yapımcısısın bu kadar acemilik olur mu ya.... Neyse sinirlendim gene
    Avea da WP8X almayı düşünenlere duyurulur. 3 ay boyunca aylık 250 mb hediyeli peşin fiyatı 1.499,00 TL (Bence Siyah renkte alın arkadaşlar Maalesef maviler renk atıyor)

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar bu microsofta sokacam en sonunda arkadaş bu ne boktan boktan uygulamalardır hayret bişe yahu Bi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok aq...

yani bunun böyle olduğunu biliyorduk hepimiz ve bunu bilerek aldık. Bu sistemin gelişmesini beklemekten başka seçenek yok ve sinirlenmeye de gerek yok

Be sistem gelişecek hem de çok hızlı bir şekilde. Ben de bunu bilerek aldım telefonumu. Sabırlı olmak lazım.
    Ben başka platforma geçmem arkadaş

• quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşlar bu microsofta sokacam en sonunda arkadaş bu ne boktan boktan uygulamalardır hayret bişe yahu Bi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok aq...

Be sistem gelişecek hem de çok hızlı bir şekilde. Ben de bunu bilerek aldım telefonumu. Sabırlı olmak lazım.
    Ben başka platforma geçmem arkadaş

Alıntıları Göster
    buda verizonun limited edition HTC 8X i

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*
     HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

• quote:

Ya arkadaşlar bu microsofta sokacam en sonunda arkadaş bu ne boktan boktan uygulamalardır hayret bişe yahu Bi okey uygulaması bile yok doğru düzgün yarış oyunu yok olanların grafikleri çizgi film gibi yahu bari halo mudur nedir bari onu uyarla telefona Xbox diye bir şey var içindeki oyun karpuz domates kesme oyunu kuşları fırlatma ulan whatsapp bile yok dangalaklar bu kadar yatırım yap tanıtım yap ondan sonrada boktan püsürden uygulamalar çıkar sabrım taşmaya başladı iphone dan buna geçtiğime pişman olmaya başladım arkadaşlar kusura bakmayın birden patladım yahu ya bir doğru düzgün haber programı damı olmaz üüüfff sıkıldım lan otobusde oyalanacak hiç bişe yok...

ağzına sağlık :)

sistem gelişecek diye bekliyoruz, inşallah elimizde patlamaz. ben açıkçası şirket maillerinden ötürü mecburum kullanmaya, iki tane 4.3 ekranlık telefonu taşıyamayacağımdan s2'yi elden çıkardım, böyle bir mecburiyetim olmasa direkt geri dönerdim. sonuçta sistem daha akıcı ve hızlı diyip duruyoruz ama o sistemle neyi çalıştıracağız, hayatımı kolaylaştıran uygulamaların hiç biri yok ki, özellikle oyunlar tam anlamıyla veremli.

angry birds bütün platformlarda ücretsiz iken neden bizde ücretli, anlam veremiyorum misal. sonuç olarak telefonumla çok güzel zaman öldürüyordum önceden bu telefon iş hayatımı düzene soktu sosyal hayatımın içine etti... :) sabrın sonu selamettir.

edit: bu arada haber programı demişken CNN Türk uygulaması çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.