Şimdi Ara

TÜRKİYEDE CNC HİZMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ülkemizde şahısa özel cnc hizmeti veren yerler varmı ? bilgisayarda tasarladığımız objeleri cnc makinesinde oluşturmak ve bu işi sonderece temiz ve prefesyonelce yapanlar varmı, örneğin bilgisayrda oluşturduğumuz dişli kutusunu tüm parçalarıyla oluştuma, yiv açma vb tüm işlemler..burda önemli olan nokta objeleri kendi bilgisayarımızda tasarlamak ve .3ds vb formatlarda sunmak

Örnek
    Örnek2
    Amacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 10 Kasım 2012; 16:59:47 >

• Parasını verdikten sonra her tornacı yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tahrikk

Parasını verdikten sonra her tornacı yapar.

o kadar eminsin demek, en kısa zamanda bir tornacıya danışacağım
  • Yalnız adamlar bir parça için fazla para isteyebilir ya da işleri varsa yapmayabilir. Organize sanayi bölgelerinde yapacak biri çıkar mutlaka. Bilgisayarlı CNC atölyelerini araştırıp telefonla sormak lazım. Hepsi farklı fakrlı program kullanabilir. Ona göre modelleme yapmak lazım.

Yalnız adamlar bir parça için fazla para isteyebilir ya da işleri varsa yapmayabilir. Organize sanayi bölgelerinde yapacak biri çıkar mutlaka. Bilgisayarlı CNC atölyelerini araştırıp telefonla sormak lazım. Hepsi farklı fakrlı program kullanabilir. Ona göre modelleme yapmak lazım.

işleri bu olan insanları bulmam lazım ki verim alabileyim, bende fiyatın yüksek olacağını tahmin ediyorum ama yapacak birşey yok eve cnc makinesi alamayız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 10 Kasım 2012; 21:21:37 >
  • Ortalama bir CNC makinesi bir milyon lira civarında. Ankara'daysan OSTİM'de bulabilirsin. İşlenecek metal alüminyumsa daha kolay bulursun.

Ortalama bir CNC makinesi bir milyon lira civarında. Ankara'daysan OSTİM'de bulabilirsin. İşlenecek metal alüminyumsa daha kolay bulursun.

önemli parçaların sert çelik, dış kaplamanın alüminyumdan imal edilmesini düşünüyorum, sanayileri gezmekte fayda var ozman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnşaat Hizmeti Platformu
    3 hafta önce açıldı
    Hosting Sektöründe 16. Yıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm cnc mi almak istiyorsun.yardımcı olabilirim]
  • Bu ürünü yapmak çok fazla zaman alacağı için çok para isterler. Babam cnc ustası olduğu için oradan biliyorum. Ama babam bilgisayardan modelleme yapmadığı için böyle bir ürünü çıkarması çok zor veya imkansız tam bilmiyorum. Ama şunu bilmen gerekiyorki binlerce lirayı gözünden çıkarman gerekiyor. Sonuç olarak bu iş bir günde bitmez.

Orijinalden alıntı: gulsah80

slm cnc mi almak istiyorsun.yardımcı olabilirim]

hayır cnc mak. almak istemiyorum, her babayiğidin harcı değil eve bilgisayarlı cnc makinesi almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.