Bildirim
HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (80. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: UMUT KIRDI
quote:
Orijinalden alıntı: cank1981
htc 8X ve 8S ahh ahh şu sarı manyak değişik duruyor
Fatih Hocam aynen sarı çok hoş ki en sevdiğim renktir.Gelsin sanırım zararmış filan hiç bakmadan mavimi verip sarıyı alırım gibime geliyor:) Tabi gelirse?
hım sende benim kafadansın azizim :) Ama bence birde Zenithi görmel lazım yada Titan III namı diğer. Gerçi o kocaman olacak 4.7" gerek yok :) Belki şu HTC nin orjinal mavi kılıfının sarısı çıkar ben mavisini aldım hiç farkedilmiyor onu deneriz
-
quote:
quote:
quote:
htc 8X ve 8S ahh ahh şu sarı manyak değişik duruyor
Fatih Hocam aynen sarı çok hoş ki en sevdiğim renktir.Gelsin sanırım zararmış filan hiç bakmadan mavimi verip sarıyı alırım gibime geliyor:) Tabi gelirse?
hım sende benim kafadansın azizim :) Ama bence birde Zenithi görmel lazım yada Titan III namı diğer. Gerçi o kocaman olacak 4.7" gerek yok :) Belki şu HTC nin orjinal mavi kılıfının sarısı çıkar ben mavisini aldım hiç farkedilmiyor onu deneriz
Aynen hocam beklemek lazım ama 4,7 de pek büyük:) Sizin resimleri gördüm kılıf hakikaten hoş duruyor sarısı da olsa süper olur:)
-
Vayy yeteneksizsiniz de reklamımızı yaptı sonunda:)
Teşekkürler Alp KIRŞAN. -
quote:
Teşekkürler Alp KIRŞAN.
htc 8x in reklamını mı yaptılar ana :D ben kaçırdım tühh -
evet tivibuda gördüm geri sarıp HTC türkiye uyandımı ne reklam yapıyor -
quote:
quote:
Teşekkürler Alp KIRŞAN.
htc 8x in reklamını mı yaptılar ana :D ben kaçırdım tühh
Yaptılar hocam hem de baya baya 2,3 kere adını vurguladılar bi de mizansen yapmışlar:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
quote:
Orijinalden alıntı: generix_1990
*İdealler önemlidir. Android gibi kepaze bir işletim sisteminden kurtulmak ne yazık ki iOS ile olmuyor. Kalite açısından her türlü yere de soksa erişebilirliği sınırlı olduğundan bir yerde kalıyor ve ne yazık ki Steve Jobs erken vefat etti. Sözünü tutamadı, Android'i tarihin tozlu sayfalarına gömemedi. İdealler uğruna hiç de şikayet etmeden bu telefonu kullandım ve kullanacağım. Çocuk gibi oyun oynamıyorum telefon ile zaten bilgisayarda da oyun oynamıyorum, farklı bir arayüz farklı bir deneyim olmasının yanında Android'in at koşturmasına engel olmasına katkım olsun diye de Windows platformunu daima kullanacağım, bu fanboyluk değil. Şöyle ki Samsung'un üfleyince ekranı çatlayan telefonlarını içine iOS da kursalar WP'da kursalar almam mesela. Ya da Linux işletim sistemi ile bilgisayarımı kirletmem. Saçma sapan ısınmasıyla sebep verdiği aşınmalar beni eritir bitirir.
*Sözüm meclisten dışarı, iPhone kullanıp içinde android var sanan veya Galaxy S III'ü ekrano böyyük diye alan, Android'de ki yok osuran uygulama yok ağlayan kedi gibi boş beleş uygulamalar ile övünen tipler varken burada bu tartışmayı yapmak pek de sağlıklı değil zaten.
WP 8 yazılımını eleştirenlere karşı savunma ihtiyacı duymanız gayet normal bir şey, hatta Android sistemi dünyada en çok kullanılan olmasına rağmen aşırı kaynak tüketen bir sistem olduğu da kabul edilebilir bir yargı fakat iş başka platformlara yazılan uygulamalar yada üretici firmalara çamur atmak olunca orda durmak lazım çünkü objektifliğin dışına çıkılıyor. Neden mi? Teknolojiyi seven, ilgi duyan ve sürekli takip eden biriyim, mesela WP 8 kullanan telefonum yok ama bu ve L920 konusunu ilk günden beri takip ediyorum, hatta hatta Facebook'da ki WP8 Kullanıcıları grubunu da takip ediyorum ve diyeceğim odur ki L920 ve 8X kullananların telefonları düşürmesi yüzünden ekran çatlaması, kasada çökme gibi şeyler yaşadıklarına şahidim, en basiti de daha yarım saat kadar önce bahsettiğim Facebook grubunda bile bir kişi L920 ekranı kırıldı yazısını gördüm.
Kısacası Samsung'a, Apple'a yada her hangi bir yazılımcıya/programa bulaşmanın manası yok, dünyanın en iyisi diye bir şeyleri nitelendirmekte yanlış olduğuna göre yorumlamaları biraz daha gerçekci ve objektif şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım yazımı yıkıcı değil yapıcı olarak değerlendirirsiniz.
IOS ve Android şu an zirve çağlarını yaşıyorlar zaten, keşke Samsung'da Android'e peşkeş çekeceğine Bada platformuna aynı özeni gösterebilseydi. Ama her platform'a açık olmak gerek, zaten bu yüzden Apple firmasının stratejilerini sevmesem bile IOS sisteminin varlığı bu ekosistem için gereklidir, aynı şekilde Android ve hatta yakın gelecekte piyasada iyi işler yapacak olan Tizen OS sistemine de aynı desteği vereceğim, şu an WP8 platformuna olduğu gibi.
Yazınıza içeriğinden önce üslubundan ötürü saygı duyuyorum ve ileride açıklayacağım nedenerden dolayı da teşekkür ediyorum. Kısmi olarak katılmadığım yerler var fakat sonuç olarak benzer bir noktaya gelmişsiniz. Zaten aynı görüşlerin olduğu bir yer sıkıcı olur, tıpkı farklı görüşlerin olduğu ama saygısızlığın tavan yaptığı tartışmalar gibi.
Eleştiriler olmadan ve bu eleştiriler feed-back olarak geri alınıp değerlendirilmeden hiç bir şey mükemmele gidemez, o sebebtendir ki eleştirilmek her zaman güzeldir çünkü sana şans verilir en azından eksiğini bilirsin. Ekran kırılmaya takılmam çevremde S3 ile alakalı sürekli aynı olayları görmemdi, her telefonda olur elbette ama orada bir tasarım hatası var daha sık görüldüğü aşikar.
-
quote:
quote:
Teşekkürler Alp KIRŞAN.
htc 8x in reklamını mı yaptılar ana :D ben kaçırdım tühh
Turkcell TV'den geri sarıp bulabilirim belki, hemen bakıyorum -
-
Bende Bugün 15 Aralıkta Htc 8x California Mavisi Renginde almış bulunuyorum hayırlı olsun
(adam akıllı oyun varmı bizim ufaklık için)
Yararlı uygulama listesi yokmu -
quote:
Orijinalden alıntı: JohnLord
Bende Bugün 15 AralıktaHtc 8x California Mavisi Renginde almış bulunuyorum hayırlı olsun
Yararlı uygulama listesi yokmu
hayırlı uğurlu olsun hoş gelidniz ne tür uygulamalar arıyorsunuz yardımcı olamya çalışalımOyun konusunda pası diğer arkdaşlara atıyorum AEL motor var galiba
-
quote:
quote:
Bende Bugün 15 AralıktaHtc 8x California Mavisi Renginde almış bulunuyorum hayırlı olsun
Yararlı uygulama listesi yokmu
hayırlı uğurlu olsun hoş gelidniz ne tür uygulamalar arıyorsunuz yardımcı olamya çalışalımOyun konusunda pası diğer arkdaşlara atıyorum AEL motor var galiba
Valla telefonda işime yarayabilcek uygulamalar işte android kullanıcısıydım markette işime yarayan herşeyi indiriyodum kullanılabitesi yüksek olan uygulama arıyorum
Beats audio ya hayran kaldım bu arada kamerası pek etkilemedi
-
Kamera ayarlarında diğer lensleri kullanabilirsiniz diyo ama lens felan yok markette !!!
lumiada bilen göz vardı :( -
quote:
Kamera ayarlarında diğer lensleri kullanabilirsiniz diyo ama lens felan yok markette !!!
lumiada bilen göz vardı :(
evet o yüzden htc 8x in kırılmasını dört gözle bekliyoruz -
quote:
quote:
evet o yüzden htc 8x in kırılmasını dört gözle bekliyoruz
Androidde her telefonuma root attım pişman oldum bu telefonu böyle kullanıcam
-
quote:
quote:
quote:
evet o yüzden htc 8x in kırılmasını dört gözle bekliyoruz
Androidde her telefonuma root attım pişman oldum bu telefonu böyle kullanıcam
Lens olarak CamWow var bölgeyi amerika seçerseniz geliyordu sanırım lenslere. Direk uygulama olarak da indirebilirsiniz, lomogram var mesela.
Oyun olarak,
AE 3d motor
Archer
Belts and Boxes
Brain Cube
Chickhen story
Frog Sling
Monster stack
One touch drawing
Super voltage
Throw the knife
ve tabiki Angry Birds Space, Star Wars
Fruit Ninja
ve pek çok XBOX oyunları
-
Angry birds neden ücretli acaba hocam, aynı şirket androide ios'a ücretsiz veriyor ilginç.
bolgemi Amerika yaptım ve uygulamalar çoğaldı sanki, neden böyle bir fark oluyor ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kameramda sık sık aşağıda paylaştığım resimde sol üstteki işaret çıkıyor ve artık flaş çalışmıyor. sebebini bilen, duyan ya da daha önce aynı problemle karşılaşan var mıdır acaba?
el feneri denediğimde flaş orada çalışıyor, problem flaşta değil gibi :S -
quote:
Orijinalden alıntı: insancapekinsanca
Angry birds neden ücretli acaba hocam, aynı şirket androide ios'a ücretsiz veriyor ilginç.
bolgemi Amerika yaptım ve uygulamalar çoğaldı sanki, neden böyle bir fark oluyor ki?
ben bugüne kdar çıkan bütün angry birds leri 0.99$ a aldım. ios'ta ücretsiz değil angry birds
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandercan -- 16 Aralık 2012; 13:50:47 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X